به گزارش مشرق، ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که نیروهای نظامی آن با بیسابقهترین بحران در بهداشت روانی نیروهای خود از سال ۱۹۷۳ تاکنون مواجه شده اند که این اتفاق در نتیجه جنگ با گروههای مقاومت فلسطین در نوار غزه پدید آمده است.
لوسیان لئور رییس بخش بهداشت روانی ارتش در گفتوگو با روزنامه صهیونیستی هآرتص اذعان کرد که حدود ۱۷۰۰ نظامی تحت درمانهای روانی قرار گرفتهاند. وی گفت که ۱۵ درصد از این نیروها قادر به بازگشت به شرایط خدمت در ارتش نبودند و ۸۵ درصد به ارتش بازگشته اند.
وی همچنین اذعان کرد که حدود ۱۰۰۰ نظامی به علت شوک شدید، نیازمند درمان روانپزشکی بودند که ۷۵ درصد از آنها به محل کار خود بازگشته اند.
لئور پیش بینی کرد که تعداد نظامیان نیازمند به مداوای روانشناسی بعد از جنگ افزایش پیدا خواهد کرد.
پیش از این منابع مطبوعاتی رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که حدود ۳۰۰۰ نظامی و نیروی ذخیره صهیونیست از ابتدای جنگ در غزه در معرض درمانهای روانپزشکی قرار گرفته اند.
در همین رابطه یخال لویشترز رییس بخش بستری بیماریهای روانی در ارتش اسراییل نیز به رسانههای صهیونیست اعلام کرد که از زمان ۷ اکتبر تاکنون حدود ۳ هزار نظامی شامل نیروهای فعال و ذخیره مورد واکاوی روانی قرار گرفته اند.
این در حالی است که آمار واقعی مشکلات روانی در ارتش اسراییل فراتر از این اعداد ارزیابی شده و ارتش چند هفته پیش اعلام کرد که حدود ۳۰ هزار نظامی با بخش روانپزشکی تماس گرفته و خواستار حل مشکلات روانی خود شده اند.
ارتش در بیانیهای در همین رابطه اعلام کرد که حدود ۲۰۰ نظامی به علت مشکلات روانی ناشی از جنگ، از خدمت معاف شدهاند.
از سوی دیگر با خروج بسیاری از روانشناسان و روانپزشکان از سرزمینهای اشغالی، بخش روانشناسی در تلآویو با بحران عمیقی مواجه شده است. گزارش روزنامه صهیونیستی هآرتص به مناسبت ابتدای سال جدید میلادی بر این موضوع صحه گذاشت.