تیرماه امسال نام ستار هاشمی هم در فهرست «مدیران برتر کشوری سازمان‌ها و مراکز تابعه قوه قضاییه» جای گرفت و هم به‌عنوان استاد نمونه‌ی کشوری انتخاب و تقدیر شد.

ستار هاشمی متولد ۱۳۵۵ در شهر یاسوج، عضو هیات علمی دانشگاه شیراز است. او مدرک کارشناسی سخت‌افزار خود را در دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد و دکترای هوش مصنوعی را به‌طور مشترک از دانشگاه علم و صنعت و موناش استرالیا گرفته است.

صفحه‌ی معرفی هاشمی در وبسایت دانشگاه شیراز، به عضویت افتخاری علمی او در دانشگاه موناش استرالیا در سال ۱۳۸۴ اشاره کرده است؛ به‌نظر می‌رسد که این عنوان مربوط به مدرک دکترای اوست. سه عنوان دیگر هم در این سایت دیده می‌شود: پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز در سال‌های ۹۱ و ۹۲ و استاد نمونه‌ آموزشی همین دانشکده در ۱۳۹۳.

در هفته‌های اخیر که نام هاشمی بر زبان افتاده، گفته می‌شود که نام او در بین «دو درصد دانشمندان برتر جهان» قرار دارد. دانشنامه سیویلیکا در معرفی هاشمی به ۳۷ مقاله کنفرانسی و ۵ مقاله ژورنالی او در مجلات داخل کشور و مشارکتش در انتشار ۴۳ مقاله ISI اشاره می‌کند.

مقاله‌های او به همین تعداد محدود نمی‌شود. داده‌های گوگل اسکولار هم نشان می‌دهد که هاشمی ۱۵۸ مقاله منتشر کرده است.

ریاست هیأت‌مدیره شرکت ایرانسل، معاون فناوری وزیر ارتباطات، معاون فناوری شرکت ارتباطات زیرساخت کشور، معاون فناوری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و مدیرکلی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس از سمت‌های مدیریتی او در یک دهه‌ی گذشته است.

هاشمی سال ۹۳ به سمت مدیرکلی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس مشغول بود. بعد از آن برای زمان کوتاهی مدیرکل نوسازی و تحول اداری شرکت ارتباطات زیرساخت کشور شد و مدتی بعد در سال ۹۵ جایگاه معاونت فناوری شرکت ارتباطات زیرساخت را در اختیار گرفت. خرداد ۹۸ محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، معاونت فناوری و نوآوری را به او سپرد. با پایان دولت، از ۱۴۰۰ به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رفت و معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی این سازمان شد.

تیرماه امسال نام ستار هاشمی هم در فهرست «مدیران برتر کشوری سازمان‌ها و مراکز تابعه قوه قضاییه» جای گرفت و هم به‌عنوان استاد نمونه‌ی کشوری انتخاب و تقدیر شد.