رئيس مجلس با تاکيد بر اينکه امروز بسيج به عنوان يک سرمايه عظيم ملي تلقي مي‌شود، گفت: بسيج متواضعانه در خدمت ملت است و بدون هيچ چشم‌داشتي نيز در ميدان‌ها حضور يافته است.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي صبح امروز (دوشنبه) طي سخناني در مراسم صبحگاه مشترک بسيجيان مرکز مقاومت بسيج قوه مقننه که در مزار شهداي گمنام مجلس برگزار شد، طي سخناني با تبريک ميلاد امام هادي(ع) و همچنين هفته بسيج، اظهار داشت: بسيج يادگار امام خميني(ره) است که با تاسيس اين نهاد در کشور، حرکت بالنده‌اي ايجاد شد.
وي افزود: فکر بسيجي در نهاد قوه مقننه ترويج يافته و حرکت رو به رشدي دارد و سهم درستي از بسيجي بودن در اين نهاد وجود دارد.
رئيس مجلس در بخش ديگري از سخنان خود بسيج را استوار بر 2رکن دانست و يادآور شد: رکن نخست بسيج، پايبندي بر فکر اصيل اسلامي و فکري است که امام خميني(ره) آن را به عنوان اسلام ناب محمدي ياد کردند؛ يعني راهي که روحانيت و مرجعيت آن را پايه‌گذاري کردند و اصالت فکري دارد که بسيج آن را خوب درک کرد و در عمل نيز آن را به خوبي تجلي داد.
لاريجاني بر همين اساس تصريح کرد: بسياري از انحرافاتي که در کشور ايجاد شده، از همين کج‌راهه‌هايي بود که فکر اصيل اسلامي را رها کردند.
به گفته وي، اصالت داشتن در حرکت سياسي و اجتماعي باعث بالندگي و رشد بسيج خواهد شد.
رئيس دستگاه قانونگذاري کشورمان در ادامه با بيان اينکه خصوصيت ولايتمداري در بسيج در همه ابعاد آن وجود داشته و دارد، همين عامل را موجب تقويت اين نهاد عنوان کرد و گفت: رکن دومي که باعث تقويت بسيج شد، توجه به عنصر جهاد و شهادت است.
لاريجاني اضافه کرد: سلوکي که ائمه معصومين براي پيدا کردن بصيرت آن را به عنوان يک رکن مي‌دانستند همين جهاد و شهادت بود و اين 2 موضوع باعث حفظ اصالت بسيج شده است.
وي همچنين گفت: در جبهه‌هاي جنگ تحميلي به خاطر نفوذ فکر غلطي که در رئيس‌جمهور آن زمان بني‌صدر بود و مانع از ورود مردم به جبهه‌هاي جنگ مي‌شد، همين موضوع موجب رکود ما در جبهه‌ها شده بود تا زماني که جريان بسيجي چه در عرصه سياسي و چه در عرصه نظامي توانست خودش را بروز دهد و جبهه‌هاي جنگ در دست فرماندهان حزب‌اللهي قرار گرفت و ميدان‌ها باز شد تا نيروهاي جان بر کف مومن به جبهه‌ها بشتابند.
لاريجاني ادامه داد: اين موضوع نشان مي‌دهد که اگر جريان کارها بر اساس اصالت فکري و ميدان‌داري کساني باشد که اهل جهاد و شهادت باشند، خداوند برکاتش را در ميان آنها نازل مي‌کند.
رئيس مجلس با اشاره به فتنه‌هاي پس از پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي ايران در کشور ايجاد شد، گفت: زماني که فتنه‌ها در کشور بروز مي‌يافت،‌ اين نيروهاي بسيجي بودند که به ميدان‌ها مي‌شتافتند تا منافع ملي کشور و ميراث امام خميني(ره) حفظ شود.
وي تاکيد کرد: امروز بسيج به عنوان يک سرمايه عظيم ملي تلقي مي‌شود و بايد از آن صيانت کرد.
لاريجاني گفت: شرايط هميشه براي ظهور و بروز حقيقت و نمادهايي که بر اساس فکر اصيل بنا شده، فراهم است و امروز بايد آمادگي داشت و براي صيانت از انقلاب اسلامي ايران و دستاوردهاي اين انقلاب يک‌دل بود.
رئيس مجلس گفت: مبناي کار بسيجي بايد "اشداء علي‌الکفار و رحماء بينهم " است و بسيج متواضعانه در خدمت ملت است و بدون هيچ چشم‌داشتي نيز در ميدان‌ها حضور يافته است.
لاريجاني در خاتمه يادآور شد: اميدواريم اين فکر با همين خلوص و اصالت پايدار بماند و همه نيز بايد وظيفه خودمان بدانيم که از اين نهاد مقدس صيانت کنيم.