کد خبر 156520
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۹

یک نوشیدنی لبنی مناسب که می‌تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی‌ها بگیرد، دوغ است.

به گزارش مشرق، کارشناس مواد غذایی مرکز بهداشت استان یزد ضمن بیان این مطلب گفت: یک نوشیدنی لبنی مناسب که می‌تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی‌ها بگیرد، دوغ است.

محمدرضا زارع افزود: دوغ یک نوشیدنی سالم و مفید بوده که تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه به کلسیم و حاوی ویتامین‌های B2 و B6 و B12 است و قوی کننده استخوان‌ها می‌باشد.

وی خاطرنشان ساخت: دوغ علاوه بر مزایای تغذیه‌ای، حاوی باکتری‌های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند.



به گزارش سیمرغ،اگر به طور مرتب دوغ مصرف شود، باکتری‌های مفید استرپتوکوکوس، ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش لانه کرده و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش می‌گذارد.

این کارشناس متذکرشد: مصرف دوغ همچنین موجب عدم رشد ارگانیسم‌های مضر می‌شود.
 
وی در ادامه افزود: بهتر است هنگام مصرف مواد غذایی به کیفیت و اثر آن بر سلامتی بدن توجه داشت. دوغ به عنوان یک نوشیدنی سالم و غنی بر نوشابه ارحجیت دارد.