* محرم امسال شاهد یکی از باشکوه ترین مراسم های عزاداری و ابراز ارادت به سالار شهیدان و یاران با وفایش در سراسر کشور بودیم. تنها در شهر تهران 17840 هیات، تکیه ، مسجد و حسینیه به اقامه عزا پرداختند که به گفته کارشناسان این حضور و شور بی سابقه بوده است.
*شنیده ایم در هفته گذشته علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی جهت اعلام حمایت مردم ایران از مقاومت فلسطین قصد سفر به نوار غزه را داشت که با مخالفت مقامات مصری این سفر انجام نپذیرفت.
- کمیسیون امنیت ملی درخواست سفر به مصر را مطرح کرده است
به دنبال درج خبر مخالفت مصر با سفر لاریجانی به غزه روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در بیانیه ای اعلام کرد: ضمن تاکید بر حمایت همه جانبه ریاست و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مقاومت سرافرازانه ملت فلسطین که همواره و به شیوههای مختلف اظهار و ابراز گردیده و آن را افتخاری بزرگ برای خود میدانند به اطلاع میرساند، به دنبال اتفاقات اخیر در این منطقه و تشدید جنایات صهیونیستها هیچگونه درخواستی از مقامات مصری مبنی بر سفر "علی لاریجانی" رئیس مجلس به نوار غزه صورت نپذیرفته و تنها کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این درخواست و تقاضا را مطرح کرده است و همچنین تعدادی نمایندگان از طرف سایر نمایندگان به این منطقه سفر میکنند.
*تیمی از اعضای مجمع روحانیون ماموریت یافته اند تا با کاندیداهای جبهه اصلاحات از جمله محمدرضا عارف، محمد شریعتمداری، مهر علیزاده، کواکبیان و اسحاق جهانگیری دیدار و مذاکره داشته و آنها را از کاندیداتوری منصرف نمایند. مجمع روحانیون بصورت چراغ خاموش تلاش می کند محمد خاتمی را به عنوان گزینه نهایی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی نماید.
*محمد سعیدی کیا که خود را برای رقابت های انتخاباتی آماده می کند به چهار استان قم، گیلان، مازندران و گلستان سفر کرده و با شخصیت های مذهبی ، سیاسی و نخبگان این استان ها دیدارهایی را انجام داده است.
*محمد خاتمی که به شدت نگران رد صلاحیت خود در انتخابات ریاست جمهوری است نسبت به انتشار عکس، خبر، سخنرانی ، یادداشت و تحلیل درباره شخص خود در رسانه ها اظهار رضایت کرده است. به اعتقاد خاتمی در صورتی که این روند ادامه پیدا کند رد صلاحیت وی برای نظام مشکل ساز می شود. خاتمی می خواهد بدون پرداخت هرگونه هزینه و عذرخواهی از مواضع خود در فتنه 88 به عرصه سیاسی بازگردد.
*برخی نمایندگان از تنظیم نامه ای خبر می دهند که در آن از علی لاریجانی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری دعوت به عمل آمده است. پیش بینی می شود این نامه با امضای حداقل 150 نماینده که اکثر آنها از اعضای فراکسیون رهروان ولایت هستند منتشر شود.
*یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری که در یکی از مراکز استراتژیک کشور مسئولیت دارد اخیرا به مدیران خود گفته در صورتی که در انتخابات آینده از وی حمایت نمی کنند این مرکز را ترک نمایند. برخی مدیران این مرکز را ترک کرده و با کاندیدای رقیب وی همکاری خود را آغاز کرده اند.
*محمد خاتمی کمیته های پنج گانه ای را در حوزه های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و بین الملل راه اندازی کرده تا آخرین گزارش ها و تحلیل ها را دریافت نماید. از یونسی، ربیعی، موسوی لاری، نجفی و صادق خرازی به عنوان مسوولان این کمیته ها نام برده می شود.
* کنگره ای با عنوان" ملیت های ایران فدرال" و با هدف از میان برداشتن مرزها میان گروه های اپوزیسیون ایرانی در پاریس برگزار شده است. یکی از مصوبات این کنگره که تحت نظارت سرویس امنیتی فرانسه برگزار شد ضربه زدن به منابع و مراکز توزیع انرژی ایران از جمله خطوط نفت و گاز بود که بخشی از این ماموریت به گروه های خلق عرب واگذار شد.*یکی از راهبردهای اصلاح طلبان افراطی اجرای پروژه"مهره سوزی" است. بر اساس این پروژه، تیمی ماموریت یافته است گزینه های معتدل اصلاح طلب همچون عارف، شریعتمداری و جهانگیری به شدت تخریب شوند تا مسیر برای به میدان آوردن عناصر مطلوب آنها فراهم آید.
*منابع رسمی از ذخیره مطلوب کالاهای اساسی همچون گوشت و گندم و روغن در کشور خبر می دهند. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی برخی کمبودهای نقطه ای مواد غذایی در کشور ناشی از مشکلات توزیع است و سیلوها و سردخانه ها از ذخیره خوبی برخوردارند.
*محمد خاتمی نسبت به نقل برخی سخنان تند و افراطی به نقل از وی در برخی رسانه ها شدیدا اعتراض کرده است. وی در نامه نگاری هایی اعلام کرده تمام حرف ها و مواضع من مشخص است اما عده ای تندرو در صددند نگذارند جریان اصلاحات به داخل نظام بازگردد.
*سخنان اخیر موسوی خوئینی ها در جمع گروهی از دانشجویان که تکرار شعارهای فتنه 88 بود، با اعتراض برخی اعضای مجمع روحانیون، بنیاد باران و استانداران دوران اصلاحات مواجه شده است. این افراد با ارسال نامه ای خطاب به خوئینی ها اتخاذ چنین مواضعی را تیر خلاص برای بازگشت اصلاح طلبان به قدرت دانسته و از وی خواستند در فعالیت های سیاسی اش از تک روی پرهیز نموده و خود را تابع تصمیمات حزبی و تشکیلاتی بداند.
*برخی کارشناسان اقتصادی دولت معتقدند با ادامه تمهیدات و برنامه های بانک مرکزی تا پایان سال می توان قیمت دلار را به 1800 تومان رساند. پس از کاهش نسبی قیمت سکه و دلار در بازار، برخی افراد که نگران کاهش قیمت ها هستند اقدام به عرضه دلار و سکه ذخیره شده به بازار کرده اند که در صورت عرضه یک چهارم دلار ذخیره شده ، حدود 5 میلیارد دلار به بازار ارز عرضه خواهد شد و قیمت ها کاهش بیشتری خواهند یافت.
*شنیده ایم که یکی از بزرگترین وارد کنندگان خودرو های لوکس خارجی مبلغ 116 میلیارد تومان جریمه شده است. وی جزو سه وارد کننده بزرگ خودرو خارجی است.
*رئیس یکی از مراکز پژوهشی صداو سیما در سال 90 مدت 5 ماه را به بهانه هایی چون کاندیداتوری مجلس در محل کار خود حاضر نبوده که با نظر ضرغامی دستور پیگیری و برخورد با این موضوع صادر شده است.
*دولت طرح اعطای تسهیلات 14 هزار میلیارد تومانی را به واحدهای صنعتی و کشاورزی در دستور کار قرار داده است. بر اساس این طرح وام واحدهای صنعتی 16 درصدی و واحدهای کشاورزی 13 درصدی خواهد بود.
*شبکه بی بی سی در صدد است شبکه ای از هنرمندان را در داخل کشور ساماندهی کند تا در برهه هایی چون انتخابات آنها را به میدان آورد. مسوولان این شبکه اخیرا قراردادی به مبلغ 150 میلیون با یک پیکر تراش داخل کشور به نام علاء الدین منعقد کرده اند تا وی تندیسی از وضعیت نابسامان اقتصادی کشور را برای آنان بسازد.
*آمریکا و انگلیس طرح تاسیس کشوری به نام "بدخشان بزرگ" را در دستور کار قرار داده اند. بر این اساس مناطقی از بدخشان تاجیکستان، نورستان افغانستان، چترال پاکستان و سین کیانگ چین، کشور بزرگ بدخشان را با هدف فشار بر روسیه و چین تشکیل می دهند. پادشاه این کشور آقاخان چهارم رئیس فرقه اسماعیلیان نزاری خواهد بود که در لندن زندگی می کند و القاب و نشانه های متعددی از ملکه و دربار به خاطر خدماتش به بریتانیا دریافت کرده است.فرقه های بهاییت، وهابیت و اسماعیلیه توسط دولت انگلیس در خاورمیانه تاسیس شده اند.