کد خبر 1659515
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۳

فعلا سرتاسر رژیم صهیونیستی منتظر موشک‌های غیرقابل باور که تاکنون هنوز ندیده است، باشد!

به گزارش مشرق، دکتر محمدحسین محترم طی یادداشتی در روزنامه کیهان‌ نوشت:

۱- زمانی که صدام در سال ۵۹ حمله به ایران را با ۹۲ فروند هواپیما شروع کرد، حضرت امام(ره) ابتدا با به‌دست گرفتن ابتکار جنگ روانی و تبلیغاتی فرمودند؛ «دیوانه‌ای آمده و سنگی انداخته و رفته و جای نگرانی نیست» و سپس با به‌دست گرفتن ابتکار نظامی دستور واکنش قاطع را دادند که دو روز بعد ارتش جمهوری اسلامی با ۱۴۰ فروند جنگنده به عراق حمله کرد و «قدرت و ابتکار و اراده ملت ایران را به دشمن فهماند.»

۲- با اتمام عملیات موفقیت‌آمیز فتح‌المبین‌، آمریکا و اردن و مصر با در اختیار قرار دادن هواپیماهای پیشرفته خود راهبرد فشار هوائی را در دستور کار صدام قرار دادند. آمریکایی‌ها تصور می‌کردند با این برتری هوائی می‌توانند شکست‌های قبلی را جبران کنند، اما شهید صیادشیرازی با برآورد دقیق منطقه هوایی، عملیات بیت‌المقدس را که بلافاصله بعد از عملیات فتح‌المبین طراحی شده بود، یک هفته به عقب انداخت و دستور داد سه سایت پدافند هوائی در اطراف خرمشهر ظرف یک هفته آماده شود. گرچه برخی نیز در آن زمان از نمی‌شود و نمی‌توانیم سخن می‌گفتند، اما شهید صیادشیرازی ایستاد و گفت فقط طی یک هفته سایت‌ها باید آماده شوند و نهایتا شد. در این خصوص چند نکته مهم: اولا صیاد دل‌ها با عقب‌انداختن عملیات، شتاب‌زده عمل نکرد و با تعیین مهلت یک هفته‌ای تاخیر نکرد! ثانیا در عملیات بین‌المقدس برای اولین‌بار از سایت‌های پدافند زمین پایه استفاده کردیم و علی‌رغم همه محدودیت‌هایی که در تجهیزات و موشک زیر سایه تحریم داشتیم، به گفته سرتیپ براتعلی قدامی که آن زمان فرمانده این سایت‌ها بود و بعداً عضو گروه مشاوران فرماندهی کل قوا شد، توانستیم صد فروند هواپیمای پیشرفته آن روزِ دنیا را سرنگون کنیم و یک بار دیگر «قدرت و ابتکار و اراده ملت ایران را به دشمن بفهمانیم»! به طوری که فقط در روز سوم خرداد تا ساعت ۱۱ صبح که آزادی خرمشهر تثبیت شد، با اقدام بموقع سایت‌ هاگِ تبوک هفت فروند از جنگنده‌های دشمن ساقط شدند. ثالثا زمانی که این سایت‌ها اولین هواپیمای دشمن را سرنگون کردند، آنها متوجه قدرت و ابتکار و اراده ایران شدند و نتوانستند به عمق سرزمین ایران نفوذ کنند و حتی با هواپیماهای رادارگریزِ رادارزن هم نتوانستند سایت‌های پدافندی را بزنند! رابعا نکته مهم‌تر این بود که پس از عملیات بیت‌المقدس خبرنگاران خارجی اذعان کردند که باور و درک قدرت و مقابله پدافندی ایران با به روزترین هواپیماهای صدام، برای آنها بسیار سخت بوده است. اما واکنش یک تنگستانی به تهدیدات آمریکا و اسرائیل جالب است که با اشاره به داستان ساقط‌ کردن جنگنده انگلیسی با تفنگ سَرپُر، نوشت «ما دشتستانی‌ها با دست خالی پدافند می‌کردیم، زمانی که هنوز پدافند مُد نبود»!

۳- حال زمانی که ما با کل دنیای پشت سر صدام می‌جنگیدیم و امکانات امروز را نداشتیم، و تمام امکانات آمریکا نتوانستند مانع ساقط شدن هواپیماهای پیشرفته آنها شود، امروز دیگر پروپاگاندا درباره سامانه ادعائی تاد؛ برای ایران شبیه به یک جوک خواهد بود! گواه آن هم شکست خوردن سامانه پاتریوت و گنبد آهنین و فلاخن داود در عملیات وعده صادق ۲ است! لذا پروپاگاندا کردن تهدیدهای امروز آمریکا و اسرائیل همان وضعی است که حضرت امام‌(ره)در اول انقلاب در مصاحبه با محمدحسنین هیکل روزنامه‌نگار و نویسنده مصری به حرکات یک حیوان تشبیه کردند که «وقتی مقابل یک دشمن می‌ایستد هم فریاد می‌زند و هم از آن طرفش چیزی بیرون می‌آید و هم دمش را حرکت می‌دهد. فریاد می‌زند برای اینکه طرف را بترساند. از این جهت از او چیزی هم صادر می‌شود، چون می‌ترسد. دمش را حرکت می‌دهد برای اینکه میانجی پیدا کند. رئیس‌جمهور آمریکا یک موجودی است که همین کارها را دارد می‌کند. این هیاهو و این فریادها و آن ترساندن ماها از اقدام نظامی و دخالت نظامی، اینها کهنه شده است. اینها همان فریادهایی است که آن حیوان می‌زد برای اینکه بترساند طرفش را»! زمانی حضرت امام به مسئولان امر فرموده بودند «اولین ناو آمریکا که وارد منطقه شد، بزنید تا بقیه ناوها جرات نکنند وارد شوند»، اما برخی با پیش کشیدن برخی توجیهات و مصلحت‌های دروغین مانع شدند و ناوها وارد شدند و جنگ نفتکش‌ها در خلیج ‌فارس اتفاق افتاد. حال که برخی از اسناد طبقه شده سازمان سیا منتشر شده، در یکی از اسناد آمده است: با توجه به تهدید رهبر ایران، به فرماندهان ناوها دستور داده شد اگر به ناوی تعرض شد از منطقه خارج شوید! حضرت امام تاکید داشتند «بعضی منحرفین و منافقین که بین مردم بیفتند و بگویند آنها می‌گویند جنگ را تمام کنید، شما هم قبول کنید، می‌خواهند مردم را سست کنند. بدانید اگر ملت یک قدم عقب‌نشینی کند، نوامیسش و اموالش و جان‌های جوانانش همه به باد خواهد رفت. با قدرت با کسانی که می‌خواهند تجاوز و تعدی کنند مقابله کنید.»

۴- در خصوص آنچه که اسرائیل علیه ایران انجام داد، اولا نمی‌توان عنوان یک عملیات نظامی به آن داد، بلکه در حد یک «حرکت شرورانه و یک غلطی» بود که رهبری با این ادبیات عملا آن را تحقیر و از بزرگنمایی آن خودداری، اما تاکید کردند؛ «اینکه بگوییم نه، چیزی نبود، اهمّیّتی نداشت، این هم غلط است، بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد و قدرت و توانایی و اراده‌ ملّت ایران را به اینها بفهمانیم.»

ثانیا این موضع رهبری علاوه‌بر یک دستور نظامی، پاسخ به تحلیل‌های انفعالی و مواضع منفعلانه جریان غربگرای داخلی است که فرمودند «بعضی‌ها در تحلیل‌های گوناگون، در فهم عجیب از مسئله تصور و خیال می‌کنند این‌جوری می‌توانند امنیّت کشور را تأمین کنند؛ این غلط است. راه تأ‌مین امنیّت، قدرت است». لذا کسانی که با ادبیات خویشتنداری و صبر استراتژیک و تله جنگ می‌خواهند مانع از دفاع از امنیت و منافع ملی کشور شوند، به اندازه اقدام شرورانه اسرائیل خطرناک هستند و همان‌گونه که رهبری فرمودند بایستی خطای محاسباتی دشمن به هم بخورد، خطای محاسباتی جریان غربگرای داخلی را هم باید به هم زد، آن‌گونه که رهبر معظم انقلاب به مسئولان کشور ماموریت دادند «به سراغ مرجفون یعنی کسانی که با شایعه‌سازی و تحلیل‌های غلط از وقایع گوناگون در مردم تردید و ترس ایجاد می‌کنند، بروند، لَنُغریَنَّکَ بِهِم‌؛ مجازاتشان کنند» تا به آنها فهماند که تقابلی که بتواند امنیت ملت و پیشرفت کشور را تامین کند بهتر از تعاملی است که منافع ملی و امنیت کشور را به خطر بیندازد. چون اقتضای نظام آنارشیک بین‌الملل قدرت است که تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز است و حرف اول و آخر را می‌زند، نه قوانین و علم حقوق و «عزم صلح‌خواهانه» که برخی تجویز می‌کنند!

۵- این بدیهی است که پاسخ اقدام شرورانه اسرائیل قطعی است، اما نکته مهم این است که هدف پاسخ کجا باید باشد. اولا بایدن گفته بود از شیوه و موعد حمله آگاه است و پنتاگون هم بعد از اقدام شرورانه اسرائیل اذعان کرد «در حین حمله به ایران با اسرائیل در ارتباط بودیم». نتانیاهو نیز از رهبران نظامی آمریکا به خاطر کمکشان در حملۀ به ایران تشکر کرده است.مهم‌ترین قرینه برای مشارکت مستقیم آمریکا در حمله اسرائیل به ایران هم سفر وزیر خارجه آمریکا به اسرائیل قبل از حمله بود که برای بررسی نهائی چگونگی و زمان حمله رفته بود. ثانیا وزیر امور خارجه ایران صریحا عنوان کرد «آمریکا یک کریدور هوائی در اختیار رژیم اسرائیل برای حمله به ایران قرار داد» و دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز تاکید کرد «جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از آسمان عراق که در اشغال و تحت فرماندهی و کنترل ارتش آمریکاست، به سمت چند سایت نظامی و راداری ایران حمله کردند». در نتیجه همدستی آمریکا در این جنایت قطعی است و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور هم بعد از عملیات وعده صادق ۲ گفته بود «از طریق سفارت سوئیس به آمریکا پیام دادیم که اگر با اسرائیل در اقدامات احتمالی بعدی‌شان مشارکتی کند، پایگاه‌هایشان هیچ امنیتی نخواهد داشت و با آنها نیز برخورد خواهیم کرد.» سردار باقری در مصاحبه‌ای هم تاکید کرده بود «چنانچه آمریکا در اقدامات تجاوزگرانه بعدی صهیونیست‌ها مشارکتی داشته باشد پایگاه‌ها و نفرات و امکانات آمریکا در منطقه امنیتی نخواهند داشت و آمریکا را مانند متجاوز می‌بینیم و با آمریکا هم برخورد لازم را خواهیم کرد». قرآن کریم نیز به ما می‌گوید برای پشیمان کردن دشمن، سراغ سران آنها بروید «فقاتلوا ائمه الکفر!»

۶- اما کیفیت پاسخ ایران را فرمانده کل قوا تبیین کردند که «اگر غلطی سر بزند، تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد». رهبر معظم انقلاب تاکید کردند «پاسخ ملت ایران به هرگونه تعرضی، هرگونه تجاوزی بلکه هرگونه تهدیدی پاسخی خواهد بود که از درون آنها را از هم خواهد پاشید و متلاشی خواهد کرد». رئیس‌جمهور نیز در دیدار نخست‌وزیر یکی از کشورها تاکید کرده بود «هر اقدام رژیم صهیونیستی علیه ایران پاسخی غیرقابل باور دریافت می‌کند».سردار باقری هم تاکید کرده بود «وعده صادق ۳ با چندبرابر بزرگی وعده صادق ۲ تکرار خواهد شد». فعلا سرتاسر رژیم صهیونیستی منتظر موشک‌های غیرقابل باور که تاکنون هنوز ندیده است، باشد! اما آنچه که با عملیات وعده صادق ۳ اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها علاوه‌بر قدرت و اراده ملت ایران باید بفهمند موضع دیپلماتیک مبتنی بر میدانِ وزیر امور خارجه است که تاکید کرد «پاسخ مناسب به این تجاوز را نمی‌توان از نسل‌کشی اسرائیل در غزه و خونریزی در لبنان جدا کرد.»

برچسب‌ها