رئیس‌جمهور گفت: مشکل نظام اداری پیچیده پرزحمت و خسته‌کننده‌ای که برای کشاورز، تولیدکننده و تعاونی‌ها وجود دارد باید حل شود و باید با برنامه‌ریزی از این وضعیت عبور کنیم.

به گزارش مشرق، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی عصر امروز -پنجشنبه- در نشست فعالان و حلقه‌های میانی عرصه تولید و اقتصاد مردمی در مجتمع آموزشی روستای خرماکلای شهرستان قائمشهر اظهار کرد: استاندار مازندران با فعالان این بخش‌ها جلسه بگذرند و برای سرعت‌بخشیدن به این کار، ببینند رفع این مشکل در اختیار کدام قوه است تا با شناسایی مساله،‌راهکار درست به دست بیاید.

وی بیان کرد: زنجیره برنج از کاشت، داشت و برداشت و حتی فروش و جدا کردن دست دلالان باید مورد توجه باشد.

رئیس جمهور با اشاره به گلایه یکی از فعالان تولیدی مازندران مبنی بر رفتن سود اصلی بخش کشاورزی به جیب دلالان ادامه داد: این که سود اصلی را دلال می‌برد فاجعه است.در این فرآیند به تولیدکننده و مصرف‌کننده اجحاف می‌شود. تولید کننده به حقش نمی‌رسد و مصرف‌کننده هم باید چند برابر قیمت واقعی محصول را بخرد.

آیت‌الله رئیسی گفت: زنجیره برنج را می‌توان در استان مازندران به سرعت کامل کرد تا بتوانیم بر این زنجیره نظارت داشته باشیم.

وی بیان کرد: دست دلالان را باید از این چرخه قطع کنیم. حق‌العمل‌کاری باید لحاظ شود اما نه به اندازه هفت برابر سودی که تولیدکننده می‌برد.

رئیس جمهورخطاب به وزیر کشاورزی گفت: با حضور استانداران گیلان و مازندران و دوستانی که در این زمینه کار کردند جلساتی برگزار شود تا ببینیم نیاز کشور به برنج چقدر است و چقدر تولید داریم؟ باید بدانیم تولید واقعی گیلان و مازندران چقدر است و نیاز واقعی چقدر است. ممکن است کارشناس در وزارتخانه عددی بدهد، اما آن عدد نهایی نیست. این فعالان در میدان هستند و بهتر از وضعیت خبر دارند.

در این جلسه پیش از اظهارات رئیس‌جمهور تعدادی از فعالان اقتصادی به ویژه تولیدکنندگان فعال روستایی مازندران به تشریح اقدامات انجام شده در زمینه اشتغال‌زایی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های روستایی و بیان بعضی چالش‌ها و درخواست‌های خود پرداختند.

دکتر ابراهیم رئیسی امروز همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به مازندران سفر کرد.

بهره‌برداری از طرح‌های جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، فاز تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامه‌های سفر رئیس‌ دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.