کد خبر 1537485
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵

در لحظات آغازین حمله بسیاری از عناصر رسانه‌ای صهیونیست به حمله به بیمارستان المعمدانی غزه اعتراف کردند.

سرویس سیاست مشرق، پس از جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان معمدانی، پوشش خبری رسانه‌های صهیونیستی و به دنبال آن رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان، به سمت توجیه و تحریف واقعیت این ماجرا رفت. اکانت های سایبری هم این پوشش را دنبال کرده و مدعی شدند که انفجار در بیمارستان معمدانی غزه ناشی از حملات صهیونیست‌ها نبوده و راکت‌های شلیک‌شده نیروهای حماس به بیمارستان برخورد کرده است. بیمارستانی که با نام‌های الاهلی و باپتیست نیز شناخته شده است.

اما با مرور رسانه‌های صهیونیستی و عناصر رسانه‌ای این رژیم در قبل و بعد از حمله، مشخص می‌شود که صهیونیست‌ها ابتدای قصد بمباران این نقطه را داشتند و بلافاصله پس از عملیات آن را باافتخار پوشش دادند. اما پس از اعلام آمار شهدا که اغلب از آوارگان جنگ، بیماران و زخمی‌های بمباران یک هفته اخیر بودند، و همچنین محکومیت و فشار دولت‌های خارجی، خطوط رسانه‌ای خود را تغییر داده و با اسنادی جعلی، حماس را متهم به این جنایت کردند.

در لحظات آغازین حمله به بیمارستان شبکه تلویزیونی فلسطین الیوم اعلام می‌کند: «ارتش اشغالگر پیش از بمباران بیمارستان المعمدانی، به شهروندان اعلام کرده بود از منازل خود خارج شوند و به این بیمارستان بروند.»

در همان لحظات ‏هانانیا نفتالی، خبرنگار فعال مرتبط با نتانیاهو، در صفحه‌ توئیتری خود اذعان می‌کند نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی حمله کرده. او در پی تغییر خط رسانه‌ای صهیونیست‌ها، لحظاتی بعد این پست را پاک می‌کند.

ایدی کوهین، خبرنگار مشهور صهیونیستی هم در صفحه توئیتری خود اعلام می‌کند که در پی این حمله تعدادی از رهبران حماس به شهادت رسیدند که این توئیت نشان‌دهنده برنامه‌ریزی صهیونیست‌ها برای این حمله و تصورشان از حضور مقامات حماس در این منطقه بوده است. در توئیت‌های ثانیه‌های قبل خود به کنایه و تمسخر، میگوید حماس مردم غزه را قربانی کرده و خیال میکرد متحدانش او را نجات خواهند داد.

علاوه بر این در واکنش ابتدایی بانکی مون دبیرکل سابق سازمان ملل هم مشخص می‌شود که وی متوجه دروغ رسانه‌ای صهیونیست‌ها شده است.

وال استریت ژورنال هم در پوشش خبری ابتدایی خود از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستانی در غزه خبر می‌دهد.

جکسون هینکل؛ فعال سیاسی رسانه‌ای آمریکایی نیز همزمان با اعلام خبر بیمارستان معمدانی، سابقه جنایات صهیونیست ها را یادآوری میکند. او در صفحه توئیتری خود می نویسد«اتفاقا این دومین بیمارستان در غزه است که اسرائیل در این هفته بمباران کرده است.» او پیشتر هم توئیت زده بود در هشت روز گذشته نه یک قطره آب، نه یک دانه گندم و نه یک لیتر سوخت اجازه ورود به نوار غزه را نداشتند.

کانال های تلگرامی صهوینستی نیز با انتشار تصاویر اجساد شهدا، به آنها جسارت کرده و ابراز خوشحالی کردند.

پس از این بود که رژیم صهیونیستی تحت فار ناشی از جنایت خود محور رسانه ای خود را تغییر داد. اسرائیل برای اتهام‌زنی کلیپی را منتشر کرد که در فضای مجازی وایرال شد. اما پس از بررسی های صورت گرفته مشخص شد که کلیپ مربوط به یک سال پیش است.

برخی اکانت های رسمی صهیونیست هم در ادامه این ادعاها ویدیویی منتشر کردند که پس از بررسی های صورت گرفته مشخص شد این کلیپ در ساعت ۱۸:۵۹ ضبط شده است اما هدف قرار گرفتن بیمارستان در ۱۹:۵۰ بود.

ساعاتی بعد هم اکانت رسمی رژیم صهیونیستی توئیت ویدیویی که منتشر کرده بود و در آن به حماس اتهام زده بود را حذف کرد. جکسون هینکل هم این نکته را توئیت میکند.

اکانت رسمی ارتش اسرائیل هم ساعاتی بعد به زبان عربی توئیت میزند که به خاطر کمبود امکانات و کادر درمان، تصمیم گرفتیم بیمارستان المعمدانی را بمباران کنیم و به آنها مرگی راحت بدهیم.

علاوه بر این‌ها تصاویری هم از راکت‌های اصابت کرده حماس در شهرک‌های تحت اشغال صهیونیست‌ها منتشر شد که نشان می‌داد سطح تخریب این راکت‌ها به‌اندازه تلفات بیمارستان المعمدانی نیست.

تصویر اصابت راکت های حماس به یک ساختمان در شهرک های اشغالی و مقایسه تخریب آن با فاجعه المعمدانی

برخی رسانه های رسمی خارجی همچون وال استریت ژورنال هم اعلام کردند که بمبی که با آن بیمارستان غزه موردحمله قرار گرفت، بمب آمریکاییMK-84 بوده است. مارک84، بمب سقوط آزاد چند منظوره ساخت آمریکا است که حدود یک تن وزن داشته و قدرت تخریب بسیار بالایی دارد.کاربران هم با انتشار ویدیو لحظه اصابت بمب، صدای انفجار و نوع اصابت به زمین را با راکت های حماس مقایسه کردند که مشخص میشود ادعای اصابت راکت های حماس به بیمارستان دروغ است.

سفیر فلسطین در ژاپن نیز به این حمله واکنش نشان داد و اعلام کرد: «سفیر سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل چند روز پیش در مصاحبه با شبکه الجزیره گفته بود؛ بیمارستان‌های فلسطینی مثل بیمارستان‌های شفا هدف ماست چون زیر بیمارستان پناهگاه حماس است و قانونی در دنیا نیست که از آن‌ها محافظت کند. او در جواب مجری که می‌گوید چگونه به حرف شما اعتماد کنیم پاسخ داد بعد از آزاد شدن نشانتان می‌دهیم که زیر بیمارستان تونل بوده است.»

سخنگوی ارتش اسرائیل هم اعتراف میکند: «گاراژ بیمارستان را بمباران کردیم، اما هیچ ضربه مستقیمی به بیمارستان وارد نشد»

برچسب‌ها