کد خبر 157543
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۹

اين روزها تصاوير رهبر معظم انقلاب در بيلبوردها و ديوارهاي بسياري از شهرهاي عراق ديده مي‌شود که نشان از نفوذ معنوي ايشان در اين کشور دارد.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، در بسياري از شهرهاي عراق اين روزها تصاوير و بيلبوردهاي زيادي از تصاوير رهبر معظم انقلاب ديده مي‌شود.


آسوشيتدپرس گزارش خود را اين‌گونه آغاز مي‌کند، در حالي که ايران و عراق هشت سال با هم جنگيدند اما نفوذ معنوي رهبر ايران در عراق قابل توجه است، به طوري که تصاوير ايشان در بيلبوردها و تابلوهاي اين کشور بويژه مناطق شيعه نشين به وضوح ديده مي‌شود.


به گزارش آسوشيتدپرس در شهر بصره سخنان مقام معظم رهبري روي ديوارها به دو زبان فارسي و عربي نوشته شده است.

علي الزاير شهروند عراقي مي‌گويد: آيت‌الله خامنه‌اي در تمام جهان مانند عراق محبوب هستند، ايشان شخصيتي سياسي و رهبري معنوي است.