کد خبر 158963
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۹

دبیرکل کانون هابیلیان با بیان اینکه آمریکائی ها به نحو کامل از وضعیت تروریستی سازمان منافقین بهره بردند، گفت: امریکایی ها با خروج از لیست گروه های تروریستی، سعی دارند آنها را در جهت جنگ نرم و تعاملات گسترده تر مالی و غیر مالی وارد کنند.

به گزارش مشرق، "سید محمدجواد هاشمی نژاد" دبیرکل کانون هابیلیان درگفتگو با مهر، در مورد آینده گروهک منافقین بعد از جابجایی اردوگاه اشرف گفت: قطعا توافقاتی که امریکایی ها با سازمان منافقین انجام دادند باعث تغییر وضعیت متفاوتی خواهد شد، با آنچه که تا به حال تعاملات آمریکا با سازمان منافقین بود، همین طور که خود آمریکایی ها هم اذعان دارند به نحو کامل از وضعیت تروریستی سازمان منافقین بهره بردند و البته همچنان خواهند برد.

وی افزود: به نظرم آمریکایی ها به دنبال این هستند که تعاملات خودشان را به صورت گسترده تر و علنی تر با سازمان منافقین در جهت به کارگیری آنها درجنگ نرم داشته باشند. در طول سالیان گذشته شاهد بودیم که سازمان منافقین در موضوعات مختلفی که مرتبط با طرح جنگ نرم آمریکایی ها و کشورهای غربی علیه انقلاب اسلامی بود، بارها سازمان منافقین به کار گرفته شدند؛ منتها تعاملات امریکایی ها شکل علنی نداشت.

هاشمی نژاد در ادامه سخنانش اظهار داشت: باید به بودجه 400 میلیون دلاری که در زمان جرج بوش برای براندازی جمهوری اسلامی اختصاص داده بود، اشاره کنم که بخشی از این بودجه بنا به اذعان خود آمریکایی به سازمان منافقین تعلق گرفت، علی رغم اینکه این گروه در لیست گروه های تروریستی بودند و مراودات مالی با آنها ممنوع بود، اما به اعتراف خودشان این مراودات را داشتند.

وی تصریح کرد: به نظرم با توجه به کارکرد سازمان منافقین در همکاری جاسوسی و تنگاتنگ در جهت امور تروریستی سازمان سیا و موساد اسرائیل، با توجه به اینکه این بخش از ظرفیت سازمان منافقین را امریکایی ها آزمودند، تلاش دارند که با خروج از لیست گروه های تروریستی، آنها را در جهت جنگ نرم و تعاملات گسترده تر مالی و غیر مالی وارد کنند، چون حضور منافقین در لیست گروه های تروریستی شکل علنی کارکرد امریکایی ها با آنها را مانع می شد.

هاشمی نژاد با اشاره به بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا گفت: اگر در بیانیه اولیه ای که وزارت امور خارجه در مورد خروج سازمان منافقین دادند توجه کنیم، به نکاتی اشاره می کنند که دقیقا همین موضوع را می رساند. وزارت خارجه آمریکا می گوید با خروج سازمان منافقین از لیست گروه های تروریستی تعاملات و حمایت های مالی آزاد است و احتیاج به گرفتن مجوز ندارد. این بدین معنی است که تمامی اعمالی که اینها تا به حال داشتند انجام می دادند هیچ مانع و مشکلی در آن نبوده است و تنها مشکلاتی که اینها داشتند کارکرد علنی، رسمی و سیستمی مالی با سازمان منافقین بود.

دبیرکل کانون هابیلیان با اشاره به اینکه سازمان منافقین استقلال کارکردی ندارد، گفت: اگر به فعالیت این گروه در طول سالهای گذشته که مشغول مبارزه علیه کشور ایران بودند بنگرید همواره برای دولت های مختلف کار می کردند. این گروه در اوایل دهه 60 در کشور فرانسه مستقر بودند و از آنجا تیم های ترور را در داخل کشور هدایت می کردند. وقتی که توان اینها سنجیده شد وقتی دیدند نمی توانند با این کار کشور را به زانو در بیاورند در جنگ ایران و عراق به کمک صدام شتافتند. با حضور آمریکایی ها در کشور عراق، رسما به کارهایی پرداختد که آمریکا رسما نمی توانست وارد آنها شود.

وی با اشاره به اینکه شکل و کارکرد آینده سازمان منافقین هم در این چارچوب تعریف می شود، بیان کرد: اینها در بعد از ترورهای پنج گانه شهدای هسته ای، خیلی از اعتراف ها و مطالبی که نشان دهنده همکاری نزدیک و تنگاتنگ منافقین و سرویس های امنیتی آمریکایی و اسرائیلی را داشت بیان شد و از پرده برون افتاد، لذا آمریکایی ها مجبور شدند که اینها را از لیست خارج کنند تا کارکرد مخفیانه را علنی کنند و به نظر یکی از نظریه پردازان دیگر اینکه مزد و پاداش همکاری سازمان منافقین را به این شکل بدهند.

هاشمی نژاد با اشاره به اینکه سازمان منافقین بخش مهمی از نیروهایشان را در زمان صدام حسین از گوشه و کنار کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه و جاهایی که دفتر داشتند می گرفتند، افزود: این سازمان آنها را فریب می دادند و با شیوه های مغزشویی و فشارهای شدید داخلی اینها را وادار می کردند که برای سازمان منافقین عملیات کنند، اما از زمانی که تحت نظر آمریکایی ها هستند همه روش ها و کارهایشان صورت مخفی به خود گرفت. به نظرم دفاتر این سازمان در کشورهای اروپایی و آمریکایی یکی از مراکزی است که از طریق آن به جمع آوری نیرو اقدام می کنند، اما به کارگیری هم فعلا در همان کشورهاست، چون رفت و آمدهایشان در کشور عراق محدود شده است.

یادآور می شود، بنیاد هابیلیان، تشکلی است غیردولتی و فرهنگی که به منظور تبیین پرونده تروریسم در ایران تأسیس گردیده است. پرونده حوادث تروریستی در ایران، نام ۱۷۰۰۰ قربانی بیگناه را در خود ثبت کرده است که گواهی روشن بر خشونت گروههای افراطی و سند تاریخی و غیرقابل انکاری در اثبات این واقعیت که کشور ما بزرگترین قربانی تروریسم در جهان است. اعضای مؤسس و اصلی کانون، فرزندان و بستگان درجه یک شهدایی هستند که توسط گروه تروریستی منافقین به شهادت رسیده اند. برنامه سیاسی و حقوقی کانون در مبارزه و مقابله با تروریسم، منبعث از دیدگاه فرهنگی حاکم بر برنامه های بلندمدت کانون است.