کد خبر 1583022
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳

اینک وظیفه منتخبان مجلس دوازدهم است که با پرهیز جدی از حاشیه سازی‌های وحدت شکن و دشمن پسند، در مسیر تقویت امید، آرامش و اعتماد عمومی و تلاش برای حل مشکلات جامعه قدم بردارند.

به گزارش مشرق، سیدعبدالله متولیان طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای خبرگان رهبری، برای اولین بار در اولین روزهای پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی (و سه ماه قبل از جلوس نمایندگان جدید بر کرسی‌های مجلس) نمایندگان را به پرهیز جدی از سخنان اختلاف انگیز و دعوا راه انداختن‌ها و ستیزه‌گری‌های دشمن‌پسند متذکر شده و فرمودند: «چیزی که می‌تواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند، سخنان اختلاف انگیز و دعوا راه انداختن‌ها و ستیزه گری‌های دشمن پسند است.... منتخبان ‎مجلس جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسی با طراوات کشور تلخ شود، ضمن اینکه اگر مجلس دچار ‎دعوا و ستیزه و مقابله و جبهه‌بندی‌های گوناگون شود، از کار اصلی خود باز می‌ماند.» بیان چند نکته مهم درباره اهمیت سخنان حضرت آقا ضروری به نظر می‌رسد: نکته اول معطوف به شیرینی تشکیل مجلس دوازدهم در فرمایش رهبری است.

حقیقت این است که جمهوری اسلامی ایران در این انتخابات نشان داد به رغم «فشارهای شدید اقتصادی و معیشتی»، «تلاش مضاعف ائتلاف غربی عبری و سرویس‌های متعدد جاسوسی و امپراتوری رسانه‌ای دشمن برای ناامید ساختن مردم ایران»، «همکاری نفوذی‌ها، غربگرایان و تلاش برخی احزاب داخلی برای سیاه نمایی، حاشیه‌سازی و ترغیب و تشویق مردم به عدم مشارکت در انتخابات»، «موج سنگین رسانه‌ای دشمن تحت عنوان رأی نمی‌دهیم»، «آثار میدانی دروغ بزرگ دلقک‌های اجاره‌ای در پاییز ۱۴۰۱ و وعده فروپاشی قطعی جمهوری اسلامی»، «وعده قطعی همه رسانه‌های خارجی و برخی از سیاسیون داخلی در باره ریزش سرمایه اجتماعی نظام به زیر ۱۵درصد در انتخابات» و... مانع از ریزش سرمایه اجتماعی خود نسبت به انتخابات سال ۱۳۹۸ شده و دشمنان و بدخواهان ملت ایران را از هر گونه اقدام برای براندازی مأیوس و آنان یقین پیدا کردند که جمهوری اسلامی ایران به مرحله تثبیت رسیده و سخن گفتن از براندازی و فروپاشی جمهوری اسلامی آرزویی دست نایافتنی و وهم آلود است. نکته دوم در باره شیرینی تشکیل مجلس دوازدهم به حضور افتخارآمیز و همراه با بصیرت مردم در انتخابات به رغم کم‌کاری مشهود خواص در رفع ابهام و دعوت افراد مردد به صحنه انتخابات بر می‌گردد. در اکثر نظرسنجی‌های ماه‌های اخیر، حدود ۴۰ درصد مردم از حضور قطعی خود در انتخابات گفته و حدود ۳۰ درصد مردم، برای حضور در انتخابات مردد بودند و متأسفانه خواص جبهه حق در عرصه جهاد تبیین برای جذب مرددین موفق عمل نکردند. و، اما در باره تذکر (زودهنگام) رهبر معظم انقلاب اسلامی به برگزیدگان مجلس باید گفت:

۱- در کشاکش تبلیغات انتخاباتی، شاهد آلوده‌سازی فضای تبلیغاتی انتخابات به بداخلاقی و افعال حرام (توهین، تخریب، افترا و...) بودیم. در این انتخابات برخی از نامزدها، برای دیده شدن و جذب آرای مردم، پای خود را بر دوش برخی دیگر از نامزدهای انتخابات گذاشته و با توهین، تخریب و افترا اقدام به تبلیغات انتخاباتی نموده و با راه اندازی دوقطبی‌های «غیراخلاقی»، «غیرشرعی»، «غیرمنطقی» و برخلاف آرمان‌های نظام و نصایح و مطالبات امامین انقلاب اسلامی، محیط اجتماعی را آلوده ساختند. ۲- بلافاصله پس از پایان رأی‌گیری و مشخص شدن نتایج انتخابات، متأسفانه همان دوقطبی مذموم و ناپسند ادامه یافته و از حذف «کیف کش‌ها» در هیئت رئیسه مجلس و کمیسیون‌ها و... سخن گفتند. رفتار و مواضع پساانتخاباتی برخی برگزیدگان ملت از یک‌سو با استقبال وسیع سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و امپراتوری رسانه‌ای غرب برای تبدیل شدن مجلس دوازدهم به میدان نبرد گلادیاتورها مواجه شد و از سوی دیگر نگرانی بسیاری از دلسوزان و دغدغه داران نظام و عامه مردم را در پی داشت.

تردیدی نیست که بافت مجلس دوازدهم، متکثر و ترکیبی از آرا، اندیشه‌ها وسلایق متفاوت است و این تکثر مانند شمشیر دو دم است که در عین حالی که برای پیشبرد اهداف نظام در حوزه قانونگذاری فرصت‌های طلایی ایجاد می‌کند، اما اگر از مسیر عقلانیت انقلابی و اسلامی خارج شود، مجلس و نظام را با چالش‌های جدی مواجه خواهد ساخت. ورود نمایندگان مجلس دوازدهم به جبهه بندی‌ها و دعواهایی که این روزها شاهد آن بوده‌ایم، بی‌شک نه به مصلحت نظام، نه به مصلحت مردم و نه به مصلحت مجلس است. حقیقت این است که این گونه مناقشات، دارای آثار زیانبار گسترده کوتاه مدت و بلند مدت است که «تلخ شدن کام مردم»، «فضاسازی برای طمع ورزی دشمنان»، «بازماندن مجلس از ایفای وظایف خود»، «گسترش آثار این دوقطبی غلط به کف جامعه» نمونه‌هایی از آن است.

منتخبان ملت در مجلس دوازدهم باید به این مهم توجه داشته باشند که سرعت گرفتن تغییر وضعیت جهان از نظم موجود به سمت نظم تمدنی جدید، کشورها را در وضعیتی بسیار متزلزل و بی‌ثبات قرار داده و در چنین شرایط بغرنج و ناپایدار، اگر کشور با مسائل حاشیه‌ای و وحدت شکن درگیر شود بی‌شک طعمه خوبی برای کفتارها و لاشخورهای بیگانه خواهد بود.

حق این است که مسئولان نظام در هر سه قوه به ملت بصیر و آگاه ایران بدهکارند. مردم، با بصیرت انقلابی کار خود را انجام داده‌اند و اینک وظیفه منتخبان مجلس دوازدهم است که با پرهیز جدی از حاشیه سازی‌های وحدت شکن و دشمن پسند، در مسیر تقویت امید، آرامش و اعتماد عمومی و تلاش برای حل مشکلات جامعه قدم برداشته و با تحرک جهادی در ایفای وظایف نمایندگی، تصویری زیبا و در خور تحسین از مجلس تراز جمهوری اسلامی ایران در گام دوم انقلاب ارائه نمایند.