کد خبر 170096
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۲

دراویش گنابادی در بدعتی جدید و اهانت‌بار،قطب این فرقه را مصداق اهل بیت (س) در عصر خویش قلمداد کردند.

به گزارش مشرق به نقل از ندای انقلاب، همزمان با هشتاد و پنجمین سالگرد تولد نور علی تابنده قطب دراویش گنابادی، ارگان رسانه‌ای این فرقه اقدام به انتشار ویژه‌نامه‌ای تحت عنوان " مهر مجذوب " کرد که در یکی از مطالب آن در بدعتی جدید و اهانت‌بار، وی را مصداق اهل بیت(س) در عصر خویش قلمداد کرده‌ است.

نویسنده این مطلب اهانت‌بار که " علیرضا عرب " نام دارد ضمن اسائه ادب و جسارت به دیدگاه عالمان و فقیهان شیعه درباره عصمت و تعداد اهل بیت پیامبر(ص) چنین نگاشته است : « بسیاری از مفاهیم اصلی و اصیل دینی به خاطر تسلط فقیهان بر جوامع مسلمان نشین در پیشینه تاریخی ما و قشری‌گری آنها و جلوگیری از طرح رویکردهای دگراندیشانه در عرصه‌های دین با حربه تکفیر، تقتیل، تبعید و ...نارس و فقیر مانده‌اند و علم کلام مسلمانان را لاغر، نحیف و ناکارآمد ساخته‌اند. آنچه از دیرباز تاکنون بوسیله عالمان و فقیهان به جامعه شیعیان دیکته شده این است که " اهل بیت " عبارت از ۱۴ نفر هستند و دیگری و دیگران را به این دایره راهی نیست ! »

وی در ادامه برای اثبات ادعای نادرست و اهانت‌بار خود مبنی بر " قرار گرفتن قطب دراویش در دایره اهل بیت " با تفسیر به رای تعدادی از آیات قرآن کریم، آورده است: « از دیدگاه خدای تعالی، اهل بیت ساختاری دارد که بر اساس ایمان و نه پیوندهای نسبی و سببی استوار شده است و کسی اهل بیت خدا محسوب می‌شود که پیوند ایمانی با اولیای الهی برقرار کرده باشد و این پیوند یک پیوند شهودی است، یعنی کسی که اهل شهود نور و شهود خدای تعالی است از اهل بیت است.

"بنابراین سالکی که به مقام وصال باریافته است و مراتب فقر و غنا و مراتب عوالم نوری را در وجود خود به کمال رسانیده و انسان و عارف کامل شده است، به همه مراتب و عوالم ولایت دارد و همه تحت ولایت و بهره‌مند از هدایت او هستند. پس او به مفهوم کامل‌تری و بلکه کامل‌ترین مفهوم ممکن، مصداق اهل بیت خدا در عصر و زمانه خود است ؛ این همان مقام قطب در مکتب تصوف است "!

این درویش گنابادی در ادامه با هجمه دوباره به عالمان و فقیهان شیعه و برای اثبات ادعای بدعت‌گونه خود، نوشته است : « متولیان دین سنتی که تفسیر انحصارگرایانه از مفهوم و مصداق اهل بیت ارائه می‌دهند و آن را منحصر در اهل بیت پیامبر(ص) می‌کنند در یک تنگنای خلاص ناپذیری گیر می‌کنند که هیچ راه نجاتی مگر با پذیرش دیدگاه قرآن و شکستن انحصار در زمینه سلسله هادیان و مصادیق اهل بیت ندارند»!

«بنابراین " قطب " کسی است که بر صراط مستقیم اهل بیت پیامبر که امامان او بوده‌اند، سلوک کرده و پشت سر آنها و با اقتدار به اصول و دینداری آنها به همان مقصدی که امام و اهل بیت پیامبر به آن رسیده‌اند، رسیده است و از اهل بیت خدا شده است، همان اهل بیتی که اهل بیت پیامبر هم جزئی از کلیت آن هستند!»