کد خبر 160873
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۷

مدير عامل شركت بيمه دي با بيان اين‌كه قراردادمان با بازنشستگان تامين اجتماعي در سال جاري با حداقل دو و نيم ميليون نفر تمديد شد كه پتانسيل افزايش تا سه و نيم ميليون نفر را نيز دارد گفت: در اين زمينه اگر اين تعداد حدود يك ميليون نفراز افراد تحت تكفلشان را اضافه كنند يك قرارداد حدود 350 ميليارد توماني خواهيم داشت كه كمك مي‌كند بيمه دي تا پايان سال به حداقل 500 ميليارد تومان پرتفوي گسترش يابد.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دكتر فرامرز فتح‌نژاد _مدير عامل شركت بيمه دي _ با بيان اين مطلب افزود: اين موضوع نشانگر اطمينان و رضايت نسبي ارائه خدماتمان به حدود دو ميليون نفر سالخوردگان و بزرگسالان بود كه قرارداد اين موضوع را به ما محول كردند.

وي در ادامه با بيان اينكه ‌ شركت بيمه دي توانمندي اجراي اين كار را داشته و زيرساخت‌ها و امكانات اجرايي چنين قرارداد مهمي را دارد ابراز كرد: همچنين قرارداد دوم را با صندوق حمايت از دانشجويان وزارت علوم داريم كه به اين واسطه كل دانشجويان كشور كه حدود چهار و نيم ميليون نفرهستند را از لحاظ درمان تكميلي و عمر و حادثه بيمه مي‌كنيم.

وي افزود: بيمه عمر وحادثه براي دانشجويان اجباري است اما بيمه درمان تكميلي اجباري نيست .

مدير عامل شركت بيمه دي با بيان اينكه صنعت بيمه يكي از عامل‌هاي مهم در گردش اقتصادي و مالي كشورها است گفت: بيمه از نظر تامين آرامش و آسايش و اميد به زندگي و گردش پولي و فعاليت‌هاي اقتصادي نقش مهمي دارد.

وي با بيان اين‌كه در خيلي از كشورها صنعت بيمه يكي از ركن‌هاي اساسي محسوب مي‌شود از رشد و افزايش بيمه‌هاي عمرو زندگي در كشورمان خبر داد.

وي با بيان اينكه تعداد نمايندگي‌هاي بيمه‌ دي به 900 و تعداد شعب به 40 شعبه افزايش يافته اظهار كرد: حدود 17 ميليارد تومان بدهي‌ شركت براي پيش از سال 90 را پرداخت كرديم.

فتح‌نژاد در بخشي از سخنان خود گفت: پروژه‌اي را شروع كرديم و نرم افزاري را تهيه و برنامه داريم كه به جوانان كشور و علاقه مندان به منظور فرهنگ سازي بيمه عمر و نقش اساسي آن آموزش دهيم.

وي با بيان اين‌كه بيمه درمان تكميلي معمولا ضررده است اظهار كرد: هزينه‌ها زياد بوده و مسئله دوم عدم استفاده و سرمايه‌گذاري از حق بيمه‌ها است كه البته ما در سال قبل از اين جهت ضرر نكرده‌ايم.

مدير عامل شركت بيمه دي گفت: يكي از اهداف مهم ما جلب اعتماد مردم به صنعت بيمه است ولو اين كه خيلي سود نكنيم.