کد خبر 169457
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۰

بیش از ۱۱ روز از وقوع طوفان «سندی» و ورود آن به سواحل شرقی آمریکا گذشته با این وجود همچنان ده‌ها هزار آمریکایی با مشکل قطع برق و نبود سرپناه مناسب روبرو هستند که همین موجب خشم این افراد از مسئولان شده است.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از  رویترز نوشت: با وجود آنکه در برخی مناطق آمریکا یازده روز از ورود طوفان مرگبار سندی گذشته، اما هنوز ده‌ها هزار نفر از ساکنان ایالات «نیویورک» و «نیوجرسی» در تاریکی به سر می‌برند.

بنا بر اعلام شرکت‌های تامین برق در آمریکا، تا صبح جمعه برق بیش از 519هزار مشترک آمریکا در نیویورک و نیوجرسی قطع بوده است.

در همین حال شبکه «سی‌بی‌اس» آمریکا گزارش داده است که ساکنان این مناطق و قربانیان طوفان سندی از وضعیت خود ناراضی‌اند و خواستار پاسخگویی مسئولان نسبت به این وضع هستند.

این شبکه در گزارشی که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرده، آورده است: «متاسفانه پاسخ‌هایی که شرکت‌های تامین برق ارائه می‌کنند، بیشتر موجب عصبانیت و ناامیدی مردم شده‌اند.»


 

به عنوان نمونه «مایکل هاروی» مدیر عملیات شرکت برق‌رسانی «لیپا» روز پنج‌شنبه اعلام کرد که برق‌رسانی کامل احتمالا تا میانه هفته آینده امکان‌پذیر نباشد.

مشترکان این شرکت‌ نه‌تنها از پیشروی کند عملیات‌ها بلکه از ضعف در ارتباطات عمومی گلایه‌مند هستند.

«جودی باثورث» نماینده نماینده منطقه «ناسائو کانتی» در این باره می‌گوید: «مدام می‌شنویم که می‌گویند تعداد کارکنان بیشتر شده و افراد زیادی (برای رفع مشکل) در حال کار هستند. ما که آن‌ها را نمی‌بینیم.»

او همچنین با گلایه از وضعیت اطلاع‌رسانی نیز می‌گوید: «آن‌ها حتی نمی‌توانند به ما بگویند که برق ما 2 روز دیگر، 3 روز دیگر، یک هفته دیگر یا 2 هفته دیگر وصل می‌شود.»

مشکل آمریکایی‌ها تنها قطعی برق نیست و بسیاری برای تامین سرپناه نیز با مشکل مواجه هستند. «السیه شوارتز» ساکن منطقه «اوشن‌ساید» است و در مصاحبه با «سی‌بی‌اس» می‌گوید که او و دو کودکش نیازمند جایی برای اقامت هستند. او در این مصاحبه گفته است: «این مثل یک کابوس می‌ماند. من فقط برای همین دقیقه زنده هستم و نمی‌دانم که یک دقیقه بعد چه بر سرم می‌آید.»

«ریچارد فلدمن» هم یکی دیگر از این افراد است که می‌گوید بازسازی مناطق آسیب‌دیده شکست خورده است. او می‌افزاید: «آن بیرون ده‌ها هزار نفر مثل من هستند، که هیچ خانه‌ای ندارند».

این قطعی برق در حالی ادامه دارد که برخی از این شرکت‌های برق‌رسان از جمله شرکت «لیپا»، تحت کنترل دولت آمریکا هستند.

همین امر موجب خشم ساکنان این مناطق از مسئولان دولتی شده است. یکی از زنان ساکن مناطق آسیب‌دیده در این مورد می‌پرسد: «پس نماینده دولت کجاست که از «لیپا» بخواهد به مردم پاسخگو باشد؟ در این یازده روز کجا بوده‌اند؟.»

او در پاسخ به «اد مانگانو» مدیر اجرایی منطقه «ناسائو کانتی» که با گفتن اینکه «ناراحتی شما را می‌فهمم» تلاش کرد این زن را آرام کند، گفت: «تو در خانه‌ات برق داری، تو ناراحتی من را نمی‌فهمی.»

در حالی که  مسئولان محلی اعلام کرده‌اند که بازسازی این مناطق نیازمند طرحی بلندمدت است، قربانیان طوفان می‌گویند که در حال حاضر جای خواب و وعده بعدی غذا مهمترین دغدغه آن‌ها است.

«ایستر آکرمن» از اهالی منطقه «اوشن‌ساید» هم در مصاحبه با خبرنگار سی‌بی‌اس گفته است: «من خیلی ناامید شده‌ام. ما اصلا برق نداریم. من حتی یک خودرو امداد «لیپا» را هم ندیده‌ام، هیچ کمکی نرسیده است. نمی‌توانم باور کنم که اینجا آمریکا است. ثروتمندترین کشور دنیا که به همه کمک می‌کند. حالا کسی هست که به ما کمک کند؟»

یازده روز قبل طوفان عظیم «سندی» سواحل شرقی آمریکا را دربرگرفت. این طوفان که آن را بزرگترین طوفان تاریخ آمریکا نامیده‌اند، بیش از 50 میلیارد دلار خسارت و ده‌ها کشته بر جای گذاشت.