کد خبر 177962
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۷

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان آذربایجان‌شرقی گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه سمند با تریلی در اتوبان شهید کسایی نرسیده به خروجی مارالان، سمند آتش گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، حبیب حسینقلی‌زاده گفت: در این حادثه که ساعت 1:10 بامداد روز شنبه به وقوع پیوست، سمند از ناحیه عقب با تریلی برخورد کرد و متاسفانه پنج سرنشین سمند زنده‌زنده در آتش سوختند.

وی همچنین از برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با عابرپیاده 74 ساله در تقاطع دامپزشکی و آخونی خبرداد و گفت: در پی این حادثه، عابرپیاده جان سپرد.

حسینقلی‌زاده با اشاره به واژگونی یک دستگاه پیکان در ساعت 6:45 صبح امروز در جاده اهر - تبریز سه‌راهی شیخ رجب، گفت: چهار مصدوم این سانحه به بیمارستان هریس منتقل شدند.

وی با اشاره به برودت هوا و بارش برف در محورهای مواصلاتی، از رانندگان خواست با توجه به لغزنده بودن معابر، سرعت مطمئنه را رعایت کنند.