حسينيان: چرا تحمل ایران برای آمریکایی ها دشوار است؟
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: برای آمریکایی ها بسیار سخت است؛ کشوری که روزی نوکرشان در منطقه بوده و حافظ منافع آنان در خلیج فارس بوده است و هر جا قصد سرکوب مخالفینی داشتند، از ایران استفاده می کردند را امروز بعنوان مانع و در مقابل خود ببینند.
حجت الاسلام و المسلمين حسینیان در این نشست و در تحلیل وضعیت کنونی کشور و جهان اظهار داشت: ما باید تحلیلی از وضعیت کنونی جمهوری اسلامی در جهان داشته باشیم تا بتوانیم تکلیف خودمان را بخوبی تشخیص دهیم.
وی افزود: ما واقعا در یک جنگ سرد تما عیار با غرب و در راس آن آمریکای جنایتکار قرار گرفته ایم. یعنی تمام مناسباتی که پس از جنگ جهانی دوم تا فروپاشی شوروی پابرجا بود، امروز بین غرب و جمهوری اسلامی حاکم شده است که مسئولین آمریکایی نیز کم و بیش بر حاکمیت چنین مناسباتی اذعان می کنند چنانچه خانم کلینتون گفت كه ایران بزرگترین مساله ی من بود و به شکل کابوسی برای ایالات متحده آمریکا پیش آمد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این یک واقعیتی است و توطئه های پشت سر هم غرب علیه کشورمان، نشانگر وجود چنین جنگی است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در ادامه گفت: برای آمریکایی ها بسیار سخت است؛ کشوری که روزی نوکرشان در منطقه بوده و حافظ منافع آنان در خلیج فارس بوده است و هر جا قصد سرکوب مخالفینی داشتند، از ایران استفاده می کردند را امروز بعنوان مانع و در مقابل خود ببینند.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري اضافه کرد: شکستن ابهت آمریکا از سوی جمهوی اسلامی ایران برای آنان بسیار سنگین و سخت است چون همه ابرقدرتها قبل از اینکه ابزار و سلاحشان برایشان مهم و راهگشا باشد، ابهت و رعب و وحشتی که در دل ملتها می انداختند، موجب تسلیم جهانیان در برابر آنها می شد و اکنون نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران آن ابهت غرب را شکسته است.
وی اظهار داشت: امروزه هر کشور و دولتی ایدئولوژی بهتر و مردم پسندتری داشته باشد، پیروز است. و جمهوری اسلامی با تبیین رفتار متناقض غرب در قبال کشورهای جهان سوم و مقاومت و پایداری در برابر زورگویی های غرب، صاحب منطق و قدرت قوی و تاثیرگذاری در دنیا شده است که علامت این تاثیرگذاری، بستن شبکه های خبری ایران است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس اضافه کرد: دو شبکه انگلیسی و عربی ایرانی در بین خیل عظیم شبکه های منتسب به غرب به گونه ای روشنگری و تاثیرگذاری داشت که غرب همین دو شبکه را نیز نتوانست تحمل کند و از سویی تاسیس صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی ضد ایرانی نشانه جنگ تمام عیار غرب علیه ایران است و حمایت های سازمان سیا از شبکه های ضدایرانی و ساخت فیلم های غیراخلاقی بر علیه فرهنگ و آرمان های مردم و نظام از سوی هالیوود، خود بخشی دیگر از این جنگ سرد است.
گفته اند: کاری می کنیم که ایران مثل یک قورباغه ای که در تابه در حال سرخ شدن است، جان بدهد!
وی عنوان کرد: مهمترین جنگی که غرب علیه ما براه انداخته، جنگ اقتصادی است. این یک جنگ جدی است که به گونه ای که یکی از وابستههایشان به وزارت خزانه داری آمریکا گفت؛ "ما کاری می کنیم که ایران مثل یک قورباغه ای که در تابه در حال سرخ شدن است، جان بدهد"
حسینیان افزود: این یک جنگ جدی است. غربی ها در خرید نفت هر جا که بتوانند، کارشکنی می کنند و در دریافت پول های نفتی مان، کارشکنی اساسی می کنند. آمریکا به همراه فرانسه، آلمان و انگلیس کمیته ای درست کردند که هر کاری ایران می کند را به یک ضد حمله تبدیل می نمایند. حتی اگه ایران با یک بانک رده چندم اروپا مذاکره می کند، آنها ورود پیدا می کنند و سهام آن بانک را می خرند تا توان همکاری با ایران را نداشته باشد اما به لطف خدا فعالیت های نیروهای ایران به تاکتیکی ضد غرب تبدیل شده و برنامه های آنها را خنثی می کند.
نماینده مردم تهران گفت: با وجود تمام این سختی ها و جنگ تمام عیار، بنده تحلیلم این است که پیروزی قطعی با جمهوری اسلامی ایران است. چونکه ما می توانیم آثار این پیروزی را ببینیم.
حسینیان پیرامون نقش ایران در سوریه گفت: پیروزی جمهوری اسلامی در سوریه علیه تمام کشورهای غرب و مرتجع عرب و متاسفانه ترکیه بود. آنها قصد داشتند که بعد از سقوط مبارک، توازن قوا را بر هم بزنند و بجای نظام سوریه یک رژیم حامی غرب جایگزین کنند اما به اعتراف همگان این نظام جمهوری اسلامی بود که توانسته است دنیا را در سوریه زمین گیر کند.
وی عنوان کرد: با حمایت های معنوی جمهوری اسلامی، در لبنان نیز یک مشت بچه های پابرهنه ی دست خالی شیعه توانستند، ابهت غربی ها را بشکنند.
حسینیان پیرامون مشکلات ارزی هم گفت: در اقتصاد هم ما با رئیس جمهور صحبت کردیم که موافقت نشد. مجلس و دولت باید قیمت ارز را کم کم بالا می بردیم که توازن تولید داخلی ایجاد شود.
به گفته حسینیان، در این سال صادرات ما دو برابر شده و واردات ارزی کم شده است، چون جنس های خارجی به دلیل گران شدن از رونق افتاده است و همین مساله باعث شده که صنعت داخلی رشد کند. هر چند ما خودمان باید اینکار را با اختیار و مدیریت درست انجام می دادیم اما به ما تحمیل شد و اگه ما خودمان اینکار را می کردیم، تولید ملی مورد نظر رهبری انجام می شد. و به همین دلیل این تهدید به فرصت تبدیل خواهد شد.
نماینده مردم تهران اظهار داشت: توطئه ها و مشکلات فراوانی هست اما جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر قدرتی بزرگ در دنیا محسوب می شود که از همه مشکلات عبور خواهد کرد.
وی گفت: مساله در شرایط فعلی، حفظ آرامش و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری است. مسئولین نباید با دعواهای بی جهت خودشان کشور را به تشنج مبتلا کنند تا دشمنان فکر کنند که دچار بحران شده ایم.
حسینیان ابراز داشت: آرامش بخشی و امید دهی مهمترین وظیفه ی ماست. وقتی مشکلات ارزی پیش آمد، برخی فکر کردند که فاتحه جمهوری اسلامی خوانده است اما فکر نکردن که جمهوری اسلامی از پیچ و خم های سخت تر عبور کرده است لذا وظیفه نخبگان، آرامش بخشی به جامعه است.
برنامه جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری
ديگر عضو شورای مرکزی جبهه پایداری نيز در این نشست گفت: پس از جنگ تحمیلی دولت هایی که روی کار آمد با مبانی انقلاب اسلامی رفته رفته فاصله گرفتند و به سمتی می رفتند که یک پوسته ای از انقلاب باقی بماند، تا اینکه در انتخابات سال 84 و در سوم تیر آن سال، حرف های دیگری گفته شد و در آن ادبیات انقلاب زنده شد، حرف هایی مثل استکبار ستیزی، مبارزه با تجمل پرستی و توجه به محرومین و امثال این ها.
وی افزود: یک عده پس از پیروزی دولت نهم و به خاطر عناد با این فکر می خواستند این دولت را بر زمین بزنند و خیلی هم تلاش کردند و استکبار جهانی هم بسیار سعی می کرد تا دولت نهم ساقط شود اما این طرح دشمنان به خاطر حمایت رهبری و حضور امت حزب الله موفق نشد. و به همین دلیل فتنه 88 طراحی شد که ظاهرش ساقط کردن دولت و باطنش ساقط کردن نظام بود. افرادی که از قبل و از زمان استقرار دولت نهم در تلاش برای زمین زدن دولت نهم بودند، با دشمنان و استکبار جهانی همراهی کردند، تا اینکه کار به فریاد «أین عمار» حضرت آقا رسید که با حضور امت حزب الله باعث شکست دشمن شد.
همه دوست داریم که مردودین فتنه توبه کنند
به گزارش بی باک، محصولی در ادامه اظهار داشت: متأسفانه تعدادی از خواص امتحان خوبی پس ندادند، پس از گذشت مدتی، فرض بر این بود که بعد از فتنه و آرام شدن اوضاع، این گروه به دامان انقلاب بر خواهند گشت اما در انتخابات مجلس دیدیم که این ها از حرف و منش خود برنگشتند. مثلا می گفتند ما نگاه می کردیم تا ببینیم چه کسی سر کار می آید و اوضاع را مدیریت کنیم تا بتوانیم با آن شخص کار کنیم، یکی از این ها گفت فتنه بی معنی بود، کدورتی بود که رفع شد. یکی دیگر گفت ساکتین فتنه یعنی چه؟ این واژه برای تجارت است. این مواضع نشان می دهد که این آقایان از مسیر خودشان برنگشتند و گرنه همه ما دوست داریم، مومنین دوست دارند و خدا هم دوست دارد که این ها توبه کنند و برگردند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری عنوان کرد: از طرف دیگر شاهد مسائل جدیدی در دولت دهم شدیم مثل کوروش و مکتب ایرانی و خانه نشینی و ... و در آن موقع خیلی از آن هایی که به این دولت امید داشتند دچار ابهام شدند. در این زمان عزیزان جبهه پایداری احساس تکلیف کردند و جبهه را تشکیل دادند. حرف اصلی جبهه پایداری هم این بود که اگر کسی پرچم انقلاب را بلند کرد و نتوانست ادامه بدهد، این ضعف آن آدم است، نه ضعف آرمان ها.
وزیر سابق کشور گفت: مسأله این است که نفس اماره به بدی ها دعوت می کند مگر آنکه خدا رحم کند. اگر جبهه پایداری نمی آمد و برخی قائل می شدند که یا باید از انحرافی ها بود و یا از ساکتین فتنه؛ اما جبهه پایداری تشکیل شد و به این طرز تفکر گفت نه؛ اصل، گفتمان انقلاب و منویات امام و آقا است. در جنگ احد هم که شایعه شد که پیامبر اکرم کشته شده آیه می آید (که من به لفظ خودم می گویم) که اگر هم پیامبر مرد، خدای پیامبر که نمرده! حالا این آدمی که پرچمداری می کرد پیامبر نیست، وصی پیامبر هم نیست، نائب ائمه هم نیست (یعنی ولی فقیه که نیست). حالا اگر این آقا نبود اتفاق خاصی نباید بیفتد. لذا از علمای بزرگ و دلسوز مشورت گرفته شد و بنا شد گفتمان انقلاب ادامه پیدا کند. یک جمله از بیانات حضرت علامه آیت الله مصباح یزدی را برایتان می خوانم: حضور ما در چبهه پایداری به دلیل پایبندی آنها (اعضای جبهه) به گفتمان انقلاب است.
عده ای از اصولگرایان به فتنه و انحراف علیه جبهه پایداری شدند
وی ابراز داشت: وقتی جبهه خواست کارش را شروع کند، بسیاری شانتاژ کردند، گفتند آقا مخالف است و به آقای مصباح گفتند به جبهه پایداری نرود. متأسفانه عده ای از دوستان خوب اصولگرا و ساکتین و انحرافی ها و فتنه گران همه دست به دست هم دادند علیه جبهه پایداری. فضایی را ایجاد کردند که موجب عملکرد اشتباهشان در انتخابات مجلس شد.
محصولی تاکید کرد: جبهه پایداری برای پیروزی در انتخابات تشکیل نشده است، بلکه برای ترویج گفتمان و حاکمیت گفتمان انقلاب و ادای تکلیف و انجام وظیفه تشکیل شده است. ما متأسفانه شاهدیم که به خاطر تبلیغات گسترده ای که در دنیا و کشور انجام شده، توجه بیشتر به انجام تکالیف شخصی است نه اجتماعی. لذا دشمن ناراحت نمی شود که ما هر روز نماز بخوانیم اما در انجام تکالیف اجتماعی مثل امر به معرو ف و نهی از منکر و تولی و تبری و تبعیت از ولایت دشمن بی تفاوت نمی نشیند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ابراز داشت: ما چقدر در ادای نماز دقت داریم؟ حتی در مقدماتش، در وضویش، در رعایت صحت قرائت و ... که «تنهی عن الفحشاء و المنکر» حاصل بشود. آن وقت در فریضه ای که مهم تر از نماز است دقت نداریم. امام صادق -علیه السلام- می فرمایند اسلام بر پنج پایه است نماز و زکات و روزه و جهاد و حج و ولایت و در جای دیگری هم می فرمایند در چهار پایه اول، تحفیف هست اما در ولایت ما تخفیف نیست. چرا که در اسلام، همه ی تکالیف مثل اندام های بدن می ماند، اگر روح در این کالبد نباشد این جسم بو می گیرد و باید دفن شود، آن روح، روح ولایت است. ولایت است که جان می دهد به این اندام ها و بدون هدایت ولایت، این اندام ها عملکرد درستی نخواهد داشت. لذاست که ما باید در انجام تکالیف اجتماعی دقت بیشتری داشته باشیم. البته این به معنای کوتاهی در انجام تکالیف شخصی نسیت بلکه اهمیت تکالیف اجتماعی را عرض کردم.
وی همچنین گفت: جبهه پایداری می خواهد این مفاهیم را در جامعه بازنشر بدهد. لذا ما باید توجه کنیم چیزی که در زمان معصومین بوده است، تبعیت محض از امام معصوم بوده و در زمان غیبت همان طور که حضرت امام خمینی (ره) فرمودند ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است. ولایت فقیه در ادامه ولایت خدا و رسول و ائمه اطهار است. لذا اگر شما خواستی به تکلیف عمل کنی باید از ولی فقیه تبعیت کنی. امام فرمود حفظ نظام اوجب واجبات است یعنی اگر شما فکر کنی نماز خواندی و زکات دادی، پس تکلیفت را انجام دادی، نه اینجور نسیت! لذاست که ما باید توجه داشته باشیم که تکلیف ما حفظ نظام است.
محصولی افزود: حضرت آقا در کرمانشاه فرمودند (نقل به مضمون) که آن هایی که کانال کشی می کنند و دنبال قدرت نسیتند، اما دنبال بسط گفتمان هستند، اگر بتوانند در کارشان موفق باشند، مردم هم قدرت را به آن ها می دهند. پس نباید کوتاهی کنیم.
تفاوت جبهه پایداری با جریان های دیگر
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری فرقش با جریان های دیگر از چندین جهت است: یکی اینکه ما اصلاً دنبال قدرت نیستیم، ما دنبال انجام تکلیف و ادای وظیفه هستیم. گروه های دیگر می گویند ما حتما باید قدرت بگیریم تا بعد کارهایمان را انجام بدهیم، اما ما می گوییم نه، ملاک کار ما احدی الحسنیین است، یعنی اگر تیرمان به دشمن خورد که پیروزیم، اگر نخورد و تیر آن ها به ما خورد، شهید می شویم و پیش خدا روزی می خوریم و باز هم پیروزیم. وظیفه این است که در جبهه باشی و تیر خو دت را بزنی، اصابت تیر با خداست.
محصولی در ادامه گفت: ما احساس کردیم تعاریفی را که حضرت آقا در سخنرانی 14 خرداد دو سال پیش از راه امام فرمودند و روی سه کلیدواژه معنویت، عدالت و عقلانیت تأکید فرمو دند، باید پیگیری کنیم. اما با تبعیت از ولایت چرا که اگر این تبعیت نباشد، مثل کسانی می شویم که 80 سال نماز شب خواندند، اما امام زمانش را نشناخته است. کسی که حول محور ولایت کار نکند عقلانیتش غربی می شود، این عقل می گوید حساب و کتاب کن، دنبال ماورا نباش، عقلت را به کار بگیر! اما عقل اسلامی که توأم با ولایت است می گوید که خدا وعده داده در همه ی صحنه ها به شما کمک می کند در مسائل جنگ نرم یا سخت و ... علامه مصباح فرمودند خدای جبهه های جنگ خدای سیاست هم هست. اینکه شما می بینید بعضی از آقایان از هر راهی دنبال قدرت هستند این افراد اعتقاد کافی ندارند.
وی عنوان کرد: یک اشاره ای می کنم به عملکرد دوستان ما در انتخابات گذشته؛ به عنوان مثال ما آنجا شاهد بودیم که گفتند حضرت آقا نظرشان این است که شما بیایید و وحدت کنید، چرا تفرقه می کنید؟ این که آقا گفتند به گفتمان انقلاب توجه کنید ما این کار را کردیم. نگاه کردیم ببینیم کسی اگر صلاحیت داشت، اعلام کنیم. برای همین هم در همه حوزه ها نامزد معرفی نکردیم. بعد دیدیم حضرت آقا فرمودند انتخابات رقابتی؛ همان موقع هم دوم خردادی ها انتخابات را تحریم کرده بودند (البته نه با موضع علنی). سؤال اینجاست اگر همه در لیست متحد و چند به اضافه ی چند بروند، همه ی دنیا نمی گویند که جمهوری اسلامی خودش لیست داد خودش هم رأی داد و کار تمام شد. مشارکت در انتخابات مجلس نهم، با وجود عدم حضور اصلاح طلبان، در مقایسه با مشارکت انتخابات مجلس هشتم در تهران که 31 درصد بود به بالای 40 رسید؛ این کار باعث شد که نصاب مشارکت بالا برود. یعنی شما اگر برای خدا کار کنی خدا هم کمکت می کند. دشمن دلسرد شد با مشارکت مردم. در تهران 16 نفر از لیست جبهه پایداری به مجلس راه یافتند، هرچند این ها ملاک ما نیست.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: مهم این است که به تکلیف عمل کنیم. ما فکر می کنیم که بایست در آینده و برای انتخابات ریاست جمهوری بر مبنای گفتمان و برنامه محور وارد شد.
وی اظهار داشت: دوستان ما مشغول آماده سازی برنامه ای هستند که در آینده به استحضار مردم خواهد رسید. محتوای این برنامه این است که انتظار ما از دولت آینده چیست؟ و معتقدیم به جای اینکه ببینیم چه کسی ما را به قدرت می رساند، باید به این بیندیشیم که حجت شرعی برای ما چیست؟ اگر امروز قیامت برپا شد و از ما پرسیده شد چرا از این آدم حمایت کردید جواب داشته باشیم.
محصولی اضافه کرد: نگاه ما نسبت به انتخابات یک چنین نگاهی است. حضرت حجت الاسلام آقاتهرانی هم تأکید کردند که ما باید به سه شعار اصیل توجه کنیم که یکی تبعیت از ولایت فقیه است، دومی صداقت در مقابل مردم و سومی هم اخلاص در مقابل خدا. اگر ما این ها را در نظر نگیریم کارمان موفق نخواهد شد.
وی ابراز داشت: از مسئولان استان ها، می خواهم که به جوان ها توجه کنند. به این افسران جوان جنگ نرم میدان بدهند. چرا که این نسل از نسلهای گذشته نه تنها عقب نیست بلکه جلو هم هست.
وزیر سابق کشور گفت: یک نکته دیگر هم در مورد احزاب این است که این ها تلاششان برای به قدرت رسیدن است. ما تلاشمان این است که تکلیف مدار باشیم. این مقدماتی می خواهد، باید اخلاص داشته باشیم و انصاف و صداقت و باید تقوا را رعایت کنیم، لذا باید خودسازی کنیم. یعنی ما باید هر کاری می کنیم قربة الی الله باشد. اگر به جلسه ای می رویم باید خدا را درنظر بگیریم و خود را به خدا بسپاریم. انقلاب هم اینگونه پیش رفت. همه گفتند که فتنه شد انقلاب از دست رفت؛ سوریه از دست رفت! اما دیدیم که خدا معجزه ی خودش را در جنگ 8 روزه غزه نشان داد. ان شالله به این بُعد هم بپردازیم که در انجام تکالیف اجتماعی موفق باشیم.
تصاویری دیگر از نشست جبهه پایداری انقلاب اسلامی