تودهني ضريح امام حسين به BBC
شبكه دولتي انگليس با نقض دروغ پراكني هاي ممتد خود اعتراف كرد رويكرد به مذهب در ايران رو به فزوني است و بنابراين اپوزيسيون و جريان هاي سكولار بايد از درگيري علني با مذهب پرهيز كنند.
روزنامه "کیهان" در این خصوص نوشت: گروه هاي ضد انقلاب با هدايت شبكه هايي نظير بي بي سي، در فتنه و آشوب سال 88 نقاب از چهره برداشته و علناً به هتاكي عليه مقدسات اسلامي پرداختند.
اما بي بي سي اكنون در تحليلي با اشاره به استقبال بي نظير مردم شهرهاي مختلف ايران از ضريح مطهر حضرت امام حسين عليه السلام مي نويسد: بهانه نگارش اين تحليل، نه فقط مشاركت بخش هاي مهمي از جامعه ايران در آيين هاي عزاداري دهه نخست محرم و عاشورا كه همچنين حضور معنادار و تأمل برانگيز درصد قابل توجهي از شهروندان ايران در شهرهاي مختلف و در مراسم استقبال از «ضريح امام حسين» در مسير انتقال آن به كربلاست.
انتقاد کواکبیان از برخورد تند با دانشجويان
روزنامه "مردم سالاری" نوشت: دکتر مصطفي کواکبيان، دبيرکل حزب مردمسالاري که به مناسبت روز دانشجو در تالار امام خميني دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي صحبت ميکرد، گفت: متاسفانه برخي از ما فکر ميکنيم که معناي امر به معروف و نهيازمنکر اين است که به دختران بگوييم موي شما بيرون است و به پسران بگوييم آستينش کوتاه است و گشت ارشاد راه بيندازيم در حالي که معناي امر به معروف و نهيازمنکر اين است که ضعيف ترين فرد جامعه بتواند يقه قويترين فرد آن را بگيرد.
کواکبیان در بخش دیگری خطاب به برخي از مسئولين عنوان کرد: کساني که به دانشجويان تحکم کرده و با تندي با آنها برخورد ميکنند و با هر بهانه اي دانشجويان را به کميته انضباطي فرا ميخوانند بدانند که خلاف مسير انقلاب حرکت ميکنند.
انتقاد روزنامه "ایران" از اصولگرایان
روزنامه ایران با اشاره به انتقادات اصولگرایان به دولت نوشت: در فضایی که مدعیان اصولگرایی سمت و سوی توپخانه خود را چندی است به سوی خودیها! گرفته اند، این اصلاح طلبانند که این روزها با ادبیاتی طلبکارانه و پر ادعا به فضای سیاسی کشور بازگشته و فارغ از هرگونه توبه و عذرخواهی بابت عملکرد خود در فتنه سال 88 با پاک کردن صورت مسئله 24 خرداد 92 را نشانه گرفته اند.
روزنامه "ایران" که منتقدین را مدعیان اصولگرایی مینامد در ادامه به حرکت چراغ خاموش اصلاح طلبان اشاره می کند و می نویسد: آنچه مشخص است، آن است که اصلاح طلبان چندی ست به یک استراتژی واحد دست یافته اند و مسلم است برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 برنامه جدی دارند.
پیشنهاد دولت برای واگذاری سه جزیره به وزارت نفت
روزنامه "آرمان روابط عمومی" نوشت: دولت به دنبال واگذاری جزایر سهگانه به وزارت نفت است. مشرق نوشت؛ یک مقام ارشد دولتی پیشنهاد داده است با توجه به کشف میدانهای مهم و ارزشمند هیدروکربوری در جزایر فارسی، هندورابی و فارور در جنوب کشور و ضرورت انجام اقدامات گسترده توسعهای، این جزایر به عنوان «جزایر سهگانه انرژی» به وزارت نفت واگذار شود که این پیشنهاد قرار است پس از بررسی کارشناسان چند وزارتخانه، در هیات دولت بررسی شود.
حزب پدرخوانده هنوز خط و نشان مي کشد!
روزنامه "رسالت" با اشاره به فعالیت های انتخاباتی حزب مشارکت نوشت: توسعه دامنه فعاليت هاي انتخاباتي و پنهاني حزب منحله مشارکت البته به طور کاملا غير قانوني در سايه کم کاري و اهمال نهادهاي نظارتي ذي صلاح و همزماني آن با تشديد فعاليت هاي برخي رسانه هاي دوم خردادي در آستانه انتخابات حاکي از تکاپوي اصلاح طلبان براي کافور تازگي به ميتي است که مي خواهند در انتخابات يازدهم رياست جمهوري براي آن تشييع جنازه راه بيندازند.
در پي فعال شدن چندين حزب اصلاح طلب براي حضور در انتخابات رياست جمهوري، حزب مشارکت در بيانيه اي که اولين بار شبکه بي بي سي فارسي آن را پخش کرد، فقط خود و حاميانش را اصلاح طلب واقعي دانست.
اصولگرایی و اصلاحطلبی، دو اسم بدون مسما هستند
رسول منتجب نیا روحانی اصلاحطلب در گفتوگو با آرمان روابط عمومی به تشریح جامعه با نشاط پرداخت و با انتقاد از وضع موجود جامعه اظهار داشت: گاهی با این مساله روبهرو میشویم که درمییابیم هنوز آنچنان که باید اصول رقابت و فعالیت سیاسی را نیاموختهایم و تنها به دنبال آن هستیم که خودمان در جامعه حضور داشته باشیم.
وی همچنین در بخش دیگری از این مصاحبه عنوان می کند: اصولگرایی و اصلاحطلبی، دو اسم بدون مسما هستند. دو نامی که هیچکدام واقعیتی دقیق و مشخص نیستند. نه همه اصلاحطلبان یکسره به دنبال اصلاحات هستند که بیایند و تمام نابسامانیها و مفاسد را برطرف کنند و نه اصولگرایان همگی پیرو یک اصول اعتقادی مشخص اخلاقی هستند. در هر دو طیف مشکلات ناخواستهای وجود دارد.
غیر از محکومیت مسببان، دیه آنان را نیز پرداخت کنید
روزنامه "مردم سالاری" با پرداختن به موضوع آتس سوزی در مدرسه پیرانشهر نوشت: این حادثه از ابعاد مختلف قابل آسیبشناسی و تحلیل و ارزیابی است. از بعد اداری، باید مشخص شود چرا و چگونه حداقل تدابیر ایمنی توسط مدیریت دبستان در روستا، بخش، شهر، استان و وزارت آموزش و پرورش اتخاذ نشده است؟ آیا مدیرانی که به کار گمارده شدند، توانایی و شایستگی انتصاب این سمت را داشتهاند؟ آیا امکانات در اختیار آنها قرار داده شده است؟
در ادامه این مطلب آمده است: به هر کیفیت مرجع قضایی در برخورد با این حادثه اسفبار میتواند غیر از محکومیت مسببان به پرداخت دیه آنان را از باب تعزیر به مجازات حبس محکوم نماید. هرچند این مجازات هیچ تناسبی با عمق فاجعه ندارد اما شاید زنگ خطری برای مسئولانی باشد که در انجام وظایف دقت لازم را بهعمل نمیآورد و سببساز حوادثی از این دست میشود.