سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی، رعایت و اجرای دستورالعملها، فرآیندها و فناوریها و رویهها و رویکردهای مدیریتی را سه رکن اصلی در مدیریت ایمنی فرآیند دانست و تأکید کرد: رویههای مدیریتی حاکم بر این موضوع است و باید دستورالعملهای ابلاغی کمیتههای بالادستی از سوی مدیران جدی گرفته شود و به سرعت به زیرمجموعه ابلاغ شود.
حسن عباسزاده امروز (یکشنبه، ۱۵ مهر) در دومین همایش مدیریت ایمنی فرآیند که در مرکز همایشهای شرکت ملی نفت ایران (کوشک) برگزار شد، با اشاره به رشد صنعت پتروشیمی که هماکنون در مرز ۱۰۰ میلیون تن ظرفیت اسمی است، بیان کرد: ظرفیت تولید این صنعت تا پایان برنامه هفتم توسعه به سالانه ۱۳۱ میلیون تن میرسد.
وی با بیان اینکه هماکنون حدود ۸۰درصد ظرفیت صنعت پتروشیمی استفاده میشود، افزود: ۲۰درصد دیگر به دلایل مختلف از جمله خوراک، تعمیرات و مشکلات فرآیندی فعال نیستند.
عضو هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: اگرچه حدود ۶۰درصد عدم تولید در اثر کمبود خوراک است اما موضوعات فرآیندی نیز در کاهش تولید موثر هستند.
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی با مواد شیمیایی درگیر است و نشت این مواد باید بسیار جدی گرفته شود، گفت: بنابراین به موضوع ایمنی فرآیند در حالت عادی نیز باید توجه شود بهویژه در مناطقی که صنعت به جامعه پیرامونی نزدیک است.
عباسزاده، دستورالعملها، فرآیندها و فناوریها و رویهها و رویکردهای مدیریتی رو سه رکن اصلی در مدیریت ایمنی فرآیند دانست و تأکید کرد: رویههای مدیریتی حاکم بر این موضوع است و باید دستورالعملهای ابلاغی کمیتههای بالادستی از سوی مدیران جدی گرفته شود و به سرعت به زیرمجموعه ابلاغ شود.