ين کاروان اثبات کرد که دو کشور هند و پاکستان توسط کساني اداره مي شود که شعارهاي دموکراسي و استقلال تنها، لغلغه زبانشان است، در حالي که از سوي ديگر بطور کامل در برابر امپرياليسم آمريکا و سياست «تفرقه بيندار و حکومت کن» تعظيم کرده اند.

به گزارش مشرق، پايگاه اطلاع رساني کاروان آسيايي شکست حصر غزه نوشت: امروز پس از انتظار سه ساعته در محل مرز واگا (مرز ميان هند و پاکستان)، در نهايت مطلع شديم که فعالين هندي عضو کاروان آسيايي شکست حصر غزه، با وجوديکه 34 نفرشان داراي رواديد ورود به پاکستان بودند، به دليل ممانعت مقامات هند، نتوانستند از مرز عبور کنند.

شرح ماوقع جريان به منظور تنوير افکار عمومي مطابق ذيل به استحضار مي رسد:

1- بيش از دو هفته گذشته کميسيون عالي پاکستان در شهر دهلي نو به آقاي فيروز ميتيبورالا اطمينان داد که اعضاي کاوران آسيايي همبستگي با غزه، رواديد ورود به پاکستان را دريافت خواهند کرد. بر مبناي اطمينان داده شده از سوي مقامات پاکستاني، اعضاي کاروان آسيايي دريافت رواديد ديگر کشورها را پيگيري کردند.

2- در نهايت روز چهارشنبه برابر 1 دسامبر، کميسيون عالي پاکستان در شهر دهلي از دادن رواديد به اعضاي هندي کاروان آسيايي به دليل مسائل امنيتي ممانعت به عمل آورد.

3- پس از تلاش هاي متعدد صورت گرفته، مقامات پاکستاني در نهايت تنها مجوز ورود به شهر لاهور را به اين کاروان داد. در واقع مقامات پاکستاني عملا تمامي برنامه هاي کاروان پس از لاهور را لغو کرده و کاروان مجبور بود از شهر لاهور به سمت ايران عزيمت کند که اين به منزله افزايش هزينه کاروان معادل 650 هزار روپيه پاکستاني بود.

4- هند نيز به منظور ايفا کردن نقش خود در مقابله با کاروان آسيايي وارد صحنه شد.

5- امروز دولت هند از مسيري که رهبران بزرگ استقلالش يعني ماهتماگاندي و جواهر لعل نهرو در حمايت از فلسطين و آزادي ترسيم کرده بودند، منحرف شده است. دولتي که زماني جزو پايه­ گذاران جنبش عدم تعهد و حاميان اين جريان در تمامي کشورهاي جهان سوم بود امروز در برابر جريان آسيايي در حمايت از فلسطين ايستاد.

6- آنها اين اقدام را از طريق ابزاري کنترلي که از امپراتوري انگليس به ارث برده شده است و به منظور خدمت به امپراتوري جديد آمريکا و شريکش اسرائيل انجام دادند. اين ابزار تکه اي کاغذ است که بايد از سوي وزارت کشور هند و پاکستان صادر شود تا هر شخص يا گروهي مجوز عبور از مرز ميان دو کشور را بگيرد.

به همين دليل، اين کاروان مردمي بودن خود را در همان ابتدا اثبات کرده است: اين کاروان اثبات کرد که دو کشور هند و پاکستان توسط کساني اداره مي شود که شعارهاي دموکراسي و استقلال تنها، لغلغه زبانشان است، در حالي که از سوي ديگر بطور کامل در برابر امپرياليسم آمريکا و سياست «تفرقه بيندار و حکومت کن» تعظيم کرده اند.

مردم آسيا اميد دارند تا فلسطين را از اشغال صهيونيسم آزاد ببينند در حالي که دولت هاي آنان چنين حرکت هاي مردمي را تهديدي براي تماميت حاکميت خود مي شمارند. براي همين است که اين دولت هاي جعلي، در برابر خواست مردم براي تشکل نظامي بر مبناي عدالت مقاومت مي کنند.