به گزارش مشرق به نقل از فارس، غلامحسین محسنیاژهای در بخش دیگری از سیوهفتمین نشست خبری خود در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که از وی درباره اظهارنظرهای یکی از نمایندگان مجلس به نقل از وزیر یکی از وزارتخانهها درباره اعترافات اخلالگران بازار ارز و سکه پرسید گفت: اینکه شما نقل قول کردید که وزیری به نمایندگان مجلس گفته است که اخلال در بازار سکه و ارز به خاطر اهمال بانک مرکزی بوده و یا اینکه تخلفات به این شکل رقم خورده است چیزی است که من در مورد صحت آن نمیتوانم اظهار نظر کنم شما باید از همان نماینده و همان وزیری که چنین اظهارات را کرده پرسش خود را بپرسید.
وی گفت: هنوز از مجلس، مکتوبی در مورد تخلفات و یا اعترافات بازداشت شدگان به دست ما نرسیده است اما من قطعا توضیحاتی در مورد اخلال در بازار سکه و ارز به شما خواهم داد.
یکی از خبرنگاران به محسنیاژهای پرسید؛ دیده شده که برخی از اسناد محرمانه و طبقهبندی شده در سایتها و خبرگزاریها منتشر میشود آیا این موضوع جرم محسوب میشود و دستگاه قضا برای مقابله با ان ورود پیدا خواهد کرد؟
سخنگوی دستگاه قضایی در پاسخ گفت: بله اگر به واقع چنین اسناد و مدارک طبقهبندی شدهایی از سوی مجموعهایی منتشر شود مدعیالعموم ورود پیدا کرده و با آن برخورد خواهد کرد.
محسنیاژهای همچنین در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره گزارش حقوق بشری نوشته شده توسط احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل گفت: ما به هیچ عنوان این گزارش را قبول نداریم اینها میروند با افراد مغرض و کسانی که با ما خصمانه در جنگ هستند اطلاعات خود را به دست میآورند.
وی گفت: این گزارشها نمیتواند ارزشی داشته باشد زیرا نباید از اخبار دروغی که به دست ما میرسد گزارش نوشته شود.
وی گفت: یک زمانی میشود که ما میدانیم فردی به واقع درباره برخی مسائل سؤال دارد و ما هم برای اینکه سؤال ذهنیاش را پاسخ داده باشیم او را کمک میکنیم اما اینکه بدانیم فردی با قصد ایجاد ابهام و مخالفت و خصومت با ما قصد پرسش داشته باشد قطعا با این فرد همکاری نخواهیم کرد.
وی گفت: براساس حقوق بینالمللی هیچ کشوری حق ندارد به واسطه تفاوت در حقوق داخلی کشورها آنها را مورد ظلم قرار دهد اما در حالی که ما میبینیم این گزارشگر به واسطه تفاوت در حقوق داخلی ما این گزارش را منتشر کرده است.
وی گفت: مگر اینها مدعی مبارزه با فساد اقتصادی نیستند مگر اینها نمیگویند باید با پولشویی و جرایم سازمان یافته برخورد شود پس چرا در برخورد با چنین جرایمی دوگانه رفتار میکند.
سخنگوی دستگاه قضا گفت: آیا احمدشهید از اتفاقاتی که در افغانستان، عراق و بحرین میافتد خبر ندارد اگر این فرد بی طرف است چرا کوچکترین اقدامای را که به فجایع رخ داده توسط غربیها در این کشورها نمیکند.
محسنیاژهای گفت: امروز ایران قربانی تروریست است آن وقت ما را محکوم میکنند که مخالف حقوق بشر هستیم مگر نه این است که برای مبارزه با جرایم سازمانیافتهای مانند ترانزیت مواد مخدر شهید دادیم حال چه شده است که ما ناقض حقوق بشر قلمداد میشویم.
وی گفت: چرا آنها بر خلاف ادعایشان مبنی بر مبارزه با جرایم سازمان یافته و فساد مالی حاضر نیستند فردی که متهم به فساد مالی است را به کشور ما بازگرداند تا ما بتوانیم وی را محاکمه کنیم.
دادستان کل کشور بار دیگر احمد شهید را مورد خطاب قرار داد و گفت: بهتر است اینها جواب دهند که چرا منافقین را که دستشان به خون افراد بیگناه آلوده است را از فهرست گروهکهای تروریستی خارج کرده است و حاضر نیستند آنها را به ایران تحویل دهند این چه منطقی است.
وی گفت: ما قائل به آن هستیم که بالاترین سازوکار رعایت حقوق بشر را در کشورمان داریم و به آن عمل میکنیم. هر جا هم که احساس کنیم برای طرف مقابلمان سوالی وجود دارد اگر احساس کنیم که به واقع قصد مقابله و خصومت با ما ندارد حاضریم آن سؤال را پاسخ دهیم.