کد خبر 1563615
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸

طبق گزارش مرکز آمار ایران و انستیتو تغذیه، هر ایرانی به‌طور متوسط سالانه ۳۵ کیلوگرم برنج مصرف می‌کند و با توجه به جمعیت ایران، به سه میلیون تن برنج سفید برای مصرف سالیانه نیاز است.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی، برنج را دومین غذای اصلی مردم ایران اعلام کرد و گفت: سال گذشته چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن شلتوک و ۲ میلیون و ۵۲۰ تن برنج سفید تولید شده است؛ بر این اساس، نیاز وارداتی به این محصول سالیانه نزدیک‌ به ۷۰۰ هزار تن می‌رسد.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های مختلف مانند جایگزینی بذر پرمحصول، واردات فناوری بذر هیبرید، مدیریت آبیاری و سایر اقدامات، در تلاشیم میزان تولید برنج را افزایش دهیم.

منبع: ایرنا