کد خبر 1565003
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴

به گزارش مشرق، صفحه تبیان در توئیتی از اهداف رژیم صهیونیستی در ترورهای اخیر نوشت:

سیگنال وحشت و عقب‌نشینی:

هر ترور هدفمندی دو هدف مستقیم و غیرمستقیم دارد: هدف مستقیم؛ حذف فرد است و هدف غیر مستقیم؛ ایجاد ترس و وحشت در آن جامعه! بنابراین، رژیم صهیونیستی با ترور به دنبال این است که افکار عمومی کشورهایی که مقاومت را شکل داده‌اند تحت تاثیر قرار داده و بدنه اجتماعی را از مقاومت جدا کند

ایجاد بازدارندگی با قدرت‌نمایی:

طبق نظر اکثر سیاسیون و کارشناسان در جهان و حتی مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در دستیابی به اهداف اعلامی خودش در جنگ غزه ناکام بوده است! به رغم جنایات چندماهه در غزه نه تنها حملات مقاومت ضعیف نشده، بلکه اعضای دیگر مقاومت هم فشارشان را بیشتر کردند، در چنین موقعیتی رژیم صهیونیستی سعی می‌کند با ترور فرماندهان مقاومت و ابراز قدرت‌نمایی، بازدارندگی ایجاد کند.

احیای چهره امنیتی:

همین امروز با یک جست‌وجوی ساده اینترنتی می‌بینیم که «موساد» جزو ۵ سرویس اطلاعاتی برتر دنیا و قدرتمندترین آن‌ها در منطقه‌ست که بودجه سالانه ۳ میلیون دلاری آن تقریبا با «سی.آی.اِی» برابری می‌کند! این ساده‌ترین مقایسه‌ای بود که بدانیم عملیات طوفان الاقصی برای موساد یک فاجعه و شکست تاریخی بوده و این رژیم سعی دارد با این ترورها و به رخ کشیدن اشراف اطلاعاتی خودش، روحی تازه بر پیکر بی‌جان این سرویس امنیتی بِدَمد و اعتماد و اعتبار از دست داخلی و خارجی خود را احیا کند.

ایجاد حفره اطلاعاتی و امنیتی:

وقتی فرماندهی داخل خاک سرزمین متبوعش ترور می‌شود، خواه و ناخواه تمرکز نیروهای امنیتی را بیش از پیش به داخل جلب می‌کند، چون آن‌ها باید به دنبال جواب این سوالات بگردند: قربانی چطور ترور شد؟ آیا نیروی نفوذی وجود دارد؟ آیا اقدامات حفاظتی کافی نبوده؟ اهداف بعدی ترور چه کسانی هستند؟ و سوالاتی از این نوع که تمرکز روی هر کدام از آن‌ها می‌تواند منجر به کاهش تمرکز نیروها در خط مقدم جنگ شود.

کشاندن ایران به جنگ مستقیم و کوتاه‌مدت در منطقه:

شاید این مهم‌ترین مورد در موضوع ترورهای سریالی باشد، امروز نتانیاهو در حال دست و پا زدن در باتلاق جنگ است و هرچه جنگ طولانی‌تر شود، ضربات چندجانبه یشتری می‌خورد! اسرائیل در این موقعیت نیاز به یک دستِ برتر از خودش (آمریکا) دارد تا او را از باتلاق بیرون بکشد، بنابراین به دنبال این است که با این اقدامات از ایران پاسخ عجولانه و نسنجیده بگیرد تا مستقیم وارد جنگ شود و از سوی دیگر آمریکا که هیچ علاقه‌ای به ورود مستقیم به این مخاصمه ندارد، چاره‌ای جز مداخله مستقیم نداشته باشد. با اینکار اجماع چند کشور علیه ایران شکل گرفته و عملا موضوع غزه و جنایت‌های رژیم صهیونیستی در این منطقه به فراموشی سپرده خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.