کد خبر 1635136
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۸

به گزارش مشرق، خیارچنبر محصولی بومی است که عموما به صورت میانه‌کاری توسط کشاورزان خوزستانی از اوایل خردادماه کشت و پایان مرداد یا ابتدای شهریور برداشت می‌شود و این محصول به مصرف بازار داخل کشور می‌رسد. در شهرستان کارون که یکی از قطب‌های اصلی تولید خرما در استان خوزستان محسوب می‌شود، نخلداران مانند هر سال، در باغات نخل خود، خیار چنبر را به عنوان میانه‌کاری کشت می‌کنند؛ بر اساس تحقیقات صورت گرفته، کشت خیار چنبر در مزرعه باعث از بین رفتن فلزات سنگین شده و حتی بافت خاک را تصفیه می‌کند.

برچسب‌ها