به گزارش مشرق، کانال تلگرامی روی میز نوشت:

بی بی سی با انعکاس متن کامل بیانیه "جیش الظلم" بعد از عملیات مشترک ضدتروریستی ایران و پاکستان با انعکاس عین بیانیه این گروهک تروریستی در تاریخ ١۶ آبان ١۴٠٣ نوشت :

در «حمله هوایی سنگین» مشترک ارتش پاکستان و «نیروهای رژیم فتنه آفرین ولایت فقیه» در منطقه مرزی سروان که ۱۵ آبان حوالی ساعت هشت شب صورت گرفت، «۱۲ نفر» از افرادش کشته و «چهار» نفر مجروح شده‌اند.

بنابر بیانیه جیش‌العدل «دو نفر از مسئولین و فرماندهان» در میان کشته‌شدگان هستند.در این بیانیه آمده است که مقاومت این گروه در مقابل «رژیم جنایتکار و فتنه‌آفرین ولایت فقیه» ادامه خواهد یافت.

این شبکه پس از درج مطلب فوق به معرفی این گروهک تروریستی پرداخته و می نویسد:«سازمان جیش العدل» یک گروه اسلام‌گرای مسلح مخالف دولت ایران است که خود را مدافع حقوق سنی‌ها به‌ویژه در استان سیستان و بلوچستان ایران می‌داند.این گروه در سال‌های گذشته فعالیتش در موارد متعدد، درگیری‌های مسلحانه و خونینی با نیروهای نظامی و امنیتی ایران داشته و مسئولیت چند حمله مسلحانه در مناطق مرزی جنوب شرق ایران را به عهده گرفته است.

ترور مقامات و ربودن مرزبانان و نیروهای مسلح ایرانی هم از جمله فعالیت‌های جیش‌العدل است.جیش العدل، متشکل از شبه نظامیان سنی بلوچ، چند ماه پس از آن به وجود آمد که در سال ۱۳۸۹ عبدالمالک ریگی رهبر «جندالله» به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» از طریق فعالیت مسلحانه اعدام شد.صلاح‌الدین فاروقی از سال ۱۳۹۱ رهبر جیش العدل شناخته می‌شود و جیش‌العدل از او به عنوان «امیر» و «رهبر جهاد بلوچستان» یاد می‌کند.

حکومت ایران این گروه را «تروریستی» و آن را «جیش الظلم» می‌خواند. ( پایان متن بی بی سی) خواننده متن فوق اگر بک جو انصاف داشته باشد بخوبی اقدام جانبدارانه بی بی سی سخنگوی دولت پنهان انگلیس از این گروهک تروریستی را متوجه می شود.

لازم نیست درباره متن خبر فوق تحلیل و توضیح اضافی داده شود زیرا خود متن خبر، هم نشان دهنده جانبداری شدید انکلیس از اقدامات این گروهک و هم مبین عصبانیت شدید از اقدام نظامی علیه آن بخصوص از اقدام مشترک ایران و پاکستان است.

اقدام اخیر دولت جمهوری اسلامی ایران در انتصاب یکی از شهروندان بلوچ اهل سنت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان و برگزاری جلسه معارفه ای برای ایشان که در آن شخصیت‌های مهم مذهبی و سیاسی از جمله مولوی عبدالحمید شرکت داشتند بطور قطع ضربه بزرگی به عقبه های تبلیغاتی تروریست‌ها محسوب می شود.

استان سیستان و بلوچستان را باید مهمترین استان کشور به جهت بین المللی دانست زیرا این استان در مرزهای خشکی با دو کشور پاکستان و افغانستان همسایه است، مرزهای آبی طولانی سواحل مکران را در دریای عمان دارد و چابهار عمیق ترین بندر اقیانوسی ایران که حلقه واسط هند با آسیای مرکزی است در این استان قرار دارد.

استان سیستان و بلوچستان به لحاظ موقعیت ژئوپلیتیکی آن، از قدیم الایام مورد طمع دستگاه‌های جاسوسی کشورهای مختلف بوده و همواره تلاش کرده اند با ایجاد ناامنی در این استان مانع توسعه آن شوند و این مساله مهمی است که ضرورت دارد مقامات عالی کشورمان به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.

توسعه استان در گرو توجه به آن در دو بعد داخلی و خارجی است و لازم همزمان به این دو بعد توجه ویژه ای شود. در بعد داخلی لازم است توجه خاصی به امنیت و رشد اقتصادی آن شود و در بعد خارجی به سیاست همسایگی با پاکستان و افغانستان و توسعه مناسبات مرزی با این کشورها همزمان با توسعه ظرفیتهای بین المللی چابهار توجهی جدی شود.

یکبار دیگر خبر بی بی سی را بخوانیم و به لحن آن دقت کنیم تا مطمئن شویم استعمار پیر و پادوهای جوانش واقعا برای این بخش از سرزمین ما برنامه دارند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.