کد خبر 1659739
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۰

به گزارش مشرق، فصل برداشت زرشک در خراسان جنوبی بسته به شرایط آب‌ و هوایی مناطق مختلف از اوایل مهرماه شروع‌ شده و تا اواسط پاییز ادامه دارد. کشاورزان باید قبل از اولین باران پاییزی زرشک را برداشت کنند، در غیر این صورت محصول خراب می‌شود. سطح زیرکشت محصول زرشک خراسان جنوبی ۲۵ هزار و ۹۷۳ هکتار است و سالانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تن زرشک ‌تر در خراسان جنوبی تولید می‌شود.۲۵ هزار و ۵۹۹ هکتار زرشک آبی و ۳۷۰ هکتار باغ زرشک دیم در خراسان جنوبی وجود دارد، بیشترین سطح زیرکشت زرشک استان به ترتیب مربوط به شهرستان قائنات با ۷۳۸۰ هکتار، بیرجند با ۶۵۲۷ هکتار و زیرکوه با ۵۱۲۸ هکتار است.