مغرب: تبعیت از ولی فقیه را از ما یاد بگیرید!
با توجه به اینکه چندی است به دنبال وصول طرح سؤال از رئیس جمهور و مسائل پیش آمده میان دولت و مجلس، جنجال ها و حاشیه هایی پیرامون این موضوع به وجود آمده روزنامه "مغرب" در سرمقاله امروز خود با عنوان "نمایندگان مردم یا رهبری؟!" نوشت: نمایندگان مجلس به عنوان وکلای مردم وظیفه ای جز قانون گذاری و نظارت بر اجرای صحیح قانون اساسی ندارند و هر دو این موارد هیچ منافاتی با ولایت پذیری آنها ندارد.
در ادامه این مطلب آمده است: به بیان دیگر اینکه تصور کنیم نمایندگان در هر موضوع ساده و پیش پا افتاده ای باید نظر نظر ولی فقیه را جویا شوند نه تنها نشانه ولایت پذیری نیست، بلکه نشان از شناخت نادرست از جایگاه رفیع ولی فقیه در نظام جمهوری اسلامی دارد. امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی از روی ناآگاهی می خواهند این گونه جلوه دهند که تمام امور مجلس با نظر رهبری پیش می رود تا خود را از تبعات تصمیمات و موضع گیری ها در موارد مختلف مبرا کنند.
به گزارش مشرق، طرح موضوع "سوال از رئیس جمهور" به صورت علنی در حالی است که توجه به آرامش و حفظ وحدت میان مسئولین نظام و پرهیز از تفرقه و جنجال از موضوعاتی هستند که از مسائل اصلی نظام محسوب می شوند و نمایندگان مخالف طرح سوال، مطرح شدن آن را به صورت علنی در مجلس شورای اسلامی باعث بروز برخی حواشی و صدمات نامطلوب می دانند، و این عملکرد نه تنها از روی نا آگاهی نیست بلکه برای جلوگیری از تبعات بعدی و حواشی های پیش آمده است.
رپرتاژ روزنامه مردمسالاری برای آقای اصلاح طلب بی ادعا...
روزنامه "مردم سالاری" در مطلبی تحت عنوان "اصلاح طلب بی ادعا" به تشریح سوابق کواکبیان دبيرکل حزب مردمسالاري پرداخت و نوشت: پسر سمناني 14 ساله بود که به جرم پخش اعلاميه و رساله توضيح المسائل و کتاب ولايت فقيه امام خميني (ره) در زادگاهش بازداشت ميشود.
در ادامه این مطلب با بیان اینکه "کواکبیان در اوایل انقلاب گروهي را براي تحقق ديدگاههاي امام امت (ره) به نام «الخمينيون» تشکيل داد" آمده است: او پيش از اين در گفت و گويي تفصيلي گفته بود طرح مناسک را که براي انتخابات رياست جمهوري يازدهم طراحي کرده ام مخفف «مجمع نخبگان اصلاح طلب سراسر کشور» است که سه پايه اساسي دارد. پايه اول آن احزاب اصلاح طلب شامل مجمع روحانيون مبارز به عنوان ناظر و هدايت کننده، شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات و شوراي هماهنگي جبهه اصلاح طلبان يا همان جبهه مردمسالاري است.
روایت "اعتماد" از حقي كه خيانت شد!
داریوش قنبری در مطلبی تحت عنوان -حقي كه خيانت شد- در روزنامه "اعتماد" به بیان انتقاد از کسانی که موضوع "سوال از رئیس جمهور" را جنجال آفرین در سطح جامعه و مسئولین می دانند پرداخت و نوشت: برخي نمايندگان از واژه «خيانت» براي ديگر همكاران خود كه پيگير طرح سوال از رييسجمهور هستند استفاده و آن را مصداق خيانت در حق ملت عنوان كردهاند. اگرچه مشخص نيست چرا عمل به قانون اساسي خيانت تلقي ميشود،اما چنين اظهاراتي آن هم از سوي نمايندگان توهين دوگانه به شأن و جايگاه قوه مقننه و اختيارات قانون اساسي است.
در ادامه این مطلب آمده است: آنچه باعث شده عدهيي از مجلسی ها امروز علمدار مخالفت يا انتقاد از دولت دهم آن هم در آستانه انتخابات باشند تلاش براي جدا كردن سرنوشت اصولگرايان از احمدينژاد است تا با عبور از او سنگيني افكار عمومي را از دوش خود بردارند؛ غافل از اينكه آقاي احمدينژاد سمبل مديريت جريان اصولگرايي بود و آنها نميتوانند از بار مسووليت شانه خالي كنند و بگويند ما نبوديم.
اصلاح طلبان تمام عمر و جوانیشان را در خدمت به اسلام بوده اند
روزنامه "مغرب" امروز به انتشار انتقاداتی تند پیرامون عملکرد دولت و ربط آن به جریان اصولگرایی پرداخت و در مطلبی تحت عنوان "مسائل کنونی کشور محصول اصولگرایی است" نوشت: آنها نتوانستند جامعه را به درستی اداره کنند.
"مغرب" در گفت و گو با نجفقلی حبیبی دبیر دوره ای شورای هماهنگی اصلاحات به تشریح مشکلات موجود جامعه و همچنین تاکید بر وجود جریان رقیب(اصلاح طلب) پرداخت.
نجفقلی حبیبی در بخشی از این مصاحبه با بیان اینکه نبودن جریان رقیب(اصلاحات) برای حکومت ایجاد انحراف کرده و خطر آفرین است، می گوید: جریان اصولگرا تهمت های عجیب و غریبی را به اصلاح طلبان نسبت داد که هیچ کدام صحت نداشتند.
وی در ادامه عنوان می کند: افردی که در جریان اصلاح طلب حضور دارند تمام عمر و جوانیشان را در خدمت به انقلاب اسلامی بوده اند.
مديرمسئول ايران مجرم شناخته شد
روزنامه "رسالت" نوشت:هيئت منصفه مطبوعات مدير مسئول ايران را به اتهام نشر مطالب خلاف واقع مجرم شناخت.
براساس اين گزارش در مورد اتهام مدير مسئول نشريه ايران مبني بر نشر مطالب خلاف واقع هيئت منصفه مطبوعات استان تهران با اکثريت آراء متهم را مجرم شناخت و در مورد اتهام توهين به مقام معظم رهبري، هيئت منصفه مطبوعات استان تهران با اکثريت آراء متهم را مجرم ندانست.
لطفاً براي چندمين بار اپوزيسيون را «آينه عبرت» نكنيد
روزنامه "کیهان" نوشت: سايت اينترنتي روز آن لاين با اشاره تلويحي به سرنوشت برخي گروه ها نظير سازمان منافقين مي نويسد: برخي تلاش هاي طيف هايي از اپوزيسيون مورد ابهام و انتقاد است؛ ابهام ها و انتقادهايي كه از نظر نگارنده وارد و منطقي است. يك سمت اين تلاش متوجه كسب ياري از خارج و نداشتن مرز با مداخله خارجي است. اين آميختگي با انواعي از دخالت خارجي آيينه هاي عبرتي دارد.
مليحه-م نويسنده اين تحليل كه سابقه عضويت در گروهك فدائيان خلق و سپس اتحاد جمهوري خواهان را در كارنامه خود دارد، مي افزايد: در اين زمينه نمي توانم به خودم اجازه ابراز اتهامات معيني را بدهم ولي مي توانم با اطمينان بگويم كه اين نگراني زمينه واقعي دارد و از عيني ترين شواهد آن نحوه حضور اين طيف از اپوزيسيون در منازعات بين المللي است.
توصیههای انتخاباتی وزیر ارشاد
روزنامه "آرمان" نوشت: وزیر ارشاد درمورد گشایش فضای مطبوعاتی با نزدیک شدن به انتخابات ریاستجمهوری گفت: مسئولان توصیه کردهاند فعلاً بحث روی مصداقها، زیاد برجسته نشود. محمد حسینی وزیر ارشاد گفت: کسی درمورد اینکه فضایی فراهم شود که شاهد حضور حداکثری مردم در انتخابات باشیم، حرفی ندارد.
انتقاد مراجع تقليد از وضع اقتصادي
روزنامه "اعتماد" امروز نوشت: سردار احمديمقدم ديروز (يكشنبه) در سفري به شهر مقدس قم به ديدار مراجع تقليد رفت. بخشي از مهمترين صحبتهايي كه ميان فرمانده ناجا و مراجع تقليد رد و بدل شد مشكلات اقتصادي بود.
در ادامه این مطلب این روزنامه به انتشار سخنان انتقادی آیت الله مکارم شیرازی و آيـتالله موسوياردبيلي به وضعیت اقتصادی کنونی و عدم مدیریت صحیح آن پرداخت.
مهندسی هاشمی برای انتخابات 92 به روایت ایران
روزنامه "ایران" امروز در گزارشی با عنوان "مهندسی برای انتخابات ریاست جمهوری 92" به تشریح دیدارهای اخیر هاشمی رفسنجانی و مرتبط بودن آنها با انتخابات آینده پرداخت و نوشت: هاشمی در طول سالیان متمادی و به مناسبت هر انتخابات ، یا خود در یک سوی رای گیری بوده است و یا این که در پشت صحنه آن حضور داشته است.