کد خبر 158806
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۷

ايران پايتخت عمل‌هاي جراحي زيبايي، خصوصا جراحي زيبايي بيني و صورت از نظر كمي و كيفي در سطح جهان محسوب مي‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، عليرضا مصباحي افزود: در ايران متخصصان و پزشكان فوق تخصص بسيار كارآمد، ابزارهاي پيشرفته پزشكي و راه‌هاي جديد جراحي پلاستيك در كنار تمايل شهروندان به انجام اين نوع عمل‌ها، باعث شده آمار انجام جراحي‌هاي پلاستيك به نسبت ساير كشورهاي جهان بالاتر باشد.

وي با بيان اينكه در ميان شهرهاي بزرگ ايران، شيراز همچنان در اين زمينه نيز يك قطب محسوب مي‌شود، گفت: امروز علاوه بر بيماراني كه از شهرهاي مختلف كشور حتي تهران براي انجام عمل‌هاي زيبايي به شيراز مراجعه مي‌كنند، بسياري افراد از كشورهاي منطقه و حتي كشورهاي اروپايي به پزشكان متخصص و فوق تخصص مراجعه كرده و مي‌كنند.

وي با ابراز تاسف از اينكه امروز گروه‌هاي مختلف از متخصصان در رشته‌هاي غيرمرتبط با جراحي پلاستيك و زيبايي اقدام به انجام عمل‌هاي زيبايي صورت و بيني مي‌كنند، گفت: بيماران بايد در انتخاب پزشك با هوشياري عمل كنند تا بعد از انجام عمل، عوارض موجب پشيماني آنان نشود.

دبير انجمن راينولوژي استان فارس خاطر نشان كرد: بيماران نبايد تحت هيچ عنوان تحت تاثير گفته‌هاي ديگران و چشم هم چشمي تن به عمل جراحي زيبايي بيني بدهند، زيرا بيشترين تعداد افراد ناراضي از انجام عمل‌هاي زيبايي در ميان اين گروه از جامعه است.

اين فوق تخصص جراحي پلاستيك ادامه داد: امروزه بعضي از همكاران پزشك با استفاده از نرم‌افزارهاي رايانه‌اي، اقدام به شبيه‌سازي بيني براي بيماران كرده و اين تصور را در افراد ايجاد مي‌كنند كه مي‌توان هر شكلي را به هر بيني‌اي داد، اما بايد به خاطر داشته باشيم كه جراح در اتاق عمل با چاقو، گوشت، پوست و استخوان غضروف سر و كار دارد نه با يارانه و نرم‌افزار طراحي صورت.

وي با تاكيد بر اينكه همه جراحي‌ها ممكن است عوارضي در پي داشته باشند، گفت: اغلب عوارض ناشي از جراحي‌هاي پلاستيك قابل پيشگيري هستند البته اگر پزشك تخصص و تبحر كافي در زمينه جراحي داشته باشد. وي انتظارات بالا در بيماران را يكي از مشكلات متخصصان جراحي پلاستيك اعلام و اضافه كرد: بيني بيماران موم نيست كه بتوان به راحتي آن را فرم داد، نمي‌توانيم هر شكلي كه بيمار مي‌خواهد به هر بيني‌اي بدهيم، جراحي بيني تابع قاعده، قانون و شرايط خاصي است. مصباحي خاطرنشان كرد: امروز شاهد افزايش تعداد پسران متقاضي انجام جراحي‌هاي بيني در سطح كشور هستيم.

وي گفت: متاسفانه اغلب پسران طالب بيني‌هاي دخترانه هستند، در حالي كه بيني براي يك مرد بايد به نوعي نشان‌دهنده قدرت، صلابت و مردانگي بوده و با تركيب اجزاي صورت توازن داشته باشد.

هر دستگاهي تحت عنوان كوچك‌كننده بيني كذب محض است

رييس كميته روابط بين‌الملل انجمن راينولوژي ايران گفت: تاكنون هيچ دستگاهي تحت عنوان دستگاه كوچك‌كننده بيني،هيچ ژل يا ماده يا چسب يا هر ابزار ديگري كه بدون استفاده از روش‌هاي جراحي بتواند شكل بيني را تغيير دهد، در سطح جهان ساخته نشده و تبليغاتي كه در اين زمينه مي‌شود، كذب محض است.

اين جراح پلاستيك تصريح كرد: از بيماران تقاضا مي‌كنم قبل از آنكه بيني خود را به تيغ جراح بسپارند، با چندين متخصص و افرادي كه اين عمل را انجام داده‌اند، مشورت كنند و تنها زماني اقدام به جراحي كنند كه به اين نياز رسيده باشند.