گاردين: ايران مي تواند منافع آمريكا و اسرائيل را در خاورميانه به آتش بكشد
روزنامه انگليسي گاردين نوشت: «مقاومت اوباما در برابر اسرائيل درست بود. تجهيزات محدود و ريسك بسيار بالاي حمله به ايران براي تندروترين افراد در آمريكا و اسرائيل روشن شده است. درخواست بنيامين نتانياهو براي حمله به ايران با مخالفت جدي اعضاي كابينه و افراد امنيتي اسرائيل از جمله بني گرانتز، فرمانده ارتش، شين بت، مامور سابق امنيتي، يووال ديكين و مير داگن، روساي سابق اطلاعاتي (موساد) مواجه شد.
گاردين مي افزايد: حمله به ايران مي تواند در خاورميانه آتش به پا كند. ايران شبه نظاميان قدرتمندي مثل حزب الله دارد و موشك هاي با برد 2200 كيلومتر اين كشور مي توانند پايگاه هاي آمريكا و اسرائيل را هدف قرار دهند. حمله مي تواند هديه اي براي ايران باشد تا احساسات ميهن پرستانه را در ميان ايرانيان بيدار كند.
گاردين در پايان نوشت: كمپين انتخابات رياست جمهوري ايران در سال آينده به زودي پنجره فرصت مذاكرات را مي بندد. ديپلماسي مي تواند با مذاكرات بين ايران و گروه 1+5 دنبال شود. حالا 1+5 مي تواند در مذاكرات منطقي تر باشد. ايران نشان داده كه اگر ديپلماسي زورگويانه نباشد نرمش نشان مي دهد.
سعود الفيصل نمرده، اين هم سند!
وزير خارجه رژيم حامي ديكتاتورها و تروريست ها در چهار گوشه خاورميانه، نسبت به نفوذ گسترده ايران در منطقه ابراز نگراني كرد. سعود الفيصل مي گويد ايران بخشي از مشكل منطقه است.
وزير خارجه عربستان در مصاحبه با روزنامه اتريشي ويترسايتونگ- كه در حاشيه راه اندازي «مركز گفت و گوي بين اديان ملك عبدالله» در وين صورت گرفته- مي گويد: هدف ما در اين مركز بهبود گفت و گوهاي ديني شكست خورده است.
وي درباره حمايت دولت متبوعش از شورشيان مسلح در سوريه كه مشغول نسل كشي و جنايت هاي كم سابقه هستند مدعي شد: رقابت با ايران يكي از دلايل حضور ما در سوريه است، ولي كمك به قربانيان خشونت حكومت سوريه نيز دليل ديگر حضور ماست.ما شاهديم كه هيچكس براي حمايت از مردم سوريه كه با يك ماشين سركوب روبروست تلاش نمي كند. اين جمهوري اسلامي است كه اين شرايط را در سوريه به وجود آورده. در واقع حكومت تهران بخشي از راه حل محسوب نمي شود، بلكه بخشي از مشكل است.
خاطرنشان مي شود رژيم سعودي و وزير خارجه آن در جريان جنايت 8 روزه رژيم صهيونيستي عليه مردم مسلمان غزه، كمترين اعتراضي نسبت به اقدامات اشغالگران صهيونيست انجام نداد. آل سعود در عين حال در جنگ نيابتي آمريكا و رژيم صهيونيستي عليه محور مقاومت در سوريه، نقش تأمين كننده تروريست هاي سلفي و پول و سلاح مورد نياز آنان را ايفا مي كند. استخبارات رژيم سعودي مشابه اين نقش را در عراق و افغانستان به انجام رسانده است اما در نقطه مقابل، ارتش اين رژيم با حضور علني در بحرين قريب دو سال ست كه با اشغال بحرين، به سركوب مردم مسلمان و معترض مشغول است.
گفتني است نتانياهو اعلام كرده كه اسرائيل با عربستان منافع مشترك بسياري دارد.به گزارش شبكه العالم، «بنيامين نتانياهو» در يك فيلم ويديويي كه در سايت يوتيوب منتشر شد، گفته است: ميان اسرائيل و عربستان منافع مشترك بسياري وجود دارد و مي توان اين منافع را به حوزه هاي اقتصادي و سياسي و منطقه اي ارتقا داد.
وي مي گويد: «عربستان سعودي همانند اسرائيل از گسترش تروريسم احساس خطر مي كند. انتظار داريم عربستان سعودي و ديگر كشورها سياست فعالانه اي عليه عوامل خطرآفرين در منطقه اتخاذ كنند.»
مگر اصلاح طلبان مي گذارند عارف نامزد شود؟!
از سوي ديگر، برخي اصلاح طلبان چندان تمايلي به حضور او در قامت كانديداي رياست جمهوري ندارند. چندي پيش قدرت عليخاني مشاور پارلماني هاشمي در گفت و گو با انتخاب گفته بود «آقاي عارف خودشان براي ورود به عرصه انتخابات تصميم گرفته و جبهه اصلاحات بر روي افراد ديگري تمركز دارد».
اسم رمز رئيس ماركسيست ها براي سازش با آمريكا
فرخ نگهدار كه چند سالي با گروهك اتحاد جمهوري خواهان همكاري مي كند، در جريان فتنه 88 به حلقه لندن (تيم مهاجراني و كديور) نزديك شده و همزمان با رسانه هايي چون جرس و بي بي سي و راديو فردا در ارتباط است. وي در مصاحبه با راديو فردا همچنين گفته است: اگر حاكميت مي خواهد مسئله اقتصاد را حل كند، پيش نيازش مذاكره مستقيم با آمريكاست و پيش نياز آن پشتيباني ملي و
وي در عين حال گفت: اصلاح طلبان بايد راهبردي براي حضور در انتخابات عرضه كنند و از تمام نيروها و گروه هايي كه موافق مذاكره با آمريكا هستند، دعوت كنند و نامزدشان را با مشاركت همه اعضا و برگزاري جلسات هم انديشي انتخاب كنند.
فرخ نگهدار در محافل ضدانقلاب متهم به همكاري با سرويس هاي جاسوسي انگليس و آمريكاست.القاي قرار گرفتن كشور بر لبه پرتگاه، در واقع اسم رمز جريان هاي وابسته اي است كه خط سازش و تسليم را در قبال آمريكا پي مي گيرند.
فاز دوم انتقام از هاشمي اين بار با گارد موافق!
يك رسانه وابسته به جريان فتنه نسبت به تضعيف مداوم جايگاه هاشمي رفسنجاني اظهار نگراني كرد.«نداي سبز آزادي» كه از سوي خانواده رجب مزروعي (مقيم بروكسل) و برخي عناصر اصلاح طلب فراري اداره مي شود، نوشت: برخلاف برخي نگاه هاي خوش بين در مورد حضور فعال و موثر هاشمي رفسنجاني در حاكميت به بهانه انتخابات، جايگاه وي بيش از پيش تضعيف مي شود و چند سالي است كه به شكل روزافزون به حاشيه رانده مي شود. اكنون دو فرزند وي در حبس قرار دارند و حالا هم خود وي امكان سفر به زادگاهش را ندارد تا آنجا كه وي عطاي اين سفر را به لقايش بخشيد.
اين سايت اينترنتي در ادامه به مطلبي خلاف واقع از سايت كلمه استناد كرد و مدعي شد: هاشمي رفسنجاني در ملاقات هفته گذشته با مهدي هاشمي، از مقاومت وي در برابر خواست بازجويان براي نوشتن درخواست عفو حمايت كرده و چنين كاري را به منزله اعتراف او به خطاي ناكرده دانسته است. در اين ملاقات مهدي هاشمي، خواست معمول بازجويان مبني بر پذيرش خطا و نوشتن عفو را كه موجب تخفيف در مجازات و نيز منفعت براي نظام مي شود با پدر خود در ميان گذاشته؛ او همچنين تصميم خود مبني بر مقاومت در برابر اينخواست بازجوها را به هاشمي رفسنجاني منتقل كرده كه با تاييد و حمايت وي مواجه شده است.
يادآور مي شود اين ادعا از اساس كذب است و پيشنهادي مبني بر نوشتن نامه عفو به مهدي هاشمي ارائه نشده است. در عين حال برخي خبرها حاكي از آن است كه چند نفر در ارتباط با پرونده تهامات مهدي هاشمي دستگير شده اند كه ابعاد جديدي به اين پرونده مي دهد.
گفتني است اين قبيل تلاش ها براي مظلوم نمايي به نفع هاشمي در حالي است كه رسانه ها و فعالان جريان نفاق جديد با محوريت اصلاح طلبان، در سال 1378 و در جريان انتخابات مجلس ششم ترور شخصيت بي سابقه اي را عليه وي ترتيب دادند و مانع از ورود وي به مجلس شدند به نحوي كه
هاشمي با وجود انتخاب به عنوان آخرين نفرات فهرست 30 نفره نمايندگان تهران، مجبور به اعلام انصراف شد. آنها مدعي بودند هاشمي عاليجناب سرخپوش قتل هاي زنجيره اي است اما به فاصله 6 سال (سال 84) و به بهانه انتخابات رياست جمهوري، پاي حمايت از او جمع شدند تا ادامه مسير ساختارشكني و خيانت به نظام را با پوشش سازي هاي تازه پي بگيرند.
از سوي ديگر كناره گيري آقاي هاشمي از خطيبي و امامت نمازجمعه تهران به تشخيص خود وي بوده ضمن اينكه آخرين خطبه وي عملا به تشجيع فتنه گران براي تداوم آشوبگري - و تشديد فازهاي بعدي آن- منجر شد و كارنامه خدمات و سوابق وي را ملكوك كرد. پيامد اين نقش آفريني منفي، احساس نگراني نمايندگان مجلس خبرگان و تصميم اكثريت قريب به اتفاق آنها براي انتخاب آيت الله مهدوي كني به عنوان رئيس مجلس بود.
اين نكته نيز شايان ذكر است كه دستگاه قضايي در ماجراي تخلفات و خيانت هاي ممتد فائزه و مهدي هاشمي با اغماض و تسامح فراوان برخورد كرده و تلاش نموده تا به اعتبار اين تخلفات، حرمت آقاي هاشمي بيش از گذشته مخدوش نشود. با اين حال محافل ضد انقلاب پروژه ويژه اي را براي بهره برداري از نزديكي هاشمي با برخي دست اندركاران فتنه دنبال مي كنند تا بدين ترتيب انتقام خود را ز هاشمي نيز گرفته باشند؛ در واقع اين فاز دوم و ظاهرا متفاوت حركتي است كه در پاييز و زمستان1387 عليه هاشمي رقم خورد. آنها اين بار از زاويه دوست نمايي مايلند انتقام سالهاي همراهي هاشمي با انقلاب و امام و رهبري را از وي بگيرند.