*تلفن های همراه یکی از مهمترین وسیله هایی هستند که شما را به خودشان معتاد خواهند کرد. در صورتی که بیش از حد استرس را روز خودتان احساس می کنید روزانه تلفن همراه را برای مدت 1 ساعت خاموش کنید.
*تلوزیون نیز از جمله وسایلی است که می تواند به شما استرس های زیادی وارد کند. بهتر است زمان استفاده و تماشای تلویزیون را با مطالعه کتاب و یا حل کردن جدول پر کنید. این کار هم فشار کمتری به چشمان شما وارد می کند و هم از استرس شما می کاهد.
*پس از اتمام ساعت كاري تمام ابزار و وسايل ديجيتالي مرتبط با كار را خاموش كنيد. وقتي مدام يعني حتي پس از پايان ساعت كار در دسترس هستيد به سادگي مشكلات را به سوي خود ميخوانيد. هرچند پاسخ دادن به موارد ضروري بلامانع است اما در موارد غيراضطراري ميتوان كار را به روز بعد موكول كرد.
*مسافرت و تفریح های آخر هفته می توانند کمک بسیار مناسبی برای شما باشند. در این تفریحات معمولا در دامن طبیعت از تکنولوژی خبری نیست و شما چند ساعتی را می توانید در آرامش سپری کنید.
*تا حد امكان تلاش كنيد با اطرافيان، همكاران، دوستان و آشنايان و اعضاي خانواده خود ارتباط رو در رو داشته باشيد. در روابط مرسوم از طريق ايميل، شبكههاي اجتماعي يا پيامك تشخيص منظور يا احساس واقعي فرد مخاطب كار دشواري است بهعلاوه انتظار كشيدن براي دريافت پاسخ نيز ميتواند اضطراب آور باشد. پس مگر در مواقع ضروري ارتباط رو در رو را به هر شيوه ديگري ترجيح دهيد.
*در مورد وارد كردن اسامي افراد در فهرست تماسهاي خود اندكي با احتياط عمل كنيد. دريافت انبوهي از پيغامهاي به روز شده در سايتهاي اجتماعي يا ايميلهايي از طرف افرادي كه با آنها راحت نيستيد بويژه در ساعات پيك كاري ميتواند آزاردهنده باشد و به استرس شما بيفزايد.
*سر خود را با ارتباطات اضافي شلوغ نكنيد. براي اين منظور ميتوانيد فهرست تماسهاي كاري را از تماسهاي شخصي و خانوادگي جدا كنيد تا از آشفتگي ذهني خود در اين رابطه بكاهيد.
*براي استفاده از ابزار ديجيتال و سايتهاي اجتماعي ولع نداشته باشيد و زندگي خود را از اين وسايل لبريز نكنيد. فقط به موارد ضروري اكتفا كنيد و اگر از در اختيار داشتن هر يك از آنها دچار استرس ميشويد، بدانيد كه يك جاي كارتان ايراد دارد بايد براي رفع آن تلاش كنيد.