افزایش حضور نظامی ایالات در منطقه غرب آسیا که با هدف حمایت از رژیم صهیونیستی صورت گرفته است، موجب تشدید تنش‌ها شده و بحران‌های غرب آسیا را افزایش می‌دهد.

به گزارش مشرق، وبگاه خبری ارتش آزادی‌بخش خلق چین در مقاله‌ای با اشاره به افزایش حضور نظامی ایالات متحده در غرب آسیا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، این امر را موجب تشدید تنش‌های منطقه‌ای دانست و تاکید کرد افزایش حمایت از رژیم اشغالگر موجب تشدید اقدامات تنش‌زای آن خواهد شد.

بر اساس این گزارش، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در اوایل این ماه اعلام کرد که بمب‌افکن‌های B-۵۲ را به غرب آسیا آورده است، امری که از سال ۲۰۱۹ بی‌سابقه بود و بلافاصله پس از اعزام بمب‌افکن‌های B-۲ برای حمله به مواضع ارتش یمن در اکتبر سال میلادی جاری صورت گرفت. تحلیلگران بر این باورند که در بحبوحه درگیری‌های منطقه، به‌خصوص تنش‌های فزاینده میان تهران و رژیم صهیونیستی، این اقدام ایالات متحده مانند ریختن بنزین روی آتش است و تنش‌های منطقه‌ای را تشدید خواهد کرد.

علاوه بر بمب‌افکن‌های B-۵۲، آمریکا قصد دارد در ماه‌های آینده تجهیزات نظامی بیشتری به منطقه بفرستد، از جمله ناوشکن‌ها، جنگنده‌ها و هواپیماهای سوخت‌رسان. «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا مدعی است که این اقدامات برای مقابله با «تهدید ایران» صورت گرفته است، درحالی‌که پنتاگون همین حالا هم یک ناو تهاجمی و یگان ۲۴ تفنگداران دریایی خود را در منطقه مستقر کرده و سامانه دفاع موشکی «تاد» را برای دفاع از رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی مستقر کرده است.

افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه نشان‌دهنده چالش‌هایی است که رژیم صهیونیستی با ورود به درگیری در چند جبهه مختلف، برای خود ایجاد کرده است. کارشناسان بر این باورند که سامانه‌های پدافند هوایی رژیم اشغالگر توان مقابله با حملات موشکی شدید ایران و جنبش‌های مقاومت منطقه را ندارند. از این رو، ایالات متحده حمایت نظامی قابل‌توجهی از رژیم صهیونیستی به عمل آورده است، از جمله استقرار سامانه پدافند هوایی تاد، حمله بمب‌افکن‌های B-۲ به ارتش یمن و استقرار بمب‌افکن‌های B-۵۲ درمنطقه و اقدامات حمایتی احتمالی که در آینده انجام خواهد شد.

ایالات متحده در ظاهر ادعا می‌کند که هدف از افزایش حضور نظامی در منطقه، کاهش تنش از طریق بازدارندگی است، اما به گزارش وبسایت خبری ارتش چین، چنین اقداماتی اغلب تنش‌ها را افزایش می‌دهند. دور کنونی درگیری‌های فلسطینیان با رژیم صهیونیستی به طور فزاینده‌ای به کشورهای دیگر سرایت کرده و یمن، سوریه، لبنان و ایران را تحت تاثیر قرار داده است. افزایش کمک‌های نظامی به رژیم اشغالگر و تشدید حضور نظامی آمریکا در منطقه می‌تواند این رژیم را به تشدید اقدامات نظامی تهاجمی تشویق کرده و موجب واردشدن شوک‌های شدیدتر به وضعیت منطقه شود.