کد خبر 177059
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱

زماني كه مردم مي‌خواهند به عنوان سرمايه‌گذار وارد بازار شوند، با زماني که به‌عنوان مصرف‌کننده اقدام به خريد طلا مي‌کنند، متفاوت است و از اين منظر، بايد مدتي بازار را در نظر گرفت و اطلاعات جمع کرد.

به گزارش مشرق، محمد کشتي آراي رييس اتحاديه کشوري طلا و جواهر در گفت وگو با اقتصادپرس اظهار داشت: در حال حاضر ضربان بازار طلا تند مي زند و اين تندي ضربان، عده اي را به سمت بازار جذب کرده است، اما مردم براي اين كه ضرر نکنند، بايد دقت داشته باشند که قيمت ها در بازار واقعي باشد و سپس اقدام به خريد کنند.
 
وي توصيه كرد: زماني که مسوولان در رسانه ها اعلام مي کنند که بازار با حباب قيمت مواجه است، مردم بايد تا زماني كه ضرورتي براي خريد سكه و طلا وجود ندارد، به بازار مراجعه نكنند؛ چرا كه هنگام افزايش قيمت ها، زمان مناسبي براي هر گونه خريدي نيست.
 
رييس اتحاديه کشوري طلا و جواهر با ذكر مثالي ادامه داد: زماني كه مردم مي خواهند به عنوان سرمايه گذار وارد بازار شوند، با زماني که به عنوان مصرف کننده اقدام به خريد طلا مي کنند، متفاوت است و از اين منظر، بايد مدتي بازار را در نظر گرفت و اطلاعات جمع کرد.
 
كشتي آراي تصريح كرد: نکته اي كه مصرف کنندگان و خريداران بازار بايد توجه كنند، اين است که حتما از واحدها و مغازه هايي خريد کنند که جواز کسب داشته باشند. به عبارتي، مردم از خريد سکه هاي فاقد وکيوم و پلمپ اجتناب کنند.
 
وي افزود: فاکتور خريد در مورد مصنوعات طلا و زيورآلات، نکته ديگري است که مردم بايد در هنگام خريد از فروشنده تحويل بگيرند و مابه ازاي خريدي که مي کنند، از فروشنده فاکتور بخواهند.
 
رييس اتحاديه کشوري طلا و جواهر با تاكيد بر اين كه حتي المقدور از يک مغازه خاص خريد شود، خاطرنشان كرد: بايد نسبت به فروشندگان اعتماد كافي داشته باشيد و از خريد در مغازه ها و واحدهايي که پيشنه و آشنايي ندارند، خودداري شود.