کد خبر 164952
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۵

استاد واتانابه بنیانگذار سبک ورزش رزمی گوجوریو در ژاپن روز گذشته با حضور در اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان به دین مبین اسلام تشرف یافت.

به گزارش مشرق به نقل از رسا، استاد واتانابه بنیانگذار سبک ورزش رزمی گوجوریو در ژاپن روز گذشته با حضور در اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان به دین مبین اسلام تشرف یافت.



حجت الاسلام جمال یاری، مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان در مراسم تشرف مرد ۶۰ ساله ژاپنی به دین مبین اسلام اظهار داشت: اسلام و آموزه‌های قرآنی بر علم، تعقل، اندیشه‌ورزی، بهره‌گیری از استعدادها و ظرفیت های انسان برای تکامل و پیشرفت، شناخت و معرفت حقیقی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان افزود: پیامبر گرامی اسلام (ص) در طول دوران ۲۳ ساله بعثت خود بر مهر و محبت و ارزش های انسانی به عنوان شالوده عرفان و عشق به مبداء تأکید فراوان داشتند.

حجت‌الاسلام یاری با تبریک به وی گفت: به اعتقاد من افرادی مانند شما نور حقیقت در قلب و درون وجودتان متجلی می شود و این تجلی شما را نجات می دهد.

وی با اشاره به نگاه اسلام و قرآن به نظام خلقت بر اساس جهان بینی اسلامی و ادیان توحیدی گفت: خدواند برای نجات بشریت پیامبران خود را فرستاد در امتداد پیامبر درونی یعنی عقل، انسان‌ها را دعوت به بندگی خدا به آزادی و آزادگی واقعی و رشد و کمال و سعادت دنیا و آخرت فرا خواند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان در ادامه سخنان خود با بیان این که امروز ملت های آزاده دنیا تشنه فراگیری دین مبین اسلام هستند، خاطرنشان کرد: تلاش دشمنان شریعت محمدی برای تضعیف جایگاه ارزش های دینی در جهان بی فایده است.

حجت الاسلام یاری با اشاره به این که امروز اسلام حقیقی در جهان هر روز گسترش می یابد، ادامه داد: امت اسلامی با توکل به خداوند متعال و حرکت در مسیر آموزه های ناب دینی امروز در عرصه جهانی عزت مند هستند.

استاد واتانابه ژاپنی که پس از تشرف به دین مبین اسلام نام خود را به محمد تغییر داده است اظهار داشت: من همیشه مایل بودم تا از اعتقادات دیگر ملت‌ها با خبر شوم تا در این بین بهترین و کامل ترین را انتخاب کنم.

وی گفت: پس از تحقیقاتی که در مورد دین اسلام انجام دادم، به این دین مبین مشرف شدم و امروز به این دین افتخار می کنم.

گفتنی است، در این مراسم پس از ذکر شهادتین استاد واتانابه ژاپنی، از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی یک جلد کلام الله مجید با ترجمه انگلیسی به وی اهداء شد.