اوریل لین، سیاسمتدار صهیونیست به اشاره به وضعیت فعلی در منطقه، احتمال ورود رژیم صهیونیستی به یک درگیری مستقیم با ایران را، یک اشتباه بزرگ و تاریخی خواند.

سرویس جهان مشرق - اوریل لین، سیاسمتدار صهیونیست، درگزارشی به تنش‌های فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی پرداخته و به این نکته اشاره کرده است که ورود به یک درگیری مستقیم و گسترده با ایران، یک اشتباه تاریخی خواهد بود و دولت رژیم صهیونیستی نباید اجازه دهد چنین اتفاقی رخ دهد.

این سیاستمدار صهیونیست نوشت:

در ابتدا لازم به ذکر است که مشرق صرفاً جهت اطلاع نخبگان و تصمیم‌گیران عرصه‌ی سیاسی کشور از محتوای گزارش مذکور این متن را منتشر می‌کند و دیدگاه‌ها، ادعاها و القائات این گزارش لزوماً مورد تأیید مشرق نیست

من بسیار امیدوارم با وجود رضایت از حمله اسرائیل به اهدافی در ایران، بخش بزرگی از مردم متوجه شوند که در میان مدت و بلندمدت، منافع استراتژیک اسرائیل کاهش سطح رویارویی نظامی مستقیم با ایران است.

نباید خود را در وضعیت عالی ببینیم، نبرد در نوار غزه ادامه دارد، سربازان جوان همچنان کشته میشوند، هنوز در تعدادی از اسرائیلی ها اسارت حماس هستند و افق روشنی از جنگ در پیش رو وجود ندارد. در جبهه شمالی نیز وضعیت بهتر نیست. درگیری ادامه دارد و همچنان قربانی میدهیم. حاکمیت اسرائیل به شدت آسیب دیده است زیرا بخش بزرگی از ساکنان شمال نمی توانند به خانه های خود بازگردند. رگبارهای راکتی و پهپادی حزب الله در شمال اسرائیل و حتی مرکز آن، به یک امر عادی تبدیل شده است.

اهداف جنگ ما بسیار روشن است: آزادی اسرا، پایان نبرد در غزه، ایجاد زیرساخت های اداری در نوار غزه بدون حماس و بازگشت آوارگان شمال به خانه های خود با تامین امنیت آنها. ولی ما چه کار میکنیم؟ ما در حال گسترش پیچیدگی جبهه نبرد و به معنای واقعی کلمه کشاندن ایران به رویارویی مستقیم با خودمان هستیم.

کشاندن ایران به یک رویارویی مستقیم و شدید، یک اشتباه تاریخی خواهد بود

اسرائیل این توجیه را آورد که ایران دو بار طی دو مرتبه، از خاک خود، مستقیما خاک ما را هدف قرار داده و ما باید پاسخ دهیم. اما باید حقیقت را گفت: این اسرائیل بود که ایران را تحریک به انجام این حملات کرد.

ایران نشان داد که خواهان وارد شدن به یک جنگ با ایران نیست. طرفداران این مفهوم که بر اساس آن ترور افراد در صفوف دشمن روشی مناسب برای جنگ است، کمی تامل نکردند تا متوجه شوند که نمی توانیم هرکس را که بخواهیم، و در ‌هر کجا که بخواهیم، ترور کنیم.

ترور ژنرال ایرانی در دمشق در ماه آوریل و ترور اسماعیل هنیه در تهران، زمانی که وی مهمان ایرانیان بود، ایران را وادار به پاسخگویی کرد و اگر این کار را نمیکرد، در چشم شهروندان خود و در چشم جهانیان به عنوان کشوری ضعیف دیده می‌شد که قادر به محافظت از مردم یا مهمانان خود نیست. قطعا ایران توانایی پذیرش چنین چیزی را ندارد و من امیدوارم که تصمیم گیرندگانی که دستور به انجام این دو عملیات دادند، از قبل به تبعات کارشان فکر کرده باشند.

دستاوردهای حمله اسرائیل به ایران، دستاوردهای موقتی هستند. همه خسارات را می توان تعمیر و بازسازی کرد و حملات هوایی ما، نیروهای ایرانی را به سمت ساخت سامانه های پدافندی قوی تر خواهد برد، همانطور که در مصر پس از جنگ شش روزه چنین اتفاقی افتاد.

ما نباید از اینکه وارد یک چرخه تنش شده ایم، خوشحال باشیم. کشاندن ایران به یک درگیری مستقیم و شدید و گسترش جبهه درگیری های فعلی، یک اشتباه تاریخی خواهد بود. رجز خوانی نخست وزیر در کنست مبنی بر شدت خسارات وارده به تأسیسات نظامی در ایران یک خطای راهبردی است.

تمام آتشی که به سمت ایران شلیک کردیم، باید بر سر حزب الله می باریدیم زیرا حزب الله است که به حاکمیت اسرائیل در شمال ضربه زده است. کسانی هستند که معتقدند منابع اسرائیل در انجام جنگ محدود نیست. این یک اشتباه است.

این وظیفه کابینه سیاسی-امنیتی است که راهی برای آرام کردن تقابل مستقیم با ایران بیابد و آن را تشدید نکند. در غیر این صورت، توانایی و ظرفیت‌های ما برای دستیابی به اهداف واقعی جنگ فعلی در غزه و لبنان، آسیب خواهد دید.