به گزارش مشرق، عبدالرحیم انصاری، فعال رسانه در کانال تلگرامی خود نوشت:
بنده در پاسخ به جناب زید آبادی که عملیات ۷ اکتبرِ حماس علیه اسرائیل را بدون دستاورد معرفی میکند، ابتدا یک پرسش ساده مطرح میکنم: چرا بعد از عملیات پانزدهم مهرماه تا کنون و علیرغم آنکه غزه ۲۷ هزار شهید تقدیم کرده است و اتفاقا عمده آنها نیز زنان و کودکان بوده اند، هنوز یک نفر از اهالی غزه علیه حماس موضعی انتقادی ندارد و بالعکس تمام قد پشت این جنبش آزادی بخش ایستاده اند و میگویند اگر دشمن همه ما را هم بکشد از آرمان فلسطین عقب نمینشینیم؟!
میدانم احمد زیدآبادی و احتمالا همه آنهایی که افکار مشابهی دارند پاسخی برای این سوال ندارند، ولی ای کاش میدانستند آنکه خود را صاحب وطن میداند و خاکش را زیر چکمه های اشغالگر میبیند، اولین آرمانش آزادی و رهایی از یوغ استبداد است. فلسطینی ها در حال تحقق ادعایی هستند که بعضیها نظیر غربگرایان ایرانی فقط شعارش را میدهند. یعنی غزه "جانم فدای وطنم" را عینیت بخشیده و با دار و ندار خود به مقابله با دشمنی رفته است که موریانه وار در حال خوردن تمام هستی اش بود.
"جانم فدای وطن" ظاهرا برای روشنفکر نماهای ایرانی فقط در زمان صلح کاربرد دارد و به وقت خطر احتمالا خواهند گفت این چه کاری است وقتی قدرت کمتری نسبت به دشمن داریم با او سرشاخ بشویم! لذا نمیتوانند از خود گذشتگی فلسطینی ها را درک کنند، همانطور که حمایت شجاعانه و شرافتمندانه یمنی ها از مردم غزه را دیوانگی میخوانند!
اینها مقدمه ای بود تا حالا به زید آبادی بگویم اگر شما دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی را نمیبیند، این به آن معنی نیست که دستاوردی وجود نداشته است. اولین نتیجه عملیات هفتم اکتبر تبدیل قضیه در حال فراموشی فلسطین به بحث اول دنیا بود. دیگری شکستن سپر رسانه ای اسرائیل با توجه به انتشار گسترده جنایات این رژیم در شبکه های اجتماعی و خارج از محدوده جریان رسمی رسانه ها بود، که دنیا را تکان داد، ملت های مختلفی در سراسر جهان را به خیابان ها کشاند و آنها را نه تنها در مقابل حکومتهای حامی اسرائیل، که حتی در برابر غول های رسانه ای جهانی که توسط صهیونیسم تغذیه میشوند قرار داد.
طوفان الاقصی آمریکا را در غرب آسیا به لاک دفاعی فرو برد، قدرت منطق را از او بعنوان حامی اصلی اسرائیل گرفت و سبب اختلافات گسترده، هم در فلسطین اشغالی و هم در واشنگتن گردید. عملیات مقاومت فلسطین علیه اسرائیل و ادامه آن هیمنه ادعاییِ ارتش [مثلا] چهارم دنیا را فرو ریخت، امنیتش را مفتضح کرد، اقتصادش را زمین زد، او را محاصره کرد بی سابقه ترین شرایط پس ۷۵ سال اشغالگری را به او تحمیل کرد.
اسرائیل پس از این اتفاق اهدافی از قبیل نابودی حماس و رهبرانش، آزادی اسرای صهیونیست، و حتی اشغال غزه را تعیین نمود و حتی برای اداره غزه ی پسا حماس برنامه ریخت، اما بعد از گذشت ۴ ماه هنوز به هیچ دستاوردی نرسیده است. دستاورد مهمتر طوفان الاقصی خارج کردن کارت مظلوم نماییِ ناشی از ادعای کشتار یهودیان توسط آلمان نازی بود که سالهای سال با سوء استفاده از آن بر گُرده ملت ها سوار بودند؛ امروز هر صهیونیستی اگر بخواهد از آن نام ببرد، جنایات اسرائیل در غزه را در چشمانش فرو خواهند کرد و خواهند گفت شما از نازی ها جنایتکار ترید!
خلاصه اینکه طوفان الاقصی دستاورد کم ندارد، که مجال نوشتن بسیاری از آنها از جمله برداشتن تمرکز آمریکا از اوکراین و تضعیف جبهه ناتو در مقابل روسیه که همانا زمینه ساز تغییر در نظم جهانی و شکست بلوک غرب در برابر قدرتهای شرقی است در اینجا وجود ندارد! نه تنها اسرائیل در طوفان الاقصی فرسوده شد، که حتی آمریکا نیز مجبور شد بجای آنکه خودش طراحی نماید، در زمین دشمنانش به بازی بپردازد.
عملیات مقاومت فلسطین نه تنها اسرائیل را از چشم جهانیان انداخت که حتی حامیانش را نیز در زمره منفورترین ها قرار داد، و در مقابل بر محبوبیت حامیان غزه از جمله ایران یمن، و تمام اجزای مقاومت نزد جهانیان افزود. خوشبختانه در میان سران مقاومت روشنفکر نماهایی مانند آقای زید آبادی وجود ندارند، و الا اکنون غزه که چه عرض کنم، نامی از فلسطین هم وجود نداشت. و اما نکته پایانی که باید بگویم این است که برخی دوستان میفرمایند عملیات حماس ۲۷ هزار شهید روی دست فلسطینی ها گذاشته است؛ خوب است بدانید این ۲۷ هزار نفری که در این چهار ماه به شهادت رسیده اند، در برابر هزاران نفری که در طول همه این سالها به دست صهاینه شهید شده اند عددی تقریبا ناچیز است، حال آنکه بزرگی و تاثیر این عملیات از تمام نبردهای ۷۵ سال گذشته بیشتر بوده است!
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.