کد خبر 1563297
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۴:۵۳

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی سرباز روح الله رضوی با انتشار عکسی نوشت:

دلار در دست ضیف چه می‌کند؟

تصویری جدید از محمد ضیف فرمانده شاخه نظامی کتائب عزالدین قسام منتشر شده که اسراییلی‌ها مدعی شدند از یکی از رایانه‌های کشف شده در نوار غزه بدست آورده‌اند. اما نکته تصویر وجود یک بسته پنجاه دلاری در دست محمد ضیف است در حالیکه ضیف دارد به ساعت بسته شده روی مچ دستش نگاه می‌کند.

در تصویر نفر دومی هم هست که در وهله نخست همه خیال می‌کنیم در حال نگاه به گوشی موبایلش است اما اگر دقت کنید می‌بینید که او هم در دستش بسته‌ای پول دارد.

اینکه ارز مبادلاتی در همه جای دنیا دلار است بسیار طبیعی است و اینکه نیروهای مقاومت برای ده‌ها نیاز لجستیکی خود از دلار استفاده کنند امری کاملا عادی و طبیعی است اما امر غریب آن است که چرا باید شخص فرمانده اصلی مقاومت وسط یک محیط باز، بسته‌ای دلار در دستش نگه دارد؟ چه ضرورتی به این کار است؟

نکته بعدی تصویر عکاس است. این عکس طبق گفته اسراییلی‌ها از یکی از رایانه‌های داخل نوار غزه بدست آمده. یعنی عکس حاصل یک عملیات جاسوسی و یا هک نیست. عکس توسط کسی در صحنه گرفته شده و بعد در جریان هجوم به غزه بدست اسراییلی‌ها افتاده. چرا باید کسی که اینقدر به محمد ضیف نزدیک است آنقدر بی‌شعور باشد که عکسی در این شرایط از محمد ضیف بگیرد؟ خودتان را در چنین حالتی با دوستی تصور کنید که دلار در دست دارد. آن هم در نوار غزه‌ای که شرایط بد اقتصادی دارد و دلار ارزی گرانقیمت تلقی می‌شود. گرفتن چنین تصویری توسط عکاس تنها در صورتی متصور است که عکاس نیتی سو داشته باشد و اگر اینچنین بوده چه نیازی به پیدا کردن عکس بعد از هجوم به نوار غزه بوده. قاعدا باید عکاس عکس به این ارزشمندی را همان موقع برای اسراییلی‌ها می‌فرستاده.

روایت مکرر و نخ‌نمای اسراییلی‌ها از رهبران مقاومت آدم‌هایی بوده که در قصرهایشان در دوحه نشسته‌اند و یا اگر هم در غزه هستند در تونل‌های مخفی‌شان دلار پارو می‌کنند. من احتمال قوی می‌دهم که عکسی که بدست اسراییل افتاده پس از دستکاری شدن رسانه‌ای شده تا مویدی بر پروپاگاندای تکراری اسراییل باشد و گرنه منطقی‌ترین روایت از این تصویر این است که نفر سوم در حالی که ضیف به ساعتش نگاه می کرده و همراهش نگاه به گوشی موبایلش داشته از آنها عکسی یادگاری گرفته و هیچ دلاری هم در کار نبوده. والله اعلم.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.