نگاهی به صفحات رسانه های کشور، صحبت های برخی از خواص در روشنگری پیرامون تحرکات حلقه انحراف و کلیدواژه های منجر به فتنه و هشدارهای صریح سیستم های امنیتی کشور به مقوله ای به نام "انحراف"، تماماً گویای این است که تحرکات منحرفین راه به جایی نخواهد برد و آنها فقط خواب تکرار سال 88 را خواهند دید.

گروه سیاسی مشرق _ حلقه انحراف طی سال های گذشته در برخی تحرکات رسانه ای و سیاسی خود از مقوله ای به نام "حضور اجتماع در صحنه" سخن گفته است.

معنای اصلی این سخن نیز امید بستن حلقه انحراف به حضور چند هوادار خود برای به راه انداختن اغتشاشات خیابانی است.

مقوله ای که یکی از موارد آن در روز انتشار ویژه نامه موهن خاتون و در روزنامه ایران به چاپ رسید.

روزنامه ایران در روز 22 مرداد سال 90 و در بخشی از یک یادداشت با عنوان "فتنه ممزوج" نوشت:

"تضعيف اين دولت بزرگترين «نااميدي رواني مردمي» را رقم خواهد زد در نتيجه مردم نااميد شده از نظام، آماده هر عملي مي‌شوند درست همان طور كه دفاع از اين عصاره گرانبها در وقت لازم با حضور ميليوني مردم مواجه خواهد شد."



این مطلب البته به دلیل آنکه (عمداً یا سهواً) همزمان با چاپ ویژه نامه خاتون منتشر شد چندان مورد توجه قرار نگرفت و خوانده نشد اما پر واضح بود که در کنار اشارت های دیگر حلقه انحراف بر "حضور اجتماع در صحنه" و تأکید افراطی بر مقوله "روشن شدن تکلیف به دست ملت!" معنای خاصی می دهد.

*بصیرت سیستم های امنیتی و خواص کشور

اما حلقه انحراف به دلیل برخورداری از سطح پایین هوش سیاسی خیلی زودتر از آنچه تصور می کرد از خواب خرگوشی پرید و سیستم های امنیتی، خواص و رسانه های کشور دست منحرفین را خواندند.

سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده ناجا نیز هفته گذشته طی سخنانی در جمع یگان های انتظامی قم با اشاره به مقوله انحراف گفت: عنصر اصلی قیام امام حسین(ع) جلوگیری از ورود انحرافات به اسلام، پاسداری از ارزش‌های دین و انجام امر به معروف و نهی از منکر بود.

به گزارش رسا، وی ادامه داد: زمانی که امام حسین(ع) دیدند در اسلام انحرافات به وجود می‌آید سکوت را جایز ندانسته و قیام کردند چرا که اگر سکوت می‌کردند تنها نامی از اسلام باقی می‌ماند.



فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: هر چند قیام امام حسین(ع) در ظاهر با شکست روبرو شد، اما اگر به بعد بلند مدت این قیام توجه داشته باشیم چیزی جز پیروزی نخواهیم دید و امام خمینی(ره) نیز با الگوگیری از قیام اباعبدالله الحسین(ع) پرچم مبارزه با ظلم و احیای ارزش‌های دینی را در این کشور به احتزار در آورد.

*برخورد سرافرازانه ناجا با فتنه ها

احمدی مقدم با اشاره به حوادث سال 88 افزود: داشتن بصیرت در نیروی انتظامی باعث شد که ما از حوادث فتنه 88 سر افراز خارج شویم.

فرمانده ناجا همچنین به راهبردهای بصیرانه پلیس کشور در مقابله با منحرفان و فتنه گران نیز اشاره و تأکید می کند: فتنه گران تلاش کردند که جامعه را به پیچیدگی هدایت کنند اما نیروی انتظامی حق را از باطل تشخیص داد و در راه درست قدم برداشت.

احمدی مقدم اما تنها کسی نبود که صدای او در زمینه هشدارهای تلویحی به منحرفین و فتنه گران به گوش رسید.

فرمانده یگان ویژه ناجا نیز چهره انتظامی دیگری بود که در هفته گذشته به صحنه آمد و توانمندی های نیروی رشید انتظامی را در برخورد با اغتشاشگران احتمالی به رخ کشید.



سردار حسن کرمی طی سخنانی با تأکید بر اینکه "یگان ویژه یک نیروی تمام کننده است" گفته بود: اقتدار در یگان ویژه ناجا تنها به معنای در اختیار داشتن تجهیزات و نیروی انسانی نیست بلکه دارا بودن روحیه ولایت مداری، ولایت پذیری و تقویت اعتقادات دینی و معنوی را نیز شامل می شود.

*اتصال یگان ویژه ناجا به قدرت مردم

به گزارش مهر، کرمی با بیان اینکه بهره مند شدن از پشتیبانی های مردم و وصل شدن هرچه بیشتر به بدنه جامعه، قدرت و اقتدار یگان ویژه را افزایش می دهد، اظهار داشت: البته داشتن نیروی انسانی که هم از نظر جسمانی و هم از بعد آموزش و دانش در سطح بالایی باشد می تواند نیازهای جامعه را در حضور به موقع در ماموریت ها پاسخگو باشد؛ که این موضوع همواره زمینه ساز افزایش توانمندی و اقتدار یگان ویژه پاسداران ناجا است.

*امید دشمن به فتنه آبی!

رصد به موقع احتمال رخدادهای سوء، گزینه مطلوبی است که البته در سال 88 و ماه های منتهی به خردادماه آن سال چندان مورد توجه قرار نگرفت.

ولی سرنوشت برای منحرفین به گونه دیگری رقم خورده است.

نگاهی به صفحات رسانه های کشور، صحبت های برخی از خواص در روشنگری پیرامون تحرکات حلقه انحراف و کلیدواژه های منجر به فتنه و هشدارهای صریح سیستم های امنیتی کشور به مقوله ای به نام "انحراف"، تماماً گویای این است که تحرکات منحرفین راه به جایی نخواهد برد و آنها فقط خواب تکرار سال 88 را خواهند دید.

این در حالی است که دشمن نیز به همین خواب های کم رمق امید بسته است.

به گزارش مشرق، ششم آوریل سال 2011 بود که مقاله ای در یکی از نشریات مشهور آمریکایی با عنوان "انقلاب آبی" منتشر شد.

"یقه آبی" در فرهنگ کار و مدیریت نوین به قشر کارگر و پیشه ور اطلاق می شود که در مقابل مفهومی به نام "یقه طلایی" به معنای مدیران و سرمایه گذاران به کار برده می شود.

یقه آبی ها، در واقع کم درآمدترین قشرهای شاغل یک کشور محسوب می شوند که تنش های اقتصادی، نخستین اثر خود را بر گرده های آنها می گذارد.

مقاله یاد شده به این صحبت مشهور احمدی نژاد اشاره کرده بود که "هیچکس در ایران گرسنه به رختخواب نمی رود" و در ادامه با بیان تعدادی از آمارهای اقتصادی ایران نوشته بود: خوشبینی احمدی نژاد برای اولین بار جواب نخواهد داد.



نویسنده این مقاله همچنین تأکید کرده بود که اگرچه در انتخابات سال 2009، افرادی به خیابان های ایران ریختند که از نظر مالی در تمکن قرار داشتند و کم درآمدها در میان آنها جایی نداشتند اما با رخدادهایی که در زمینه افزایش قیمت ها به وقوع پیوسته است بعید نیست که یقه آبی ها نیز به گستره معترضین اضافه شوند.

مقاله یاد شده اگرچه با این رویکرد نوشته شده بود که فتنه سبز را با برخی اعتراضات کارگری که همواره در هر کشوری وجود دارند، پیوند دهد و فتنه را در ایران زنده نشان دهد اما در عین حال روی دیگری هم داشت که باید برای آن بیشتر فکر کرد و بیشتر اندیشید.

رویکرد دیگری که شاید باید برای فهم دقیق تر آن بار دیگر نگاهی عمیق به یادداشت نوشته شده در رسانه ارگان دولت در تاریخ 22 مرداد سال 90 انداخت.

"تضعيف اين دولت بزرگترين «نااميدي رواني مردمي» را رقم خواهد زد در نتيجه مردم نااميد شده از نظام، آماده هر عملي مي‌شوند درست همان طور كه دفاع از اين عصاره گرانبها در وقت لازم با حضور ميليوني مردم مواجه خواهد شد."


منحرفین اما از یاد برده اند شاید که یکی از بارزترین خصلت های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، استقرار آن در برابر هجوم تمام تندبادهاست.