کد خبر 1647274
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷

پلتفرم آلوزو (Aluzoo) یک وبسایت است که ادعا می‌کند خریداران و فروشندگان را در سطح جهانی به یکدیگر متصل کرده و تجربه خرید و معاملات آنلاین را برای کاربران متحول می‌کند.

آلوزو (Aluzoo) نام یک وبسایت مشکوک است که ادعا می‌کند از طریق پلتفرم معاملاتی آنلاین خود، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و کسب درآمد جذابی به کاربران ارائه می‌دهد. بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که آلوزو یک پروژه کلاهبرداری است که از طرح پانزی استفاده کرده و سرمایه‌گذاران باید از آن دوری کنند. در این گزارش که بر اساس مطلبی از مجله نوبیتکس نوشته شده است، پروژه مشکوک آلوزو را بررسی می‌کنیم.

آلوزو (Aluzoo) چیست؟

پلتفرم آلوزو (Aluzoo) یک وبسایت است که ادعا می‌کند خریداران و فروشندگان را در سطح جهانی به یکدیگر متصل کرده و تجربه خرید و معاملات آنلاین را برای کاربران متحول می‌کند. بسیاری از کاربران جذب وعده‌های متعدد پلتفرم آلوزو شده‌اند؛ وعده‌هایی مانند فرصت‌های سرمایه‌گذاری سودآور و راه‌های کسب درآمد متنوع.

کارشناسان بسیاری هشدار داده‌اند که پروژه آلوزو یک طرح کلاهبرداری پانزی است و نباید در آن سرمایه‌گذاری کرد. با این حال، بسیاری از وبسایت‌ها یا افراد در شبکه‌های اجتماعی مشارکت در این پروژه را تشویق و تبلیغ می‌کنند. باید در نظر داشته باشید که محبوبیت طرح‌های پانزی از همان سرمایه‌گذاران اولیه گرفته می‌شود که فریب وعده‌های غیرواقعی را می‌خورند و پروژه‌های کلاهبرداری پانزی در واقع مشروعیت یا سرمایه کافی برای محقق کردن ادعاهای خود را ندارند.

طرح‌های پانزی از سرمایه کاربران جدید استفاده می‌کنند تا سود سرمایه‌گذاران اولیه را پرداخت کنند و زمانی که تعداد کاربران به حد زیادی رسید، پروژه سقوط می‌کند و کاربرانی که سرمایه‌گذاری کردند متحمل ضرر می‌شوند. بنابراین پروژه‌های پانزی برای کلاهبرداری از مردم طراحی شده‌اند و سود حاصل از آنها فقط به گردانندگان طرح می‌رسد.

چرا آلوزو مشکوک به کلاهبرداری پانزی است؟

وبسایت Aluzoo خود را به عنوان یک پلتفرم معاملاتی آنلاین معرفی می‌کند اما به نظر کارشناسان درگیر فعالیت‌های کلاهبرداری است. برخی کارشناسان در حوزه امنیت سایبری به میزان اعتبار آن نمره ۱ از ۱۰۰ را دادهاند و بررسی کردند که این سایت از تاکتیک‌های مختلفی برای گمراه کردن بازدیدکنندگان استفاده می‌کند؛ مانند تبلیغ محصولات، خدمات یا فرصت‌های سرمایه‌گذاری ساختگی. به گفته این منابع، هدف اصلی آلوزو کلاهبرداری از افراد با متقاعد کردن آنها برای ارائه اطلاعات حساس یا بخشی از پول خود به بهانه‌های مختلف و بی‌معنی است.

محتوای موجود در پلتفرم آلوزو ممکن است شامل ادعاهای گمراه کننده، نظرات جعلی کاربران و وعده‌های بازگشت سود برای فریب دادن کاربران ناآگاه باشد. طراحی و ساختار سایت بسیار مبتدی است، اما تا حدودی از پلتفرم‌های قانونی و موثق تقلید می‌کند تا حس اعتماد کاذب ایجاد کند. کاربران باید احتیاط کنند و مراقب اشتراک‌گذاری هرگونه اطلاعات شخصی یا مالی در سایت آلوزو باشند، زیرا این سایت برای سوءاستفاده و کلاهبرداری از افرادی که با محتوای فریبنده آن تعامل دارند طراحی شده است.

مغایرت تاریخ ثبت شرکت و تاریخ ثبت دامنه

در حالی که وبسایت آلوزو ادعا می‌کند در سال ۲۰۱۸ تأسیس شده است، اگر زمان ایجاد دامنه وبسایت آن را جستجو کنید متوجه می‌شوید که این پلتفرم اخیراً در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) ثبت شده است. این مغایرت در تاریخ ثبت شرکت و تاریخ ثبت دامنه نشان می‌دهد که آلوزو پروژه جدیدی است و ماندگاری بالایی ندارد. همچنین مشروعیت و اصالت آن را زیر سوال می‌برد.

اطلاعات متناقض و اشتباهات تایپی

گزارش‌ها حاکی از آن است که وبسایت آلوزو دارای اشتباهات تایپی و ناهماهنگی‌هایی است که به هیچ عنوان در سایت‌های پروژه‌های موثق و معتبر دیده نمی‌شود. این خطاها نشان می‌دهند که این پلتفرم با عجله ساخته شده، سرمایه و برنامه زیادی در راه‌اندازی آن به کار نرفته، با ضعف مدیریت شده و در نتیجه به احتمال زیاد یک کلاهبرداری است.

مدل کسب و کار نامشخص و مبهم

ادعاهای آلوزو مبنی بر فراهم کردن پول و سود آسان برای کاربران بسیار مبهم است و جزئیات خاصی در مورد نحوه کسب درآمد کاربران ندارد. این عدم شفافیت یکی از ویژگی‌های رایج طرح‌های کلاهبرداری پانزی است.

نیاز به دانلود اپلیکیشن مشکوک

گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد کاربران مجبور شدند برنامه‌ای را دانلود کنند که مانع از برداشت هرگونه درآمدی می‌شود. این تاکتیک اغلب در کلاهبرداری‌ها برای به دام انداختن کاربران استفاده شده و باعث می‌شود کاربران در پروژه سرمایه‌گذاری کرده اما نتوانند سود خود را برداشت کنند.

نظرات منفی کاربران و هشدار کارشناسان

در پلتفرم‌های معاملاتی آنلاین همیشه بهتر است نظر کاربران آن را چک کرده و به آنها توجه کنید. تا کنون نظرات منفی درباره پروژه آلوزو زیاد بوده و به نظر می‌رسد کسانی که تجربه مثبتی در استفاده از آن داشتند سرمایه‌گذاران اولیه یا حساب‌های ساختگی هستند. همچنین بسیاری از کارشناسان و پلتفرم‌های تحلیلی و امنیتی درباره صحت و اعتبار پروژه آلوزو هشدار داده‌اند. همه این موارد می‌تواند نشانه‌ای قوی از کلاهبرداری باشد.

جزئیات و فعالیت‌های مشکوک سایت آلوزو

● ادعاهای دروغین

● وعده پاداش و سودهای کلان

● استفاده از تصاویر اینترنتی و افراد جعلی به جای تصاویر اعضای شرکت

● تعیین قوانین و سیاست‌های غیرمعقول یا نامشروع برای برداشت وجه

● عدم دسترسی ناگهانی به پلتفرم و قطع شدن وبسایت آن

● تغییر هویت و آدرس سایت بدون هیچگونه اطلاع‌رسانی

سلب مسئولیت نوبیتکس در رابطه با پلتفرم آلوزو

در طرح‌های کلاهبرداری پانزی همیشه افراد یا گروه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی هستند که استفاده و سرمایه‌گذاری در این نوع پلتفرم‌ها را تبلیغ می‌کنند. متأسفانه در برخی موارد این افراد کاربران را ترغیب می‌کنند که با استفاده از نوبیتکس ارز دیجیتال خریده و به پروژه‌های مشکوک به طرح پانزی مانند آلوزو واریز کنند.

توجه به این هشدار بسیار مهم است که نوبیتکس به هیچ وجه فعالیت و سرمایه‌گذاری در پلتفرم آلوزو را تایید نمی‌کند و هیچ ارتباطی با این پروژه یا کسانی که آن را تبلیغ می‌کنند، ندارد. کاربران باید توجه کنند که با افزایش و فراگیری پلتفرم‌ها و پروژه‌های معاملاتی آنلاین، هیچ گاه به پروژه‌هایی با وعده سودهای ناگهانی و کلان اعتماد نکنند و درگیر فعالیت‌های مشکوک و غیرشفاف نشوند.

نوبیتکس همواره و مطابق با سیاست‌های داخلی خود و در راستای حفظات از دارایی کاربران و سلامت بازار، در زمینه مبارزه با کلاهبرداری، تراکنش‌ها و پروژه‌های مشکوک را شناسایی کرده و فعالیت آنها را مسدود می‌کند. همچنین اقدامات لازم در راستای حفاظت از حقوق کاربر مطابق با مقررات پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات، با تراکنش‌ها و پروژه‌های مشکوک صورت خواهد گرفت.

جمع‌بندی

پروژه آلوزو به عنوان یک پلتفرم معاملاتی آنلاین برای متصل کردن خریداران و فروشندگان جلو آمد و ادعا می‌کند که کاربران با استفاده از آن می‌توانند سود زیادی کسب کنند. بسیاری از کارشناسان درباره مشروعیت این پروژه هشدار داده و بر این باورند که آلوزو یک طرح کلاهبرداری پانزی است. در طرح‌های کلاهبرداری پانزی، سود سرمایه‌گذاران اولیه از سرمایه کاربران بعدی تامین می‌شود و زمانی که افراد زیادی با هدف دریافت سود در پروژه سرمایه‌گذاری کردند پروژه ناگهان ناپدید شده و همه کاربران سرمایه خود را از دست می‌دهند.

نکات بسیار مشکوکی در رابطه با پروژه آلوزو وجود دارد که آن را تبدیل به یک کلاهبرداری احتمالی می‌کند؛ مثلاً شرکت ادعا می‌کند که در سال ۲۰۱۸ تاسیس شده در حالی که تاریخ ثبت دامنه آن در ۲۰۲۳ بوده است. همچنین کاربران در برداشت وجه از پلتفرم به مشکل برخورده و وعده سودهای کلان پروژه در بسیاری موارد محقق نشده است. همه این موارد در کنار جزئیات مشکوک دیگری که در این مطلب بررسی کردیم، نشان می‌دهد که پروژه آلوزو به احتمال زیاد یک کلاهبرداری بوده و کاربران باید هشدار کارشناسان در رابطه با سرمایه‌گذاری در آلوزو را جدی بگیرند.

برچسب‌ها