لبیک نمایندگان به حکم رهبر معظم انقلاب
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از بسیجیان در خصوص طرح سوال از رئیس جمهور که مدتی است حواشی بسیاری را در عرصه سیاسی کشور به راه انداخته است، فرمودند: طرح سوال از رییس جمهور تا اینجا كار مثبتی بود،هم نشان دهنده احساس مسئولیت مجلس و هم آمادگی مسئولان دولتی برای پاسخگویی است،اما ادامه این كار آن چیزی است كه دشمن میخواهد ، از نمایندگان محترم، تقاضا میكنیم از اینجا به بعد ادامه ندهند.
پیرامون بیانات رهبر معظم انقلاب ، عوض حیدرپور سخنگوی طرح سئوال از رئیس جمهور با حضور در جمع خبرنگاران پارلمانی، به سخنان امروز رهبر معظم انقلاب در جمع بسیجیان اشاره کرد و گفت: مقام معظم دستوری صادر کرده اند که نمایندگان سئوال کننده به دنبال آن با صدور بیانیه ای انصراف خود را از طرح سئوال از رئیس جمهور اعلام کردند.
رهنمودهای مقام معظم رهبری و فرامین ایشان نصب العین و فصل الخطاب برای نمایندگان بوده است. با لبیک به فرمان ایشان نمایندگان سئوال کننده مراتب انصراف خود را از ادامه طرح سئوال از رئیس جمهور اعلام می کنند.
*** پیرامون همین موضوع لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نامهای به رهبر انقلاب تاکید کرد: نظرات حکیمانه جنابعالی برای امت اسلامی راهگشا است و اطاعت از اوامر حضرت عالی فرضیه و مایه افتخار اینجانب و نمایندگان مجلس است.
*** علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که طرح سؤال از رئیس جمهور را امضا کرده بود با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای متوقف کردن طرح سؤال از رئیس جمهور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره طرح سؤال از رئیس جمهور حکم حکومتی داشتند و بنده نیز خود را تابع این حکم میدانم.
مطهری با بیان اینکه طرح سؤال از رئیس جمهور با حکم حکومتی خود به خود منتفی است، افزود: نیازی به اینکه نمایندگان امضایشان را پس بگیرند، ندارد.
*** کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت با اشاره به سخنان امروز مقام معظم رهبری در تقدیر از دولت و مجلس در موضوع سؤال از رئیس جمهور و لزوم توقف این طرح اظهار داشت: کلام رهبری برای ما حجت است و آنچه را که ایشان تدبیر بفرمایند ما وظیفه خود میدانیم که بر همان اساس حرکت خود را تنظیم کنیم.
نظام حاکم سوریه با مخالفان مسلح برخورد خواهد کرد
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز (دوشنبه) در ديدار مسئولان و دست اندركاران حج امسال، حج را يك واجب استثنايي دانستند و با تأكيد بر مسأله مهم وحدت در دنياي اسلام خاطرنشان كردند: در موسم حج، وحدت، عظمت و تكثر دنياي اسلام عينيت مي يابد كه بايد از اين ظرفيت به نحو شايسته اي استفاده كرد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به اينكه فريضه حج تركيبي از عناصر "عبادت"، "تضرع" و "حضور سياسي و اجتماعي" است، خاطر نشان كردند: تا پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، دغدغه حجاج ايراني صرفا معطوف به انجام صحيح اعمال حج بود در حاليكه اين اجتماع بزرگ و استثنايي دربر گيرنده شاخص هاي مهم ديگري نظير تكثر و عظمت و وحدت است كه مي تواند حركت جديدي در راستاي انسان سازي، جامعه سازي و اتحاد اسلامي را شكل بدهد و اين نگاه متعالي بايد به حجاج غير ايراني نيز منتقل شود.
باقری لنکرانی: جریان حاشیهساز دولت روند خدمترسانی را دچار نقصان کرد
کامران باقری لنکرانی جوانترین وزیر دولت نهم ، وی بهدلیل زاویه با جریان انحرافی عضو موسس جبهه پایداری شد و در ایام انتخابات مجلس سخنگویی این جبهه را بر عهده گرفت؛ سمتی که هنوز هم آن را بر عهده دارد.
در بخشی از این گفت و گو لنکرانی می گوید: اگر روی مذاکره با هر کدام از گروههای اصولگرا در جبهه پایداری به عنوان یک احتمال فکر کنیم دو خط قرمز مشخص داریم یک خط قرمز ما این است که ما به هیچ وجه و در هیچ صحنهای کاندیدای مشترک با آنچه که به عنوان گروه انحرافی مطرح شده و ما آنها را حاشیهسازان دولت میدانیم نخواهیم داشت. کما اینکه در انتخابات مجلس هم وقتی آن گروه تلاش کردند که از فضای انتخابات سوء استفاده کرده و لیستی را ممزوج کنند یکی از اولین عکسالعملها از جانب جبهه پایداری صورت گرفت و گفتیم ما اگر با هر گروهی از مجموعه اصولگرایان ائتلاف و مذاکره کنیم قطعا با این گروه حاشیه ساز هیچ ائتلافی نخواهیم داشت چرا که تفکرات آنها را دارای انحرافات عمیقی میدانیم که وقتی با در اختیار داشتن قدرت همراه شود به نوعی بر آینده انقلاب اسلامی تأثیرات ناگواری میگذارد و هم منویات استکباری را با ادبیات دیگری دنبال میکند.
شوخی کردم گفتم کاندیدا می شوم!
روزنامه "اعتماد" با انتقاد از عملکرد رسانه های اصولگرا در انتشار اخبار انتخاباتی اصلاح طلبان نوشت: از آنجايي كه خبري كردن كانديداتوري احتمالي بعضي ازچهره هاي اصلاح طلب نتوانسته برخي رسانههاي اصولگرا را در رسيدن به هدفي كه دنبال ميكنند كامروا كند از هر بهانهيي براي كانديداي اصلاحطلب ساختن استفاده ميكنند.
این روزنامه با اشاره به مصاحبه دیروز حسین مرعشی که گفته بود «اگر اصلاحطلبان به اجماع برسند نامزد رياستجمهوري ميشوم.» نوشت: مرعشي در گفتوگو با «اعتماد» ضمن تاييد مصاحبه خود با فارس درباره نامزدي احتمالياش براي انتخابات آينده گفت: «اين پاسخي بود كه من به طنز به خبرنگار فارس گفتم.»
مدح طرح انتخاباتی هاشمی دریک روزنامه اصلاحطلب
روزنامه "مردم سالاری" امروز به تبیین طرح هاشمی رفسنجانی برای انتخابات آینده پرداخت و با بیان اینکه دولت سوء مدیریت در بحران های موجود دارد و از پس مشکلات برنخواهد آمد، نوشت: وحدت ملي براي عبور از گفتمان تفرقه . براي عبور از ناکارآمدي به کارآمدي . براي هم افزايي سرمايههاي مديريتي نظام تحت حمايت رهبر معظم انقلاب. ولي بازهم متاسفانه شاهديم همانها که گوش بر شنيدن هشدارهاي مشفقانه سالهاي گذشته آيت اللههاشمي بستند، امروز نيز به «بغضهاشمي» زبان بر تخطئه «وحدت ملي» ميگشايند.
در ادامه این مطلب آمده است: دولت وحدت ملي در کنار ضد انقلاب قرار گرفتن نيست؛ دولت وحدت ملي در کنار هم قرار گرفتن دوباره دلسوزان نظام است . دولت وحدت ملي پايان روزگار انگ زنيهاي بي پايان گفتمان تفرقه است.
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه آورده است: آيت اللههاشمي در طول تاريخ انقلاب همواره مورد تهاجم جريان افراط گرا بوده است، آيتالله هاشمي مجلس اول و دوم را، دوران دفاع مقدس را، دولت سازندگي و مجمع تشخيص مصلحت نظام را با اقناع مديريت کرده و ميکند.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف کیست؟
گفته می شود در صورتی که کاندیداتوری محمدباقر قالیباف برای ریاست جمهوری قطعی شود، رئیس ستاد انتخاباتی وی دکتر حسین دهقان خواهد بود. حسین دهقان دارای مدرک دکترای مدیریت از دانشگاه تهران است و پیش از این مسوولیت هایی همچون معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت های هشتم و نهم، جانشینی وزارت دفاع در دولتهای هفتم و هشتم و فرماندهی ردههای مختلف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس را در کارنامه مسؤولیتی خود دارد.
در دیدار نمایندگان مجلس با احمدینژاد چه گذشت؟ + حاشیه ها
ديروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی کش و قوس های فراوانی پیرامون برگزاری نشست مشترک برخی نمایندگان با رئیس جمهور پیش آمد، که معلول قطعی شدن طرح سؤال از رئیس جمهور در صحن علنی مجلس بود.
نمایندگان بر این باور بودند که مطرح شدن این طرح به صورت علنی در مجلس باعث بروز برخی حواشی و صدمات نامطلوب در جامعه و همچنین باعث متلاطم شدن وضعیت اقتصادی کشور خواهد شد.
اما ماجراهای کش و قوس های مجلس از اين قرار بود كه جمعي از نمايندگان مخالف طرح سوال از رئيس جمهور در صحن علنی برای تلطیف فضای دوقوه پیشنهادی برای نشست مشترک با رئیس جمهور و نمایندگان دولت به صورت غیر علنی داده بودند، که واکنش برخی از نمایندگان و همچنین هیئت رئیسه مجلس را به همراه داشت.
محمود احمدینژاد در این نشست پس از استماع سخنان نمایندگان مجلس شورای در ابتدای سخنان خود با اشاره به واقعه عظیم عاشورا گفت: عاشورا متعلق به همه بشریت است و هنرنمایی خداوند را در آن میبینیم.
محمد شریعتمداری: با تحصن مجلس ششم موافق نبودم
محمد شریعتمداری وزیر بازرگانی در دولت اول و دوم محمد خاتمی و همچنین عضو جمعیت دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی در گفت و گو با مثلث به نکات جالبی اشاره کرد که خواندن آن خالی از لطف نیست.
شریعتمداری در بخشی از سخنان خود به برخی از سیاست های دولت خاتمی اشاره می کند و در خصوص تحصن نمایندگان مجلس ششم می گوید:من به هیچ وجه با این کار موافق نبودم و معتقد بودم که تحصن راهکار مناسبی برای حل مشکل تایید صلاحیت ها نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش هاشمی و خاتمی اشاره می کند و می گوید: من فکر میکنم که برای آقای هاشمی و خاتمی اگر شرایط به گونه ای باشد که هرکدام از این بزرگان بتوانند شور و هیجان و حضور حداکثری مردم در انتخابات را فراهم کنند، برای کشور بسیار مفید خواهد بود.
جزئیات دیدار احزاب اصلاحطلب با خاتمی
مجید محتشمی سخنگوی جبهه اصلاحطلبان در گفتوگو با فارس، درباره دیدار صبح امروز این جبهه با خاتمی اظهار داشت: اعضای دهگانه احزاب اصلاحطلب در این دیدار دو ساعته به طرح دیدگاههای خود پرداختند و آقایان کواکبیان، حقشناس، باقرزاده، بهمنزاده، صفرپور و خانم فرح خسروی و بنده نیز در این جلسه صحبتهایی را مطرح کردیم.
محتشمی با بیان اینکه محور سخنان این افراد تأکید بر انسجام اصلاحطلبان و ایجاد جبهه واحد برای انتخابات بود افزود: در این جلسه پیشنهاد شد که خاتمی به صورت رسمی رهبری سیاسی جبهه اصلاحات را بپذیرد چراکه در حال حاضر وی رهبر معنوی جبهه است.
سخنگوی جبهه اصلاحطلبان ادامه داد: در این جلسه همچنین پیشنهاد شد که خاتمی در چارچوب یک منشور رهبری سیاسی جبهه اصلاحات را بپذیرد و این منشور را با رایزنیهای خود تهیه کند تا اصلاحطلبان در قالب یک مدل نهایی به انتخابات ورود کنند.
وکیل مشایی: بعد از محرم درباره مداحان حرف میزنم
سید علیاصغر حسینی وکیل رئیس دفتر رئیس جمهور در گفتوگو با فارس از ابلاغ حکم مداحان خبر داد و اعلام کرد که بعد از محرم درباره جزئیات این پرونده صحبت میکند.
وی افزود: بعد از انتشار حکم مداحان در رسانهها گفتم که هنوز رأی به من ابلاغ نشده و هیچ اطلاعی از جزئیات آن ندارم اما چنانچه خبر منتشره درست باشد، به آن اعتراض میکنم.
وکیل مشایی گفت: آقای حدادیان در واکنش به سخنان من گفتند که بنده بدون اطلاع از حکم اظهار نظر کردهام و بعد هم میزان جریمهشان را 405 هزار تومان اعلام کردند.
حسینی ادامه داد: جالب است که یکی از وکلای مداحان با تأیید خبر اولیه درباره حکم صادره اعلام کرد که مبلغ جریمه آقای حدادیان همان 50 هزار تومانی است که در رسانهها اعلام شد.
اعتراف خاتمی در مورد فتنه 88
رئیس دولت اصلاحات اخیرا در جلسه ای اتفاقات و عملکرد اصلاح طلبان در سال ۸۸ را مورد اشاره خود قرار داده و گفته است:ما در سال ۸۸ بد عمل کردیم و نبایستی خودمان را روبروی نظام قرار می دادیم.
گفتنی است این اظهارات در حالی از سوی سید محمد خاتمی صورت می پذیرد که وی پیش از این نیز در جمع محدودی گفته بود ،من در خوشبینانه ترین حالت نیز می گفتم میرحسین موسوی رای نمی آورد.
حال اظهارات جدید خاتمی نشان می دهد که وی به عصیان اصلاح طلبان در برابر نظام اعتراف داشته و این جریان عملا در سال ۸۸ روبروی نظام بوده است و حضور این جریان با احتساب این اعتراف در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ضرورت عذر خواهی از ملت و نظام را دو چندان می کند.
اصلاحطلبان بیایند، اصولگراها هیچ شانسی ندارند!
رسول منتخب نیا در یادداشتی که در روزنامه "مغرب" به چاپ رسیده است از اتحاد اصولگرایان برای انتخابات پیش رو خبر می دهد و در بخشی از یادداشت خود اینگونه می نویسد که: درست که این روزها اصولگرایان جریان انحرافی را رقیب اصلی انتخاباتی خود می دانند ، اما واقعیت این است که آنها به این مسئله اشراف دارند که با وجود اصلاح طلبان در انتخابات هیچ شانسی برای موفق شدن ندارند و به همین دلیل برنامه هایی را تدارک دیده اند تا در بین اصلاح طلبان انشقاق ایجاد کنند که حتما نمی توانند در این کار توفیقی به دست آورند.
ملک عبدالله، نتانیاهو را «آقا» صدا میزند!
"وطن امروز" نوشت: برای آلخلیفه، رهبر جهان اسلام، باراک اوباماست و ملک عبدالله، نتانیاهو را «آقا» صدا میزند! بعضی اصلاحطلبان خیال میکردند کلید خاورمیانه جدید، دست ژنرال پترائوس است! وقت است بیایی حضرت موعود! مسجدالاقصی به عشق شما ایستاده! قبله اول، اذان شما را کم دارد و قدس جان میدهد برای نماز ظهر عاشورا.
به دل اطفال درون گهواره رحمی کن! که من عاشق تلاقی محرم با فصل خوب ظهورم... بهار و تابستان و پاییز و زمستان، به انتظار گذشت جمله عاشوراها. اینک که عطر سحر میدهی، زودتر طلوع کن! جمعگی کن و بیا! برای شما، خون ما راحتتر از برگ پاییز میریزد. خیمه برپاست و قدس مهیای آمدن فصل ظهور است. آقاجان! کی گذر خورشید به فصل محرم میرسد؟ کی تمام میشود این «شام غریبان»؟
ماجرای ویلای فلاحیان چه بود؟
روزنامه "آرمان روابط عمومی" نوشت: شنیده شده است که ویلای فلاحیان موضوعی است که مدتهاست دهان به دهان میچرخد. او اخیرا گفته است: والله اول بار این حرفها را اكبر گنجی گفت. من نه ویلایی دارم و نه آهویی. یك كسی یك چیزی میپراند و من هی باید جوابش را بدهم. پخش همین حرفها سبب وهن موضوع میشود. اما واقعا دروغ است. فلاحیان ادامه داد: آقای گنجی وقتی حرفهایش و دروغهایش را علیه من شروع كرد، اینها هم شاملش بود. همان موقع گفتم اینطوری نیست و دروغ میگوید. اما خب چه كار كنیم؟ بالاخره جوسازیهایی بود.
عفت مرعشی: هاشمي نفوذ ندارد!
کیهان در مطلبی با عنوان "مگر قرار نيست قانون بدون تبعيض اجرا شود؟!" نوشت: اين در حالي است كه مهدي هاشمي با وجود احضار شدن، پس از 3 سال تأخير، از لندن به تهران بازگشت و بنا به درخواست آقاي هاشمي بلافاصله بازداشت نشد و شب اول را در كنار خانواده گذراند و فردا صبح خود را به مراجع قضايي معرفي كرد. وي هم اكنون در مرحله بازجويي قرار دارد. با اين حال به دنبال برخي جنجال ها، نامبرده اجازه پيدا كرد در بيمارستان دي مورد آنژيوگرافي قرار گيرد كه همين آزمايش معمولي تبديل به حضور چند روزه در بيمارستان شد و پس از معلوم شدن اين مطلب كه نامبرده بيماري خاصي ندارد، به زندان منتقل شد.
فائزه هاشمي نيز با وجود نقش آفريني در فتنه سال 88 و حوادث پس از آن با سبك ترين حكم قضايي مواجه شد و حكم 6 ماه حبس را دريافت كرد كه همين حكم نيز بنا بر برخي ملاحظات با ماه ها تأخير اجرا شد.
رپرتاژ مخفی "اعتماد" برای فرد پرحاشیه دولت
روزنامه "اعتماد" با نام بردن از فرد پر حاشیه دولت احمدی نژاد، گزارش خود را به کاندیداتوری وی در انتخابات اختصاص داد و نوشت: «اسفنديار» نامي است كه پس از انتخابات 88، اضطراب و اضطرار را بر پيكره خيمه و خيمهنشينان راستهاي سنتي ايران تسري داده است. «ماندگاري در قدرت» تيم فعلي دولت در كنار از هم گسيختگي اصولگرايان و ريزش پايگاه اجتماعي آنان به دليل حمايتهاي بيدريغ از محمود احمدينژاد روزهاي سخت و مبهمي را پيش روي تصميمگيران و تصميمسازان اصولگرا قرار داده است.
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه با بیان اینکه اصولگرايان از كانديداتوري مشايي اضطراب دارند، می گوید: اصولگرايان سعي دارند در مخالفت با احمدينژاد متحد شوند و به هر ترتيب كه شده مانع از تابوشكني جمهوري اسلامي شود كه در همه دورههاي گذشته، رييسجمهور را جابهجا كرده است به ترتيبي كه تيم يك رييسجمهور در پايان دوره قانوني وي در قوه اجرايي نماند. حال اين سوال كه آيا گروه احمدينژاد با يك چهره جديد در قدرت ميماند يا آنكه اسفنديار رحيممشايي كه گزينه جدي و محبوب دولت براي رياستجمهوري خواهد بود، همچنان در پستوخانههاي اصولگرايان طراوت دارد.
پیشبینی نتیجه جنگ غزه به روایت حاج قاسم سلیمانی
سردار سرلشکر قاسم سلیمانی شامگاه شنبه در مراسم یادواره شهید مهدی زین الدین و ۶ هزار شهید استان قم که در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) برگزار شد، با بیان اینکه شهید مهدی زین الدین، اسطوره دفاع مقدس بود، اظهار داشت: برای هر کسی شرف است که در یادواره ۶هزار شهید که با محوریت یکی از برجستهترین فرماندهان دوران دفاع مقدس برگزار شده حضور داشته باشد.
وی گفت: بعد از حادثه قیام عاشورا که حادثهای جامع و ضروری برای اسلام بود، حادثهای چون دفاع مقدس با این جامعیت که همه زوایای تربیتی و اخلاقی را در بر داشته باشد نداشتیم.
فرمانده سپاه قدس گفت: ما هیچ جنگی را با جامعیت دفاع مقدس که شباهت بسیار بالا و کم نظیر با حادثه کربلا داشته باشد نه در بُعد جنگی، نه فرهنگی و اخلاقی و نه در سایر موضوعات دینی که در آن بروز و ظهور کرده باشد همانند دفاع مقدس سراغ نداریم.
میخواهند عاشورا را سکولاریزه کنند
تاکید علما و نخبگان مذهبی بر این است که مجالس عزاداری ما بویژه مجالس روضه اباعبدالله الحسین, در کنار تقویت رابطه عاطفی با حضرت اباعبدلله الحسین علیه السلام باید عامل معرفت و بصیرت مخاطب باشد و علاوه بر توجه به تمام وجوه خود؛ ابعاد سیاسی مظلومیت اهلبیت بویژه حادثه بزرگ عاشورا را مد نظر قرار دهند.
مجالس مذهبی و هیئات ما که در آستانه محرم تکلیف بزرگی را بر دوش دارند می توانند خوب و بد مسائل روز را برای ما روشن کنند و زمینه ساز رشد اخلاقی و اعتقادی مخاطبین شوند به شرط اینکه ارتباط خود را از حقیقت و باطن حادثه کربلا یعنی "فرهنگ عاشورا" جدا نکنند، سینه زدن و اشک ریختن هایی که توام با معرفت و بصیرت نباشد و منحصرا اعمالی به صرف عادت باشد به یقین فاقد قدرت لازمه جهت بصیرت سیاسی و رشد و تعالی اخلاقی افراد جامعه خواهد بود.
در این زمینه، نظرات و اشارت های مهمی نیز از سوی عالمان دینی و چهره هایی همچون امام خمینی(ره) نیز مطرح شده است که تماماً بر دیده شدن وجوه واقعی حادثه عاشورا و تبیین بعد سیاسی حادثه کربلا تأکید دارند.