شبکه خبری الجزیره قطر آمریکا پیشتر بمب‌هایش را در اختیار این رژیم قرار داده پس حتی اگر ارسال یکسری تسلیحاتش به اسرائیل را هم تعلیق کند باز هم واشنگتن همدست نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط تل آویو است.

به گزارش مشرق، الجزیره افزود: دشوار می توان گفت که دولت جو بایدن با تصمیم اخیر خود برای تعلیق تحویل ۳ هزار و ۵۰۰ بمب به رژیم اسرائیل، آنچنان که برخی از حامیان این رژیم در واشنگتن می گویند به تل آویو خیانت کرده است.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه اولین مقام عالی رتبه دولت آمریکا بود که علنا تایید کرد که دولت واشنگتن به صورت غیرمعمول انتقال سلاح به رژیم اسرائیل را متوقف کرده است.

در هفت ماه گذشته، ارتش رژیم صهیونیستی ۳۵ هزار فلسطینی را در نوار غزه با حمایت قوی آمریکا به شهادت رسانده است.

آستین که در کمیته سنا صحبت می کرد، خاطرنشان کرد که توقف انتقال تسلیحات به دلیل اتفاقات رفح است که تقریبا یک میلیون و ۴۰۰ هزار آواره فلسطینی در آن پناه گرفته اند که بیش از ۶۰۰ هزار نفر از آنها کودک هستند. بیشتر این افراد مجبور بودند از غزه به رفح فرار کنند.

در حالی که رفح به سختی از ترور و کشتاری که ویژگی عملیات رژیم اسرائیل در هفت ماه گذشته بوده، جان سالم به در برده، تهدید حمله تمام عیار علیه غیرنظامیان در این شهر، حتی آمریکا به عنوان دوست نزدیک رژیم اسرائیل را نگران کرده است.

در حالی که آمریکا فعالانه با ارسال مهمات و پول، به نسل کشی و قحطی در غزه در بیش از نیمی از سال جاری دامن زده است به طور دقیق معلوم نیست که چرا مساله رفح باید باعث نگرانی این کشور شود.

تا قبل از اظهارات روز چهارشنبه آستین، مقامات آمریکایی تعهدی در قبال گزارش ها در خصوص تعلیق انتقال محموله های سلاح به اسرائیل نشان نمی دادند. برای مثال، جان کربی در نشست خبری ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) از تایید صحت گزارش ها درباره تعلیق انتقال تسلیحات آمریکایی به رژیم اسرائیل خودداری و در مقابل اعلام کرد: همه چیزی که می توانم به شما بگویم این است که حمایت ما از امنیت (رژیم) اسرائیل «خدشه ناپذیر» است. من نمی توانم وارد جزییات درباره انتقال تسلیحاتی شوم.

الجزیره نوشت: به نظر می رسد «خدشه ناپذیر» بودن واژه محبوب جدید تشکیلات سیاسی آمریکا در توصیف حمایت این کشور از رژیم اسرائیل است و بدان معناست که عادت تل آویو برای کشتارجمعی فلسطینی ها همیشه بیش از حق فلسطینی ها مورد دفاع قرار می گیرد.

این رسانه نوشت، برخی از راست‌گراها در آمریکا تصمیم دولت بایدن را خیانت به اسرائیل قلمداد می کنند اما به ندرت می توان گفت که تعلیق انتقال ۳ هزار و ۵۰۰ بمب در مقایسه با حجم بالای سلاح های تسلیحاتی آمریکا که پیشتر از سوی واشنگتن به (رژیم) اسرائیل داده شده، خیانت به ماشین جنگی این رژیم است.

آستین پیشتر گفته بود که تعلیق این محموله های تسلیحاتی تاثیری در کمک مازاد ۲۶ میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل که آوریل گذشته در کنگره تایید شد، نخواهد داشت. این کمک علاوه بر چند تریلیون دلار پولی است که آمریکا سالانه به اسرائیل می دهد و به گزارش شورای روابط خارجی، «کمک بالاعوض تحت برنامه تامین مالی نظامی خارجی (FMF) است و اسرائیل می تواند از این وجوه برای خرید تجهیزات و خدمات آمریکایی استفاده کند».

همچنین تصمیم دولت بایدن برای تعلیق انتقال محموله بمب به رژیم اسرائیل بر کالاهای نظامی به ارزش ۸۲۷ میلیون دلار که دولت بایدن به تازگی مجوز آن را صادرکرد، تاثیر نخواهد داشت.

براساس سیاست انتقال تسلیحات قراردادی آمریکا، دولت این کشور موظف است «از انتقال تسلیحاتی که خطر تسهیل یا کمک به نقض حقوق بشر یا قوانین بین المللی بشردوستانه را دارد» جلوگیری کند.

اما به نظر می رسد که سیاست خارجی آمریکا بزرگترین ناقض چنین حقوق و قوانینی است.

حتی قبل از آغاز نقض جهانی چنین قوانینی در آنچه که «مبارزه با تروریسم» در سال ۲۰۰۱ توصیف شد، آمریکا چندین دهه بود که در کشتار جمعی از آمریکای لاتین گرفته تا خاورمیانه و فراتر از آن نقش داشت. به ویژه در رابطه با رژیم اسرائیل، حمایت پایدار آمریکا از اقدامات این رژیم در نقض حقوق بشر و قوانین بین المللی انسان دوستانه در فلسطین ولبنان این سوال را بر می انگیزد که چرا واشنگتن از همان ابتدا به خود زحمت ترسیم سیاست انتقال سلاح های قراردادی آمریکا را دارد.

تاکید اخیر وزیر دفاع آمریکا بر تعهد «خدشه ناپذیر» آمریکا در حمایت از رژیم اسرائیل حتی با توقف انتقال مهمات، ماهیت صوری این اقدام واشنگتن ونیاز به درک درجه ای از نگرانی و آگاهی انسان دوستانه را نشان می دهد.

بایدن خود روز چهارشنبه هشدار داد، در صورت حمله همه جانبه اسرائیل به رفح تسلیحات تهاجمی به رژیم اسرائیل نخواهد داد و خاطرنشان کرد که در غزه در نتیجه استفاده از این بمب ها غیرنظامیان به شهادت رسیده اند.

نسل‌کشی، نسل کشی است و دادن یا گرفتن چند هزار بمب تاثیری در همدستی خدشه‌ناپذیر آمریکا در این نسل کشی نخواهد داشت.

منبع: ایرنا