زندگي شهيد باقري به گونهاي ديگر و متفاوت با ساير مستندهاي جنگي ساخته شده و طبق اظهارات مهدويان هنوز مونتاژ اين فيلم به پايان نرسيده است.
بر اساس اين گزارش، اتفاقات اين فيلم به دورههاي تاريخي دهههاي 30، 40 و 50 برميگردد که آن را به اثري تاريخي و جنگي تبديل کرده است.
براي ساخت اين مستند به اندازه سه فيلم سينمايي زمان و انرژي صرف شده و درام- مستند قابل قبولي از آب درآمده است. در اين مستند يكي از كارهاي جالبي كه انجام شده، استفاده از صورتهاي واقعي جنگ است. در واقع، از صداي واقعي شهيد حسن باقري و ديگر افراد استفاده شده و بازسازي نمايشي در آن صورت گرفته است. به طور كلي براي صداهاي واقعي تصاوير ساخته شده است.
فيلمهاي مربوط به حسن باقري بيشتر در قرارگاه است و در هر برنامه 25 دقيقه مفيد از اين شهيد يعني در کل 250 دقيقه بازسازي شده است.
در اين مستند براي 20 كاراكتر كساني انتخاب شدهاند كه شباهت زيادي به كاراكترهاي اصلي دارند و كارگردان براي اين موضوع تلاش زيادي كرده است تا جاييكه همه اذعان ميدارند؛ بازيگر نقش شهيد باقري شباهت اعجابآوري به آن شهيد دارد.
اين مستند شامل تولد تا شهادت زندگي شهيد بافري است. سوابق عوامل اين مستند نشان ميدهد در ساختههايشان از هر سانسوري دوري ميكنند و در اين اثر هم با همه كساني كه به اين شخصيت مربوط ميشدند از جمله محسن رضايي، عزيز جعفري، غلامعلي رشيد، همداني، رحيم صفوي، محمد باقري و ديگر افراد درباره بخشهاي مهمي از زندگي و شخصيت شهيد باقري در کنار اعضاي خانواده وي مصاحبه شده است.
مهدويان پيش از اين مستندي به نام «استخوان لاي زخم»ساخته است که درباره تاريخ جنگ است.
اين مستند بر اساس تحقيقات انجام شده از سوي حبيبالله والينژاد تهيه شده است. وي روزگار زيادي را در روايت فتح گذرانده بود و، معمولا نامش پاي ثابت مستندهاي روايت بود. وي اکنون مدير گروه حماسه و دفاع شبکه اول است.