سرویس سیاست مشرق- سانسور، بازتاب هشتگها و اخبار ضدایرانی، حذف هشتگهای ضدصهیونیستی، یکی از سیاستهای پلتفرم اینستاگرام وابسته به شرکت متا بوده که در سالهای اخیر نقش خود را در فضای مجازی ایران به خوبی نشان داده است. شرکت متا برای پیادهسازی این سیاستها، قطعا به مشاورینی احتیاج دارد که نسبت به جامعه و فرهنگ ایرانی، تاحدودی شناخت داشته باشد.
حذف پستهایی که با نام، تصویر و هشتگ حاج قاسم سلیمانی باشد، محدودیت در پستهایی با هشتگ شهید، بازتاب غیرعادی هشتگها و پستهای سیاسی ضدایرانی، از جمله این سیاستها است.
یکی از این مشاوران، پریسا ثابتی، دختر پرویز ثابتی، شکنجهگرو رئیس سابق ساواک است. او در حال حاضر مدیر سیاستگذاری محصولات متا یعنی فیسبوک و اینستاگرام است.
پریسا ثابتی با وجو آنکه تلاش کرده در این سالها مخفیانه فعالیت کند، اما مشخص شده که چهارده سال پیش با یک اسرائیلی-آمریکایی ازدواج کرده است. تد زاگات، هسمر پریسا ثابتی، اسرائیلی و یک میلیاردر یهودی تبار است.
پریسا ثابتی و همسرش در کنار عساف شاریو، سرکنسول رژیم صهیونیستی در نیویورک/ همایش حامیان اسرائیل در انجمن یهودیان شهر نیویورک/ ۲۰۰۹
پرویز ثابتی، رئیس اداره سوم ساواک که پس از خروج از ایران شبکه منابع خود را به موساد وصل کرده بود تا سال گذشته از او خبری نبود و به طور پنهانی زندگی میکرد. ثابتی زمستان سال گذشته در یکی از تجمعات ضدایرانی واشینگتن شرکت کرده و برای اولین بار تصویری از او در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
پردیس ثابتی، دیگر دختر پرویز ثابتی است. او عض تیمی در دانشگاه هاروارد بود که مدعی شد واکسن ابولا را کشف و تولید کرده است. پردیس ثابتی هم با یک استادیار یهودی و اسرائیلی دانشگاه هاروارد به نام جان رین ازدواج کرده است. رسانههای سلطنتطلب بابت نقشآفرینی پردیس ثابتی در کشف واکسنهای ابولا و داروهای کرونایی، از او با افتخار یاد میکنند؛ این درحالی است که او با تحقیقات بر نمونههای ژنتیکی خاص در کشف و تولید واکسنهایی اثرگذاری داشته که هنوز درباره میزان اثربخشی آنها در سلامت بیماران دارای ابهام است.
سال ۹۵ دکتر علی کرمی، استاد تمام بیوتکنولوژی پزشکی، با افشای طرحی در «دانشگاه استنفورد» درباره «طرح ژنوم ایران یا تعیین ردیف کامل ژنوم ایرانیان» تشریح کرد «در ۲ سال گذشته چند دانشمند ایرانی و آمریکایی در دانشگاه استنفورد آمریکا - با حمایت مالی یک بنیاد بهظاهر ایرانی - با جمعآوری نمونه از اقوام مختلف ایرانی ساکن امریکا، بهخصوص لسآنجلس اقدام به تعیین ردیف کامل ژنوم ایرانیان نمودهاند.» ایشان با گلایه از غفلت پیگیری مسئولان دولت وقت اظهار کردند «تردیدی نیست این اطلاعات در اختیار دولت امریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته و این میتواند جهت اقدامات خطرناکی مانند ساخت سلاح های ژنتیکی و عوامل بیوتروریستی خاص ضد ملت ایران استفاده شود.»
یکی از برجسته ترین محققان دانشگاه آکسفورد، پردیس ثابتی، فرزند پریسا ثابتی بود. او دکترای ژنتیک خود را در دانشگاه های MIT، آکسفورد و هاروارد گذرانده بود.
مقصود دکتر علی کرمی از بنیاد به ظاهر ایرانی، بنیاد بهائی «پارسا» در آمریکا بود که ۲۵۰ هزار دلار برای انجام این پروژه تخصیص داده بود. بنیاد پارسا در سال ۲۰۰۵ توسط نوشین هاشمی و با کمک چند ثروتمند ایرانی-آمریکایی تأسیس شد و هدف آن، الگو برداری از موارد مشابه به خود در آمریکا، مثل بیناد راکفلر بود و بخش مهمی از بودجه خود را در جهت تاثیرگذاری بهتر و بیشتر سیاست خارجی ایالات متحده اختصاص داده بود. او رئیس یک بنیاد دیگر به نام hand نیز هست.
نوشین جعفری، نفر وسط، در کنار نانسی پلوسی در کنفرانس IDEA
در دوران اوباما، هیلاری کلینتون با ارائه طرح IDEP، از کمک فنی سیاسی اقتصادی به توسعه برخی کشورها سخن گفت. گفته شده بود هدف این طرح، کمک به توسعه و اقتصاد دیگر کشورها است، اما هدف اصلی، وابستگی ساختارهای اقتصاد این کشورها به خود بود.
برای پیشبرد این اهداف، بنیادهایی راهاندازی شد که یکی از این بنیادها، بنیاد HAND است که همانطور که گفته شد توسط نوشین هاشمی و همسرش مدیریت میشود. هدف اصلی این بنیاد هم، بورسیه کردن افرادی بود که به دانشگاههای آمریکا رفته و در رشته اقتصاد (نئولیبرالی) تحصیل کرده و سپس به ایران بازگشته و در مراکز مهم، به تصمیمسازی و ارائه طرحهای کلان اقتصادی مشغول شوند.
سابقه دزدی از ژنتیک مردم ایران
اوایل دهه نود تعداددی ازسلبریتیهای مشهور از جمله گلشیفته فراهانی، از سوی بنیاد «یکی از ما» از مردم تقاضا میکنند با کمک چند گوشپاککن (سواپ) ارسالی از مکانی نامعلوم، نمونهای از سلولهای دهانی خود را با هدف «نجات بیماران سرطانی» به بانک ژن جهانی هدیه کنند.
بعدها پس از انتشار این کلیپ مشخص شد که سلولهای پوششی دهان و نمونه آب دهان جذب شده در سوآپ (گوشپاککن) برای درمان بیمار سرطانی هیچ تاثیری ندارد و این ادعا یک دروغ بزرگ بود! این نمونهها بیشتر به سادگی و با صرف هزینه حداقلی، امکان دستیابی محققان خارجی به نقشه ژنتیکی مردم را فراهم میکند.
طرحی که بیشتر به عنوان نفوذ شبکه زیتون از آن یاد میشد. شبکه زیتون که بیشتر با عنوان شبکه جاسوسی صهیونیستها یاد میشود، در دوران قبل از انقلاب در ایران توسط موساد و با بکار گیری ایرانیان یهودی و بهاییان تحت امر رژیم صهیونیستی، ایجاد شده و با حمایت رژیم پهلوی، در ایران گسترش یافت و ریشه دواند. بسیاری از بهائیان و یهودیان بهایی شده در زمان پهلوی جزو شبکه زیتون در سازمان ساواک بودند.
اسناد متعدد ساواک از مسعود عالیخانی بهعنوان رئیس شاخه زیتون و مشاور مقامات اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل یاد میشود.
مسعود عالیخانی
علاوه بر این روشهای دیگری هم در آن زمان برای دریافت بزاق و نمونه ژنتیکی مردم ایران از طریق فضای مجازی به کار گرفته شده بود.
سال ۲۰۰۱ انستیتو بهداشت ملی آمریکا (NIH) اعلام کرد موفق شده ۹۰ درصد ژنوم انسان (نقشه زیستی) را تعیین توالی کند. در سال ۲۰۰۹ همین مرکز موفق شد با یک تست ۵۰۰۰ دلاری، از روی نمونه سلولی، با شناسایی DNA، خصوصیات اخلاقی، بیماریها، نقایص، خصوصیات و وضعیت سلامتی را مشخص کند.
سرقت ژنتیک مردم ایران سالها بعد در جریان اغتشاشات ۱۴۰۱، بار دیگر با شکل و شمایل دیگری صوذرت گرفت. سال ۱۴۰۱ کمپینی با عنوان بریدن موی دختران به بهانه عزاداری فوت مهسا امینی به راهافتاد که بیشتر بین مسئولان و چهرههای سیاسی برجسته اروپایی و آمریکایی مورد استقبال و حمایت قرار گرفت. این ماجرا سبب شده بود تا برخی در ایران از این بابت ذوقزده شده و تصور کنند که مسئولان و سلبریتیهای اروپایی از مردم ایران حمایت کردهاند! اما پس از اینکه این کمپین به طور وسیع در شبکههای اجتماعی همهگیر شد، آنجلینا جولی، بازیگر مشهور هالیوودی در اقدامی عجیب فراخوان داد تا دختران ایرانی، بریدههای موی خود را بسته بندی کرده و از طریق کانالهای ارتباطی، به یک آدرس در خارج از ایران، برای او بفرستند.