کد خبر 18037
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۲

بنياد هريتيج مستندي را با عنوان "33 دقيقه " در خصوص موشک هاي بالستيک ايران توليد نموده و ادعا مي کند که ايران با اين موشک ها مي تواند ظرف مدت 33 دقيقه آمريکا را آماج حملات موشکي و اتمي خود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مشرق، بنياد هريتيج اخيرا مستندي را با عنوان "33 دقيقه " در خصوص موشک هاي بالستيک ايران و کره شمالي توليد نموده و ادعا مي کند که با اين موشک ها ايران يا کره شمالي مي توانند ظرف مدت 33 دقيقه آمريکا را آماج حملات موشکي و اتمي خود قرار دهند. پيش از اين مقامات آمريکا بارها به روش هاي گوناگون ايران و کره شمالي را به عنوان تهديدات اصلي خود معرفي نموده است.
 

نکات مهم سي و سه دقيقه (33 Minutes)

در اين فيلم مستند ادعا مي شود که يک موشک بالستيکي که از سوي يک دشمن خارجي ايالات متحده شليک مي شود، در مدت زمان 33 دقيقه به آمريکا مي رسد. آمريکا همواره اينگونه وانمود مي کند که اين خطرات روز افزوني آمريکا را تهديد مي کند و با وجود چنين تهديداتي نياز به سامانه دفاع موشکي و نسل هاي جديد تسليحات استراتژيک دارد.
در اين مستند مطرح مي شود که با وجود اين تهديدات، دولت آمريکا هنوز موفق به ساخت يک سامانه دفاع موشکي که بتواند در مقابل اين حملات از مردمش دفاع کند، نشده است. در ادامه، اين فيلم مستند ادعا مي کند: دشمنان ما (دشمنان آمريکا) در حال انبار کردن تسليحات هستند و اين تهديدي براي آزادي و رفاه ماست. کره شمالي و ايران دشمنان اصلي و برجسته ما هستند اما اين مساله شامل روسيه و چين و ديگر کشور هايي که داراي موشک هايي براي کشتن مردم ما ومتحدان ما هستند مي شود.
فيلم مستند33 دقيقه ، با برجسته کردن اين تهديدات خارجي اين نتيجه را مي گيرد که زمان آن فرا رسيده که آمريکا سيستم استراتژيک دفاع موشکي خود را احيا نموده و امنيت جهاني را تامين نمايد.
مستند سي و سه دقيقه با هدف برجسته کردن فجايع حمله اتمي به خاک ايالات متحده شکل گرفته که مي تواند ظرف مدت 33 دقيقه اتفاق بيفتد.


بنياد هريتيج در پايگاه اينترنتي خود وب سايتي به آدرس www.33-minutes.com به اين مستند اختصاص داده است و در آن مطالب زير را در توضيح اين فيلم مستند منتشر نموده است.

 ضرورت يک فيلم مستند درباره دفاع موشکي

تکثير سلاح هاي هسته اي و موشک هاي بالستيک توسط کشورهايي مانند ايران و کره شمالي خطر بزرگي را براي زندگي همه آمريکايي ها در پي خواهد داشت.
کره شمالي در حال حاضر در حال توسعه يک موشک دوربرد بالستيک است که قادر به حمل کلاهک هسته اي به آلاسکا يا کاليفرنيا است. ايران در حال حاضر داراي موشک هايي است که مي تواند اروپا را هدف بگيرد، و به زودي به تسليحات هسته اي نيز دست خواهد يافت. اين کشورها مي توانند موشک ها و تکنولوژي هسته اي خود را در اختيار تروريست ها قرار دهند، که بدين ترتيب آنها مي توانند نيويورک و ديگر شهرهاي آمريکا را با موشک هاي کوتاه برد مستقيما تهديد نمايند.
هنگامي که کشورهاي حامي تروريستم به موشک هاي هسته اي دست يابند، بدون هيچ واهمه اي به ما و متحدانمان حمله خواهند کرد، با علم به اينکه ما قبل از اعزام نيرو هاي نظامي به اين کشورها که قادر به استفاده از تسليحات هسته اي هستند تمام جوانب آن را مي سنجيم. آنها جسارت خواهند يافت تا همسايگان خود را تهديدکرده، مدعي تسلط بر منطقه بوده و موجب عدم ثبات بيشتر در شرايط پر خطر شوند. بدين ترتيب به پناهگاه تروريست ها تبديل خواهند شد.
عليرغم وجود و رشد روزافزون اين تهديد، دولت ما در ساخت سيستم دفاع موشکي براي مقابله با چنين حملاتي روند آرامي را در پيش گرفته است. اين يک اشتباه است. ما در حال حاضر تکنولوژي انجام اين کار را داريم. هزينه آن نيز معقول بوده و چيزي در حدود 3 درصد بودجه دفاعي کشور مي باشد.
ما بايد براي دفاع از شهروندان آمريکايي در برابر اين هولوکاست بالقوه هسته اي بر اين خوش بيني سياستمداران، استدلال هاي بي اساس دانشگاهيان و منافع کوته نظران دولتي غلبه کنيم.

چالش حفاظت از امريکا و شهروندان آمريکايي، براي دولت رييس جمهور اوباما، مساله ي بزرگي است. فيلم 33 دقيقه با ويژگي هاي نادر و مصاحبه با کارشناسان برجسته در اين زمينه ، با ارايه اسناد غير قابل ترديدي ، به افشاي آسيب پذيري بي حد و حصر سيستم دفاع موشکي آمريکا مي پردازد. همه ما بايد با اين موضوع روبرو شويم و طرح و اقدامات لازم براي احياي يک سيستم دفاع موشکي استراتژيک در آمريکا را به انجام برسانيم؛ که آن سيستم بتواند به طور منحصر به فردي به توسعه و بقاي آمريکا بيانجامد و براي دفاع از آمريکا و امنيت جهاني و صلح دوست داشتني جهاني به کار رود.

در وب سايت "33 دقيقه " علاوه برقرار دادن قسمت هايي از اين مستند، تصاوير متحرک( فلش) مربوط به توان موشکي دشمنان ايالات متحده و امکانات پدافند موشکي براي خنثي سازي اين تهديدات قرار داده شده است که در زير مي توانيد با کليک کردن بر روي تصاوير آن را مشاهده نمائيد.

 در پايان آنچه که در تحليل مسايل امنيتي ايالات متحده ضروري است، عنايت به اين نکته است که آمريکا همواره در کنش هاي امنيتي از مکتب سوم امنيتي يعني مکتب فرصت محور استفاده مي کند يعني آنکه تهديد را به عنوان يک مقوله بيروني تبيين نموده و آن را به فرصت تبديل مي نمايد. يکي از نقايص اين مکتب آن است که بايد همواره تهديدي موضوعيت داشته باشد تا بتوان آن را به فرصت تبديل نمود و آنگاه که صحنه خالي از تهديد بود به ناچار بايد تهديد را خود به وجود بياورند.