به نظر می‌رسد که در انتصاب دو عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس رفاقت و رابطه بیشتر از ضابطه و شایستگی و کفایت نقش داشته است.

به گزارش مشرق، مجمع عمومی سالانه باشگاه پرسپولیس صبح روز گذشته با حضور سیدمحمد شروین اسبقیان و برنا فیروزی معاونان قهرمانی و توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان، محمدصادق واعظی معاون سازمان خصوصی‌سازی، مرتضی فلاح مدیرکل حقوقی وزارت ورزش، محمد آقاگلی نماینده فرابورس و نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت مدیره باشگاه و رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در محل این باشگاه برگزار شد.

درحالی‌که تصویب صورت حساب‌های مالی در دستور جلسه بود، در این جلسه با پیشنهاد وزارت ورزش مقرر شد حسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته و ابراهیم شکوری بازیکن پیشین سرخپوشان به عنوان دو عضو جدید به هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس اضافه شوند. نکته عجیب اینکه انتخاب اعضای هیئت مدیره در دستور جلسه مجمع وجود نداشت و این موضوع با مخالفت سازمان خصوصی‌سازی همراه شد. به همین دلیل نماینده سازمان خصوصی‌سازی و نماینده سازمان بورس حاضر به امضای صورت جلسه نشدند و قرار شده جلسه بعدی مجمع با دستور جلسه انتخاب اعضای هیئت مدیره برگزار و سپس طباطبایی و شکوری به‌عنوان دو عضو جدید معرفی شوند.

نکته جالب اینکه سازمان خصوصی سازی با انتشار بیانه‌ای تاکید کرد با عنایت به اینکه موضوع تغییر در ترکیب اعضای هیئت مدیره شرکت در دستور مجمع نبوده، نماینده سازمان بورس با استناد به مقررات حاکم بر شرکت‌های بورسی و فرابورسی با طرح این موضوع در این جلسه مخالفت کرد.(اینجا ببینید)

با این وجود وزارت ورزش و جوانان چند ساعت بعد اعلام کرد با رد بیانیه سازمان خصوصی سازی اعلام کرد اضافه شدن حسن طباطبایی و ابراهیم شکوری به ترکیب هیات مدیره باشگاه پرسپولیس و ترمیم انجام شده در ترکیب هیات مدیره این باشگاه قطعی است و با اضافه شدن این دو عضو، تیم مدیریتی باشگاه پرسپولیس کار خود را ادامه می‌دهد. این دوگانگی در همین ابتدای راه نشان می‌دهد که این قصه سر دراز دارد و اختلاف نظر میان وزارت ورزش به عنوان متولی باشگاه و سازمان خصوصی سازی تا چه اندازه عمیق است و همین سبب تشتت و کشمکش‌هایی ساختاری می‌شود که فرصت هرگونه تصمیم سازی را از هیات مدیره باشگاه خواهد گرفت.

فارغ از این ماجرا حضور این دو عضو جدید خود محل سوال و ابهام است. انتصاب حسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته در هیات مدیره پرسپولیس به شدت عجیب و غیرمنتظره بود. مردی که در ۵ سال گذشته در این فدراسیون عملکرد خوبی داشته، اما هرچه از زمان حضورش در فدراسیون کاراته گذشته، عملکرد او و رشته متبوعش رو به زوال رفته. رشته‌ای که مدال طلای المپیک توکیو را به سینه زده و چند سال پیش در رقابت‌های قهرمانی جهان قهرمان شد، حالا کارش به جایی رسیده که از گرفتن یک طلای ناقابل در آسیا هم عاجز است و ستاره هایش جملگی در برابر حریفان بدل به زنگ تفریح شده اند و به نظر به خط پایان رسیده اند.

در حقیقت کاراته امروز به بن بست رسیده و همین طباطبایی را بدل به سیبل منتقدان کرده. مردی که شاید در ناکامی‌های امروز کاراته کمترین نقش را داشته باشد، اما وزارت ورزش در یک تصمیم عجیب به او ارتقا پست داده تا او پاداش ناکامی‌های کاراته را با عضویت در هیات مدیره بزرگترین باشگاه ایران بگیرد! فراموش نکنیم که انتخابات سال گذشته کاراته که بدون حضور کاندیدا و در یک فضای پرابهام برگزار شد اکنون با رای دیوان عدالت اداری باطل شده و طباطبایی عملاً به شکل غیرقانونی در این فدراسیون حضور دارد. نکته عجیب‌تر اینکه او شنیده می شود وی با وجود عضویت در هیئت مدیره پرسپولیس قصدی بر ترک صندلی ریاست کاراته ندارد و می‌خواهد توامان این دو پست کلیدی و حساس را در اختیار داشته باشد! فارغ اینکه با توجه به قانون دوشغله‌ها او با منع قانونی برای حضور در دو صندلی مدیریت مواجه است، باشگاه پرسپولیس با توجه به مشکلات و مشغله‌های فراوانش نیاز به مدیران تمام وقت دارد که شبانه روزی در پی حل مشکلات باشگاه بکوشند و ثانیه‌ای را به بطالت و امور متفرقه نگذارند حال آنکه فدراسیون پرحاشیه کاراته خود یک ویرانشهر است که رئیسش وقت سر خاراندن هم ندارد و مشخص نیست که طباطبایی چگونه می‌خواهد با یک دست دو هندوانه بزرگ و پردردسر را بردارد که برای برداشتن هر کدام از آنها دو دست که هیچ، به جرثقیل نیاز است؟!

انتصاب دوم در هیات مدیره پرسپولیس از اولی نیز عجیب‌تر است. ابراهیم شکوری که یک دوران پرحاشیه و بی فایده را در پرسپولیس سپری کرد که هیچ خروجی خاصی نداشت و تنها رزومه این مدیر جوان و جویای نام را قطور کرد. مردی که تا پیش از این بزرگترین ماموریتش ماشین امضای دبیرکل وقت فدراسیون فوتبال بود! شکوری در تمام این مدت به لطف همان دوران کوتاه حضورش در پرسپولیس نامش را بر سر زبان‌ها انداخت و برای هر پست و سمتی اسمش را مطرح کرد؛ اما نام او برای هر سمتی در فوتبال کوچک بود تا فقط تماشاگر باشد.

مشخص نیست که وزارت ورزش با تکیه بر کدام اهلیت و توانایی شکوری را دوباره به پرسپولیس بازگردانده مردی که سر نخواستنش مدتهاست که دعواست! برای باشگاه پرسپولیس علاوه بر تجربه، تخصص و توانایی که هیچکدام را شکوری ندارد، مدیری پخته و کاردان نیاز است که بتواند گره از کار پرسپولیس باز کند و توانایی حل مشکلات را داشته باشد حال آنکه شکوری در دوره قبلی حضورش در پرسپولیس ثابت کرده که خود بدل به گرهی کور در پرسپولیس می‌شود که بقیه باید انرژی و توان خود را به جای حل مشکلات بیمشار این باشگاه روی باز کردن آن بگذارند!

به نظر می‌رسد که در انتصاب دو عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس رفاقت و رابطه بیشتر از ضابطه و شایستگی و کفایت نقش داشته است. آنچه نخستین تصمیم مدیریتی اسبقیان در قامت معاونت قهرمانی وزارت ورزش را باطل و اشتباه نشان می‌دهد. مردی که پیش از این در فدراسیون جانبازان و توان یابان ثابت کرده بود اشتباهات مدیریتی و راهبردی کم ندارد و حالا در سمت جدید و حساس در وزارت ورزش این موضوع را دوباره ثابت کرده است.

منبع: خبرگزاری آنا