کد خبر 16963
تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۸

مجيد حميدزاده، دبير علمي جايزه «جلال آل احمد»،‌ تغيير شيوه داوري در اين جايزه و ديگر جوايز حوزه کتاب را نيازمند طي کردن مسير قانوني آن دانست و افزود: البته اين آيين‌نامه‌ها و ضوابط داوري، ظرفيت و قابليت تغيير را دارند.

به گزارش مشرق، حميدزاده به ايبنا گفت: در اين جوايز آيين‌نامه‌اي داريم که فعاليت‌ها بر اساس آن صورت مي‌گيرد و اگر قرار بر تغييري در اين ضوابط باشد،‌ بايد مسير اجرايي خود را طي کند.
وي ادامه داد: در جوايزي چون جلال آل احمد،‌ هيات امنا پيش بيني شده و اين هيات، هيات علمي را انتخاب مي کند و هيات علمي نيز هيات داوران را برمي‌گزيند و اگر قرار باشد تغييري صورت بگيرد، بايد همه مجاري قانوني طي شود.
دبير علمي جايزه جلال آل‌احمد‌ همچنين گفت: البته اين آيين‌نامه‌ها و ضوابط، وحي منزل نيستند و قابليت اين را دارند که با بررسي نقاط ضعف و قوت شيوه‌‌هاي داوري، مسير تازه‌اي را براي ارزيابي آثار بيابيم.
وي با اشاره به شيوه فعلي داوري‌ها که آثار بالاي نود امتياز به عنوان برگزيده و آثار بالاي هشتاد امتياز به عنوان اثر شايسته تقدير معرفي مي‌شوند، افزود: اگر اثري زير هشتاد امتياز کسب کند، ‌طبيعي است که نمي‌توانيم آن را به عنوان برگزيده و شايسته تقدير اعلام کنيم.
حميدزاده در ادامه تصريح کرد: شيوه ديگر اين است که به شکل نسبي بهترين اثر را در فضاي مقايسه‌اي به عنوان اثر برتر اعلام کنيم که اتخاذ اين تصميم نياز به بررسي و بحث بيش‌تر دارد.
آيين پاياني سومين جايزه ادبي جلال آل احمد، امروز (هفتم آذر) در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد.