به گزارش مشرق، کانال تلگرامی نواصولگرا نوشت:
لزوم تعیین خط قرمز برای پاکستان با عملیات لازم و معقول
حمله واکنشی پاکستان به عملیات ضدتروریستی سپاه علیه نیروهای جیش العدل، برای اولین بار ایران را در وضعیتی ویژه قرار داده است. تمام حملات موشکی گذشته سپاه به نقاط مختلف، با عدم پاسخ طرف مقابل مواجه بوده اما اینبار، طرف مقابل که پاکستان است، پاسخ داده و خط قرمزی جدی را رد کرده است. در اینجا لازم است تذکر دهیم که بسیاری از عملیاتهای گذشته خبررسانی نمیشد و اینبار که خبر حمله با اشتباه رسانهای، منتشر شد و وزیر خارجه هم رسما در داووس آن را تایید کرد، باعث شد تا افکار عمومی پاکستان علیه ایران یکپارچه شود و با تحریک طرفهای خارجی مجبور به اقدام نظامی شود.
در مقابل ایران باید خط قرمز خود را ترسیم کرده و پاسخ معقول را با حفظ برادری با پاکستان، اعمال کند. البته بسته رسانهای و پاسخ معقول در این زمینه لازم است تا افکار عمومی و مردمی پاکستان از ایران دور نشوند. مهم است که توجه کنیم، ایران پایگاهی جدی در پاکستان دارد و مردم این کشور عموما نظری مثبت به انقلاب اسلامی داشته و دارند. لذا باید تا جای ممکن پاسخ لازم، خط قرمز جدی را ترسیم کند اما عزت پاکستان و مردم آن حفظ شود. توجه داشته باشید که وزیرخارجه ایران و نخست وزیر پاکستان در داووس با هم گفتگو داشتند اما شدت فشار اجتماعی در این کشور باعث شد تا دولت مجبور به پاسخ شود.
یک پیشنهاد ایجابی این است که ایران طی یک اولتیماتوم 48 الی 72 ساعته به پاکستان، تمامی اتباع این کشور که ادعا میشود در گروههای تروریستی عضو هستند را در مرز تحویل ارتش پاکستان دهد و در مقابل تمامی تروریستهای جیش العدل هم باید تحویل ایران شوند. چنانچه پاکستان به این وظیفه عمل نکرد، ایران به صورت مستقیم اقدام میکند. این وضعیت، مشروعیت حمله بعدی را هم مهیا خواهد ساخت. البته تدارک موارد نظامی برای جلوگیری از هرگونه پاسخ مجددی از طرف پاکستان و تهدید معتبر هم لازم است تا پس از این حمله، موضوع در سطح نظامی تمام شده فرض شود و گفتگوهای دیپلماتیک، نظامی و امنیتی آغاز گردد. البته این یک پیشنهاد است و قطعا مسئولین امر باید درباره آن تصمیم بگیرند یا طراحی لازم را داشته باشند.
باید دقت کنیم که پاکستان در وضعیتی نیست که وارد یک درگیری دو طرفه شود. اما حتما و قطعا طرفهای خارجی به ویژه سعودی و انگلستان به دنبال گسترش اختلافات و حتی جنگ محدود خواهند بود. پس گفتگوی دیپلماتیک در بالاترین سطح و حتی گفتگو بین نظامیان ارشد دو کشور لازم و ضروری است. آنچه مهم است، شکلگیری یک توافقنامه جدید امنیتی بین دوطرف برای نوع پاسخگوی نظامی به تروریسم در دو سوی مرز است. قطعا درگیری شدید، به ضرر قطعی هر دو کشور و جهان اسلام است اما ایران مجبور به ترسیم خط قرمز جدی خود است.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.