کد خبر 154195
تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۷
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون ویژه خود نوشت:

تقلاي ناشيانه آمريكا براي پيشگيري از خشم جهان اسلام

محافل سياسي و رسانه اي غرب به دنبال خروش غيرت امت اسلامي عليه اهانت به ساحت پيامبر اعظم(ص)، شگرد لوث كردن ماجرا را در پيش گرفتند.

رسانه هاي غربي و از جمله دنباله هاي آنها در رسانه هاي فارسي زبان بيگانه در پي فوران خشم مسلمانان در سراسر جهان اسلام و ايران اسلامي مدعي شده اند سازندگان فيلم موهن مورد اعتراض، صهيونيست نيستند بلكه قبطي مسيحي هستند و كارگردان معرفي شده نيز وجود خارجي ندارد! اين رسانه ها با تكرار خبر واحد مي گويند كارگردان فيلم موسوم به برائت از مسلمانان (بي گناهي مسلمانان)، فردي به نام نيكولا باسيل نيكولا است- و نه سام باسيل- كه او هم مي گويد فيلم نامه متعلق به وي نيست.

اين رسانه ها همچنين براي تبرئه بيشتر عوامل صهيونيست پشت ماجرا، نام چند مصري قبطي نظير موريس صادق را به ميان كشيده اند تا به زعم خود اين گستاخي بزرگ جريان صهيونيسم مسيحي و شبكه ناتوي فرهنگي را به دعواي ميان گروه هاي مذهبي در مصر تبديل كنند حال آن كه قبطي هاي مصر نيز نسبت به فيلم مذكور ابراز انزجار كرده اند.

شايان ذكر است خبرگزاري رويتر و روزنامه آمريكايي وال استريت ژورنال پيش از اين (روز سه شنبه) تاكيد كردند كه «بيش از يكصد يهودي آمريكايي با اعطاي 5 ميليون دلار در ساخت فيلم مورد اعتراض كه كارگردان آن آمريكايي- اسرائيلي است مشاركت كرده اند». در واقع محافل غربي پس از مشاهده واكنش سنگين و يكپارچه امت اسلامي عليه آمريكا و رژيم صهيونيستي، در تلاشند تا ماجرا را به تقابل مسلمانان و مسيحيان كاهش دهند و در عين حال تدارك كنندگان اين گستاخي بزرگ را به حاشيه امن ببرند.

اين تلاش رسانه اي پرحجم براي لوث كردن ماجرا و القاي اينكه سازنده فيلم نامعلوم است در حالي است كه پليس آمريكا اعلام كرده سازنده فيلم از پليس خواسته تا از وي محافظت كند.
گفتني است دولت هاي آمريكايي و اروپايي در حالي كه ترديد در افسانه هولوكاست را جرم مستوجب تنبيه و مجازات و تعقيب مي دانند و با ترديدكنندگان ولو در حد متخصصان تاريخ به شدت برخورد مي كنند، در موارد اهانت علني به مقدسات اسلامي ادعا مي كنند اين مسئله مربوط به آزادي بيان مي شود و آنها نمي توانند آزادي بيان را محدود كنند.
 
 
تسخير سفارت آمريكا در تهران اين بار در كشورهاي ديگر تكرار شد

رژيم صهيونيستي اعتراضات گسترده مسلمانان در قاهره و مصر و يمن عليه فيلم موهن آمريكايي را روي ديگر بهار عربي خواند.
آويگدور ليبرمن وزير خارجه اسرائيل درباره خروش امت اسلامي و حمله به مراكز ديپلماتيك آمريكا در قاهره و صنعا و بنغازي گفت: آنچه در اين شهرها رخ داده و مي دهد روي ديگر بهار عربي است.

به گزارش راديو اسرائيل، ليبرمن اضافه كرد: در پي خيزش هاي مردمي در كشورهاي عربي، افراط گرايان اسلامي تقويت شده اند.
شيمون پرز نيز مي گويد: از حمله به سفارتخانه و كنسولگري آمريكا در كشورهاي مختلف بهت زده است.

همزمان مجله آلماني اشپيگل در تحليلي نوشت مسلمانان در كشورهاي مختلف درباره نفرت و انزجار از آمريكا متحد شده اند.
اين نشريه تصريح كرد: تصاوير حمله به سفارت آمريكا در قاهره و خبر قتل سفير اين كشور در ليبي، خاطرات بد مربوط به تسخير سفارت آمريكا در تهران را زنده مي كند. در حال حاضر نمي توان پيامدهاي ماجراي اخير را پيش بيني كرد اما نگاهي كه آمريكا با آن به نظاره سرنگوني حكومت ها در جهان عرب نشسته بود، تغيير خواهد كرد.

همچنين وب سايت راديو زمانه در تحليل خروش امت اسلامي عليه نمايندگي هاي سياسي آمريكا در كشورهاي منطقه نوشت: اين رويداد نشان داد وضعيت آمريكا در كشورهاي اسلامي به خصوص بعد از بهار عربي ضعيف شده است. اينك در افكار عمومي كشورهاي مسلمان، ضديت با آمريكا بيش از گذشته نيرو گرفته است.

اين وب سايت اضافه كرد: دولت هاي سرنگون شده متحدان آمريكا بودند اما همان گونه كه اوباما مي گويد مصر جديد متحد آمريكا نيست و او مي خواهد كه دشمن نيز نباشد. آمريكا مي كوشد فضا در اين كشورها به سمت تخاصم نرود.  
  

فحاشي واشنگتن پست بعد از كشيده آبدار هند به گوش آمريكا

آمريكا از حضور نخست وزير هند در اجلاس سران غيرمتعهدها در تهران خشمگين و ناراحت است.
روزنامه اردوزبان انقلاب چاپ دهلي نو ضمن درج خبر فوق نوشت: آمريكا به شكل محرمانه از حزب مخالف مان موهان سينگ حمايت مي كند. از زماني كه نخست وزير هند تصميم خود را براي حضور در اجلاس غيرمتعهدها در تهران اعلام كرد رسانه هاي غربي كه تحت تاثير دولت هاي آمريكا و اسرائيل قرار دارند به وي توصيه كردند از انجام اين سفر خودداري كند و اين ديدار را براي هند غيرمفيد و مضر توصيف كردند.

اين روزنامه هندي نوشت: با وجود چاپ مقالات مختلف درباره تاثير منفي اين سفر از سوي نويسندگان صهيونيستي اما نخست وزير هند در اين مورد سياست مستقل خارجي هند را اجرا و مشخص كرد كه فقط دولت هند مي تواند در اين زمينه تصميم گيري كند و اين تصميم توسط هيچ كشور ديگري از جمله آمريكا و متحدين آن اتخاذ نخواهد شد.

روزنامه انقلاب با بيان اين كه هند علاوه بر حضور در اجلاس كشورهاي غيرمتعهد بر گسترش روابط دوجانبه با ايران نيز تاكيد داشت و در مقابل فشار آمريكا ايستادگي كرد نوشت: ناراحتي رسانه هاي غربي از اين كشور تعجب آور نيست و به همين دليل است كه روزنامه واشنگتن پست نخست وزير هند را مورد انتقاد شديد قرار داده و از سياست هاي وي به شدت انتقاد كرد.

واشنگتن پست نوشت «مان موهان سينگ يك اقتصاددان معروف است كه روند اصلاحات اقتصادي را در هند به راه انداخته اما امروز رياست يك نظام اقتصادي را بعهده دارد كه در حال فروپاشي است. شخصيت نخست وزير ساكت هند به يك فاجعه تبديل شده است و با وجودي كه دولت سينگ براي اصلاح روابط هند با آمريكا كارهاي زيادي را انجام داده و جايگاه خوبي را در سراسر جهان به دست آورده بود اما اكنون وي مسير ديگري را اتخاذ نموده و به نظر مي رسد كه رئيس فاسدترين، نالايق ترين و غيرفعال ترين دولت شده است.»(!)

روزنامه هندي خاطرنشان كرده كه محافل آمريكايي، حزب مخالف مان موهان سينگ را تحت فشار گذاشته اند تا اين حزب خواستار استعفاي نخست وزير شود.
يادآور مي شود نخست وزير هند در راس يك هيئت عالي رتبه 250 نفره در اجلاس غيرمتعهدها شركت كرد و همين شوك سنگيني براي رژيم صهيونيستي و آمريكا بود.

رسانه هاي غربي از اجلاس تهران به عنوان سيلي آبدار در گوش قدرت هاي غربي و نشانه انزواي آمريكا و اسرائيل در جامعه جهاني ياد كردند.
 
   
نتانياهو غلاف كرد اسرائيل خط قرمزش كجا بود؟!

در حالي كه يك روزنامه فرانسوي معتقد است قدرت مانور نخست وزير اسرائيل عليه ايران در حد چشمگيري كاهش يافته، معاون نتانياهو پشت وي را خالي كرده و گفت «نمي خواهم درباره ايران خط قرمز مشخص كنم.»

دان مريدور معاون نتانياهو در گفت وگو با راديو نظامي اسرائيل و درباره برنامه هسته اي ايران گفت: من نمي خواهم خط قرمز يا ضرب الاجلي در اين زمينه مشخص كنم. من فكر مي كنم اكنون بايد تحريم ها ادامه داده شود.

پيش از اين نتانياهو از قدرت هاي غربي به ويژه آمريكا خواسته بود خط قرمز روشني براي ايران تعيين كنند اما مقامات آمريكايي نظير هيلاري كلينتون علنا با اين خواسته مخالفت كردند.
دان مريدور در كنار معاونت نتانياهو، رئيس سازمان انرژي اتمي و سازمان اطلاعات رژيم صهيونيستي هم هست.

گفتني است همزمان با تعميق اختلافات در ميان مقامات رژيم صهيونيستي و نيز ميان آمريكا و اسرائيل، ايهود باراك از علني شدن اين اختلافات انتقاد كرد.
وزير دفاع رژيم صهيونيستي كه خود يكي از عوامل جنجال هاي علني اخير بوده، مدعي شده «اين مباحث نبايد در محافل عمومي مورد بحث واقع شود بلكه بايد پشت درهاي بسته حل و فصل شود».

از سوي ديگر روزنامه فرانسوي فيگارو در تحليلي با عنوان «چرا نتانياهو شمشيرش را غلاف كرد؟» نوشت: قدرت مانور نخست وزير اسرائيل در حد چشمگيري كاهش يافته است. يك مقام اسرائيلي مي گويد «درباره حمله به ايران حرف زياد زده مي شود و اين مسئله از توان ما براي انجام اقدامات بازدارنده مي كاهد. به همين دليل نتانياهو مصمم شده موضوع اقدام نظامي را به وقت ديگري موكول كند. نتانياهو مي داندكه بهاي درگيري نظامي با ايران بسيار بالاست.»

فيگارو مي افزايد: نتانياهو با جبهه اي از انواع مخالفان مواجه شده است؛ آمريكا، بخشي از دولت اسرائيل، بسياري از مسئولان امنيتي و اكثريت اسرائيلي ها. مقام اسرائيلي مي گويد شرايط براي خواسته نتانياهو فراهم نشده در حالي كه جنگ توأم با خطا تبديل به فاجعه خواهد شد.
فيگارو خاطرنشان كرد: نتانياهو كه از هر طرف مورد اعتراض است، تصميم گرفته تا بازي را قدري آرام كند.

يادآور مي شود لفاظي هاي دولت نتانياهو باعث شد دولت آمريكا در اقدامي نادر اعلام كند كه اوباما در جريان سفر نتانياهو به نيويورك و حضور در نشست سازمان ملل، ديداري با وي نخواهد داشت. سخنگويان آمريكا بعدا سعي كردند اين موضع گيري تند را تلطيف و با بيان اينكه سخنراني نتانياهو و اوباما در دو روز متفاوت انجام مي شود، توجيه كنند.
روزنامه واشنگتن پست در همين زمينه به قلم فريد زكريا مقاله اي را منتشر كرد كه تاكيد مي كند: خط قرمز اسرائيل براي ايران بي معناست.

اين روزنامه خاطرنشان كرد: نتانياهو علنا آمريكا را سرزنش كرد كه خط قرمز روشني براي برنامه اتمي ايران تعيين نمي كند. اسرائيل خواهان آن است كه دولت اوباما تعهد بدهد كه در صورت تخطي ايران از خطوط قرمزي كه به زعم اسرائيل بايد تعيين شود، با ايران وارد جنگ شود؛ تعهدي كه هيچ كشوري زير بار آن نخواهد رفت.

اين همه در حالي است كه اسرائيل، خود «خطوط قرمز» مورد نظر را روشن نكرده و از فعاليت يا اقدامي خاص در راستاي غني سازي نام نبرده كه دست زدن به آن، معادل عبور از خط قرمز تلقي شود. دليل آن هم روشن است؛ چنين اقدامي گزينه هاي اسرائيل را محدود خواهد كرد و حركت هاي آن كشور را براي ايران قابل پيش بيني مي كند. پرسش آن است كه اگر اسرائيل اين راه را برنگزيده، چرا انتظار دارد آمريكا غير از اين عمل كند؟ از سوي ديگر، در اسرائيل نيز ميان دولتمردان و سياستمداران، همفكري و يكپارچگي به چشم نمي خورد و نشانه ها نيز حاكي از آن است كه اكثريتي قاطع از نتانياهو حمايت نمي كنند.

فريد زكريا نوشت: برنامه هسته اي در ميان اغلب سياستمداران ايران و حتي مخالفان محبوب است و هرگونه تندروي غرب در اين باره موجب قدرتمندتر شدن رژيم مي شود.