کد خبر 181166
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۴

یک رسانه آمریکایی رزمایش دریایی ایران در آبهای خلیج فارس و دریای عمان را نمایش قدرت ایران در برابر تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی قلمداد کرد.

به گزارش مشرق، خبرگزاری انگلیسی " رویترز" به بیانیه پایانی شورای همکاری خلیج فارس علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخته و با اشاره به اظهارات خارج ازعرف دیپلماتیک برخی مقامات عضو این شورا نوشت : شش عضو شورای همکاری خلیج فارس که متحد آمریکا در منطقه هستند، در بیانیه ای خواستار آنچه که آنها مداخلات ایران در امورشان خوانده اند، شدند.

شبکه تلویزیونی "فاکس نیوز" آمریکا به خبر موفقیت ایران در متوقف کردن یک حمله سایبری به برخی از صنایع کشور در جنوب ایران پرداخته و نوشت ایران معتقد است این حملات بخشی از عملیاتهای مشترک آمریکا و رژِیم اسرائیل برای بی ثبات کردن برنامه هسته ای ایران است.

روزنامه " نشنال" چاپ امارات در مطلبی با اشاره به نتایج تحقیقات موسسه "کینگز" لندن به نقل از دو نفر از محققان این موسسه نوشت : خلع سلاح هسته ای در منطقه خاورمیانه اجتناب ناپذیر است هرچند که چهل سال است اسرائیل تنها دارنده سلاح هسته ای در منطقه است. 

در این تحقیقات همچنین اشاره شده است که هسته ای شدن ایران سبب بروز رقابت هسته ای در منطقه نخواهد شد.

روزنامه کانادایی "اوتاوا سیتیزن" هم به خبر کشته شدن یک زن آمریکایی به دست همکار زن افغانش در روز گذشته در افغانستان پرداخته و به نقل از سخنگوی وزارت کشور افغانستان مدعی شد زنی که تبعه آمریکایی را به قتل رسانده یک ایرانی است که 10 سال قبل با ارائه مدارک و اطلاعات مجعول توانسته است تابعیت افغانستان را به دست آورد.

سایت صهیونیستی "آروتز شوا" در تحلیلی با اشاره به دیدار "حمدبن خلیفه آل ثانی" امیر قطر از غزه و کمک 250 میلیون دلاری وی به حماس و همچنین دیدار هفته آینده او با " ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان، هدف این دیدارها و اقدامات او را جدا کردن حماس و فلسطینیان از ایران خواند. 

سایت آمریکایی " بلومبرگ" نیز به خبر برگزاری رزمایش بزرگ نظامی ایران در خلیج فارس و دریای عمان در 8 دیماه پرداخته و نوشت : ایران مکررا تمرینات نظامی برگزارمی کند تا توان نظامی خود را به رخ آمریکا و اسرائیل بکشد که این کشور را تهدید می کنند.

روزنامه "تودی زمان" چاپ ترکیه با انتشار تحلیلی سال 2012 را سال پرتنشی برای ترکیه باهمسایگانش خواند و در بررسی دلایل تیره شدن روابط این کشور با همسایه بزرگش ایران نوشت : اختلاف نظر ایران و ترکیه بر سر بحران سوریه سبب تیره شدن روابط دو کشور شد در حدی که برخی از کارشناسان، روابط دو کشور را در پایین تر سطح تاریخی ارزیابی کرده اند.