رئیس آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) بامداد دوشنبه گفت که رژیم صهیونیستی اجازه ترخیص محموله امدادی برای غزه را نمی‌دهد.

به گزارش مشرق، فیلیپ لازارینی گفت: (رژیم) اسرائیل اجازه ترخیض یک محموله امدادی معادل یک ماه مواد غذایی برای مردم غزه را از بندر اشدود نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه محیط خصمانه‌ای پیرامون ما ایجاد شده است، افزود: آنروا با موانع اداری فزاینده‌ای از سوی (رژیم) اسرائیل مواجه است.

رئیس آنروا اضافه کرد: در حال حاضر یک محموله از ترکیه حاوی یک‌هزار و ۴۹ کانتینر کالا شامل آرد، نخود، شکر و روغن خوراکی در بندر اشدود گیر افتاده که برای رفع نیاز بیش از یک میلیون نفر به مدت یک ماه کافی است.

پیش تر سخنگوی آنروا اعلام کرده بو که با توجه به کمک‌های مالی کنونی، تا پایان ماه جاری (فوریه) عملیات امدادرسانی این نهاد متوقف خواهد شد.

شماری از کشورهای غربی از جمله آمریکا، انگلیس و آلمان به دنبال اتهام زنی رژیم صهیونیستی به آنروا مبنی بر همکاری ۱۲ تن از کارکنان آن با جنبش حماس در زمینه انجام عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) گذشته، کمک‌های خود به این نهاد امداد رسان را قطع کرده‌اند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای‌ با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس‌ موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های‌ نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

براساس گزارش‌ها تاکنون افزون بر ۲۸ هزار فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌اند.

منبع: ایرنا