ممنوعیت حضور ایرانیان در مسابقات نشنال جئوگرافی
موسسه نشنال جئوگرافی اعلام کرد که شرکت در مسابقه عکس سالانه این موسسه برای شهروندان ایرانی و چند کشور دیگر ممنوع است.
تیم برگزارکننده مسابقات سالانه عکاسی موسسه و مجله نشنال جئوگرافی اعلام کرد که شرکت برای عکاسان کشورهای ایران وچهار کشور دیگر ممنوع است.
این مسابقات که هر سال از سپتامبر تا پایان نوامبر با شرکت حدود20 هزارعکاس از 130 کشور جهان برگزار میشود، مسابقه عکاسی در سه بخش مکانها، مردم و طبیعت است که صرفا جنبه هنری و فرهنگی دارد.
یک رشته جدید در دانشکده صداوسیما
دکتر کمال اکبری در گفتگو با حوزه با اعلام این خبر گفت: از یک سال و نیم پیش، کارهای مطالعاتی و طراحی این رشته با بیش از 300 نفر ساعت کار کارشناسی آغاز شد.
وی ادامه داد: طرح این رشته به وزارت علوم ارایه شد و پس از طی مراحل قانونی، مورد تصویب قرار گرفت و انشاءالله از بهمن ماه سال جاری برای نیسمال دوم تحصیلی، تعداد 20 دانشجو را در این رشته جذب خواهیم کرد.
اکبری اضافه کرد: راه اندازی رشته "دین و رسانه" ثمرات بسیار زیادی برای ما در حوزه پژوهش مباحث رسانه ای اعم از پژوهش های کاربردی و یا پژوهش های بنیادین خواهد داشت.
بازیگر نقش امام خمینی (ره)+ تصاویر
«سالهای حادثه» یک مجموعه تلویزیونی است در 10 قسمت 45 دقیقهای که دارای سه اپیزود است و به سفارش گروه کودک و نوجوان شبکه تهران تولید میشود.
اپیزود اول مربوط به حوادث قبل از انقلاب و مبارزات دوستداران امام (ره) و انقلاب تا زمانی پیروزی انقلاب اسلامی و به دنیا آمدن احمد علی است. اپیزود دوم در سال 68 اتفاق میافتد که احمدعلی اکنون 9 ساله شده و از دوستداران امام راحل است و تصمیم میگیرد تا نامهای به حضرت امام بنویسد و در آن نامه مینویسد که دوست دارد ایشان را ببیند.
حضرت امام (ره) هم جواب نامه او را میدهند و میفرمایند که او هم همه فرزندان ایران زمین را دوست دارد و در صورت امکان به جماران بیاید تا همدیگر را ملاقات کنند اما مزاحمتهای یک مرد ضد انقلاب لحظه دیدار را به تاخیر میاندازد تا اینکه احمد علی زمانی به تهران میرسد که حضرت امام خمینی دیگر از دنیا رفتهاند و احمد علی با چشمانی اشکبار در مراسم ارتحال حاضر میشود و با حضرت امام (ره) وداع میکند.
بخشی از برنامه «هفت» به گفتوگو و بررسی در خصوص پروژه «لاله» با حضور شفیع آقامحمدیان رئیس مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اختصاص داشت.
وی در پاسخ به سوال مجری «هفت» درباره مخالفتهایی که با این پروژه صورت گرفته است، گفت: «ما هر موقع خواستیم در مورد هر کاری نگاه سیاسی داشته باشیم، مشکل پیدا کردهایم. به این پروژه هم نگاه سیاسی شده است. سه سال فیلمنامه آن در حال نوشتن بوده و حالا هم که تصویب شده و کارهای قانونیاش اجرا شده و هیچ مشکل قانونی ندارد. ما نمیگوییم مجلس ورود نکند،اما رئیس سازمان سینمایی به مجلس رفته و صحبت کرده و یک سری از مشکلات برطرف شده است.»
ضرر 1میلیاردی ساخت ایران
«منصور سهرابپور» تهیهکننده «ساخت ایران» درباره آخرین قسمت این سریال و پخش آن در شبکه نمایش خانگی گفت: از ابتدای تولید فیلم گروهی تلاش کردند تا از پشت صحنه مجموعه فیلمبرداری کرده و کار را رصد کنند و متریالی را برای این منظور آماده کردیم و یک باکس کامل آماده شد. در این بخش یک سکانس هم از افتتاحیه فصل بعد قراردادیم و گزینهای برای آن در فیلم در نظر گرفتیم تا هر کسی که علاقمند است سکانس افتتاحیه فصل دوم را ببیند.
وی درادامه گفت: توزیع فیلم پشت صحنه را از 300 هزار نسخه به 200 هزار نسخه کاهش دادیم اما متاسفانه این نسخه نیز به صورت غیرمجاز کپی و در اختیار بسیاری از مخاطبین قرار گرفت. متاسفانه قانون کپی رایت در کشور اعمال نمیشود و با هر تمهیدی نتوانستیم از کپی غیرمجاز سیدیها جلوگیری کنیم. از سوی دیگر متاسفانه تغییر در قیمت ارز به کار لطمه زیادی وارد کرد زیرا تمام صحنههای سریال در خارج از کشور جلوی دوربین رفت. دولت هم حمایتی از این بابت از پروژه ما نکرد و ما به شدت متضرر شدیم.
دنیرو: هالیوود شبیه تیمارستان است
از «رابرت دنیرو» به عنوان یکی از غولهای بازیگری و یک هنرمند کلاسیک اسم میبرند. بیش از 5 دهه است که در رشته بازیگری فعالیت داردو در یک دوجین فیلم با ارزش سینمایی بازی کرده، که اکنون لقب کلاسیکهای شاهکار سینما را گرفتهاند. در عین حال، او بازیگری معترض است که این دیدگاه را در انتخاب نقشها و فیلمهایش هم حفظ کرده است.
اگر "دونگ یی" ایرانی بود پخش نمیشد
ˈجلیل اکبری صحتˈ گفت: شبکههای تلویزیونی در زمینه محتوا و پیام مجموعههای تلویزیونی داخلی و خارجی، سیاست ˈیک بام و دو هواˈرا در پیش گرفتهاند.
وی با تاکید بر آنکه ˈپیام و محتواˈ مهمترین کالایی است که در داد و ستد رسانهای مبادله میشود، ادامه داد: چگونه است که تلویزیون در برابر پیام یک سریال ایرانی مقاومت میکند اما به راحتی اجازه میدهد همان پیام در قالب یک کالای خارجی به مخاطب عرضه شود.
منتقد سینما وتلویزیون با تاکید بر آنکه ارزان بودن سریالهای خارجی و بویژه کرهای نمیتواند توجهی برای رویکرد مسوولان تلویزیونی برای خرید این آثار باشد، گفت: خرید این نوع کالاهای رسانهای، نه تنها ارزان تمام نمیشود بلکه گرانتر است، زیرا تاثیر مخربی که اینگونه آثار بر مخاطب میگذارد، قابل محاسبه ریالی نیست.
بازیگر نقش «میخائیل گورباچف»+عکس
این بازیگر اتریشیتبار سینما میگوید بازی در نقش شخصیتهای تاریخی یکی از مشکلترین کارهایی است که هر بازیگر آن را انجام میدهد.
السفیر:این فیلم روایت توحش ایرانی است
فیلم ضدایرانی «یک خانواده محترم» چند روز پیش در جریان برگزاری ششمین جشنواره بینالمللی فیلم ابوظبی در امارات به نمایش درآمد.
فیلم سینمایی «بوسیدن روی ماه» بامداد شنبه با حضور همایون اسعدیان کارگردان و اکبر نبوی و مسعود فراستی منتقدان سینما در برنامه «هفت» نقد و بررسی شد.در ابتدای این بحث اسعدیان درباره کنارهگیری جمال ساداتیان از سینما و تهیهکنندگی تا اطلاع ثانوی، گفت: «مسائلی که آقای ساداتیان گفتند مربوط به همه سینماگران است و هیچ کدام از شرایط موجود راضی نیستیم.
همه تلاش میکنند این مسائل را برطرف کنند. ما در کانون فیلمنامهنویسان خانه سینما حرکت حوزه هنری و تحریم فیلمهای سینمای ایران را محکوم کردیم و بیانیه هم دادیم. خیلی خوشحالم آقای ساداتیان بعد از سه سال یاد خانه سینما افتادند و متوجه شدند این خانه میتواند کارآیی داشته باشد، چرا که قبل از این از طرفداران بسته شدن خانه سینما بودند.»