کد خبر 1557082
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۰

شب یلدا یکی از قشنگ‌ترین شب‌های ایران است و در تمامی شهرها از خوراکی‌های قرمز و ارغوانی رنگ در جش شب نشینی تهیه می‌شود, یکی از این خوراکی‌ها هندوانه است.

به گزارش مشرق، آیین شب یلدا یا شب چله یکی از رسوم و جشن‌های دیرین ایرانی است. در این جشن، طی شدن بلندترین شب سال و به‌دنبال آن بلندتر شدن طول روزها در نیم‌کره‌ی شمالی کره زمین گرامی داشته می‌شود. رنگ آسمان در لحظه طلوع اولین خورشید بلندترین روز سال ارغوانی است؛ ازاین‌رو میوه‌ها و خوراکی‌های قرمز رنگ از زمان‌های بسیار دور بخشی از بزرگداشت این شب زیبا در ایران است.

در این مقاله به چگونگی انتخاب بهترین هندوانه در فصلی که به‌راحتی نمی‌توان هندوانه شیرین را تشخیص داد، می‌پردازیم.

۱. تشخیص به‌وسیله لکه‌های روی هندوانه

هر چقدر لکه‌های روی هندوانه زردتر یا نارنجی‌تر باشد، شیرین‌تر است و هرچقدر این لکه‌ها رنگ روشن‌تری داشته باشد، هندوانه بی‌مزه و نارس است.

۲. تشخیص به‌وسیله ترک‌های هندوانه

هرچقدر ترک‌های روی هندوانه عمیق‌تر و بیشتر باشد، هندوانه شیرین‌تر و هرچقدر این ترک‌ها سطحی، کوتاه و کوچک‌تر باشند هندوانه بی‌مزه و نارس است.

۳. به‌وسیله جنسیت هندوانه

هندوانه‌های مونث، شکلی گردتر و طعم شیرین‌تری دارند و هندوانه‌های مذکر، شکلی کشیده‌تر اما آبکی‌تر هستند.

۴. از طریق ساقه هندوانه

اگر ساقه‌ی هندوانه خشک باشد، هندوانه رسیده‌تر و شیرین‌تر است و اگر ساقه آن سبز رنگ باشد، هندوانه نارس و بی‌مزه است.

با این چهار روش در ظاهر هندوانه‌ها می‌توانید تشخیص بهتر و انتخاب مناسب‌تری را در شب یلدا برای میهمانان خود داشته باشید.

منبع:کجارو